Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
To víš, a taková mulatka, že jo. Snad měla i velký černý ajfoun
já max. strniště. ![]()
Angelina Diaš dostala opravdu odstrašující trest. 3 měsíce s podmínkou a vyhoštění. Hanba fůůůůj. ![]()
@opozice píše:
Angelina Diaš dostala opravdu odstrašující trest. 3 měsíce s podmínkou a vyhoštění. Hanba fůůůůj.
Třeba by ten trest mohla odpracovat u tebe doma. Nabídni jí to
@Mango_Lassi píše:
to by byly Obecně prospěšné práce a soud asi nechtěl být tak tvrdý ![]()
@Mango_Lassi píše:
Aktivistky jsou ve většině případů feministky a jak víme, takové ženy sexu si moc užívat neumí. ![]()
@Keyllah píše:
to by byly Obecně prospěšné práce a soud asi nechtěl být tak tvrdý
Je otázka, kdo vy výkon trestu z obce kontroloval? ![]()
@Mango_Lassi píše:
@Pam12 píše:![]()
![]()
manželka bude asi velice rada
jak víš, že mám manželku? Fakt ji mám? ![]()
@Dračice 2 A ty jsi naprosto pevně přesvědčena, že je u nás vše v pořádku? Ale úplně? trošku bych zmírnila, někteří naši soudci nejsou zrovna vzorem čistoty, pokud vím. Nějaké ty kauzy existují.
@inkakřivák píše:
@Dračice 2 A ty jsi naprosto pevně přesvědčena, že je u nás vše v pořádku? Ale úplně? trošku bych zmírnila, někteří naši soudci nejsou zrovna vzorem čistoty, pokud vím. Nějaké ty kauzy existují.
A nenapadá tě otázka, že pokud je česká justice v tak strašném stavu, proč s tím odpovědný ministr, jež je čirou náhodou z ANO, nic nedělá?? Buď je v takovém stavu a pak ANO nedělá svoji, anebo není a pak nemá Babiš až tak pravdu…nicméně zrovna v tomto případě bych dala ruku do ohně, že to je reálná kauza a ne vykonstruovaná na objednávku, jak se nám snaží podsouvat…
Tak třeba případ soudce z Ústí nad Labem je o dost starší než ministr z ANO. Stejně tak ta soudkyně, která těd dostala nějakou tu sodu, už nevím ani z jaké kauzy - myslím DrRáth. To je taky starší věc. A zrovna o těchto dvou jsem přemýšlela. Takže těžko s tím ministr za Ano co nadělá, ne?
Zda je ta kauza ted vykonstruovaná nebo není, to se ukáže u soudu, a hádám celá republika bude hlídat soudce jako kocour myší díru. Takže uvidíme. Já jenom aby si @Dračice 2 uvědomila, že není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. A i naši soudci i naše policie má místy máslo na hlavě.
@inkakřivák píše:
Tak třeba případ soudce z Ústí nad Labem je o dost starší než ministr z ANO. Stejně tak ta soudkyně, která těd dostala nějakou tu sodu, už nevím ani z jaké kauzy - myslím DrRáth. To je taky starší věc. A zrovna o těchto dvou jsem přemýšlela. Takže těžko s tím ministr za Ano co nadělá, ne?
Zda je ta kauza ted vykonstruovaná nebo není, to se ukáže u soudu, a hádám celá republika bude hlídat soudce jako kocour myší díru. Takže uvidíme. Já jenom aby si @Dračice 2 uvědomila, že není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. A i naši soudci i naše policie má místy máslo na hlavě.
V žádném povolání nejedou všichni na 100% -) nebo myslíš, že ano? neznáš špatnou učitelku, doktora atd.? Nicméně je spodivem, že pokud si B opravdu myslí, jak je justice prohnilá celá, že o tom nepadlo za x let ani slovo, až teď když ho stíhají
takže pro mě je jeho prohlášení opravdu ryze účelové…
Právě proto jsem to napsala, že vím, že všude jsou lidé takoví i makoví. A je to naprosto normální a běžné. Proto mne ten příspěvek donutil toto napsat. Protože i mezi těmi soudci, policajty mohou být darebáci anebo flákači anebo lidé, co se prostě jenom vezou. A nevím, zda řekl, že je prohnilá celá, to skutečně nevím, neslyším. Ale pokud řekl, že je prohnilá, bohužel nelhal. I tak se dá definovat pochybení nebo prostě úplatkářství, které se týká víc lidí.
No a řekla bych jedno, každý se začne bránit a poukazovat na nedostatky až tehdy, kdy se ho začnou jakýmkoliv způsobem dotýkat.
A ještě jednou - skutečně čekám, jak ta kauza dopadne. Nakonec před chvilkou sjsem dostala jinde sodu, že u nás máme zakotvenu presumpci neviny. Tož tak. Dokud nerozhodne soud, nebudu nic říkat.
To víš, a taková mulatka, že jo. Snad měla i velký černý ajfoun