Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pam12 píše:
Já se asi zeptám blbě, ale podniká někdo z vás? Myslím tím větší firmu? Víte kolik zbytecne agendy a buzerace a nesmyslností bylo v posledních letech díky AB zavedeno? Asi ne, protože jinak si nedovedu vysvětlit to jeho vynášení až do nebes…Jistě, a ty tu piš něco o lobotomii
Njn. Poctivému podnikateli „buzerace“ nevadí ![]()
Mě se hrozně líbila Němcová, jak se neovládla a na včerejším zasedání imunitního výboru při odchodu práskla dveřmi a odsekla novinářům.
Ona si stará škatule neuvědomuje, že už není tam, kde dříve byla a v podstatě je už politická nula, která je tam do počtu.
@Pam12 píše:
Já se asi zeptám blbě, ale podniká někdo z vás? Myslím tím větší firmu? Víte kolik zbytecne agendy a buzerace a nesmyslností bylo v posledních letech díky AB zavedeno? Asi ne, protože jinak si nedovedu vysvětlit to jeho vynášení až do nebes…Co to je větší firma? Pro někoho 10 lidí, pro někoho 100 lidí. A navíc, při dodržování a uplatňování platné legislativy ani tak nezáleží na velikosti firmy, ale o to, aby se daná legislativa implementovala do podnikových směrnic a nařízení. Máš v tom bordel děvče.
@opozice píše:
Mě se hrozně líbila Němcová, jak se neovládla a na včerejším zasedání imunitního výboru při odchodu práskla dveřmi a odsekla novinářům.Ona si stará škatule neuvědomuje, že už není tam, kde dříve byla a v podstatě je už politická nula, která je tam do počtu.
No to bylo pěkný jak řekla, že je to rozhodnuto a že se nikoho na nic ptát nebude. To je ta slavná rádoby demokratická strana ![]()
Ale tak Jo, placejte se tu po zádech ![]()
Prepokladam, ze většina je chudák zaměstnanec, kterého vykořisťuje padouch zaměstnavatel a jen dobře, když si na něho posvítí. A je úplně jedno, ze to děla AB, který je jistojiste čistý jak lilie. ![]()
Je pravda, ze málokdy se zasmeju jako tady…
Možná bych některým doporučila praxi v některé státní instituci, abyste viděli jak to všechno funguje v realitě ![]()
Ale pro váš spokojený život si žijete ve svých iluzich, ono je to možná lepší ![]()
A vůbec se divím, ze někteří z vás nejdou do politiky, všechno víte, všechno je vám jasný… co proboha děláte na emiminu? Odborníky, jakými se znáte, stát přece potřebuje. Musí někdo vypráskat ty zkorumpovaný politiky a nastolit pořádek. Tak tu nemrhejte casem a sup sup
@Pam12 píše:
A vůbec se divím, ze někteří z vás nejdou do politiky, všechno víte, všechno je vám jasný… co proboha děláte na emiminu? Odborníky, jakými se znáte, stát přece potřebuje. Musí někdo vypráskat ty zkorumpovaný politiky a nastolit pořádek. Tak tu nemrhejte casem a sup sup
tak na co čekáš? Honem šup, šup do politiky. ![]()
@opozice píše:
@Dračice 2 mě to připadá, jako by jsme měli rok po revoluci a AB je v současné době na tapetě. Proč tolik povyku se nedělalo a to mě zatím nikdo neodpověděl, když byly u moci strany ODS, ČSSD, ODA, VV, lidovci, kteří kradli jako straky, vše bylo v pořádku, naloupený majetek se převáděl na rodinné příslušníky, úvěry z bank šly na soukromá konta a po nějaké době se prohlásilo, že podnikatelský záměr se nezdařil a tak to šlo až do doby, než je v křesle AB a tito pánové se klepou strachy, aby za tuhle krádež nešli bručet.
A když už některý kradl tolik, že na něj došlo, tak pro něj Klaus udělal amnestii a kamarádi odešli bez trestu. Pro Babiše na tohle už všichni zapomněli.
@Pam12 píše:
Ale tak Jo, placejte se tu po zádech
Prepokladam, ze většina je chudák zaměstnanec, kterého vykořisťuje padouch zaměstnavatel a jen dobře, když si na něho posvítí. A je úplně jedno, ze to děla AB, který je jistojiste čistý jak lilie.
Možná bych některým doporučila praxi v některé státní instituci, abyste viděli jak to všechno funguje v realitě
Ale pro váš spokojený život si žijete ve svých iluzich, ono je to možná lepší
@Dračice 2 píše:![]()
![]()
Hlavně že vy dvě se po zádech neplácáte ![]()
@Pam12 píše:
Ale tak Jo, placejte se tu po zádech
Prepokladam, ze většina je chudák zaměstnanec, kterého vykořisťuje padouch zaměstnavatel a jen dobře, když si na něho posvítí. A je úplně jedno, ze to děla AB, který je jistojiste čistý jak lilie.
Možná bych některým doporučila praxi v některé státní instituci, abyste viděli jak to všechno funguje v realitě
Ale pro váš spokojený život si žijete ve svých iluzich, ono je to možná lepší
Jsem zaměstnanec, ale ne chudák. Svého zaměstnavatele mám ráda, platí mě nadprůměrně a tak vůbec je úplně v pohodě. ![]()
Ale nevím, co to má společného s Babou
@Dračice 2 píše:
http://forum24.cz/…reje-babise/
No že by to byly pro mě nějaké novinky? ![]()
@Dračice 2 píše:
Myslím, že k tomuto není potřeba žádný komentář!http://forum24.cz/…ne-premiere/
Tak dneska hospodarky zveřejnily úplný překlad OLAF zprávy. Není co řešit
@Mango_Lassi píše:
Tak dneska hospodarky zveřejnily úplný překlad OLAF zprávy. Není co řešit
ha, ha, je to jako ve sportu. Když fauluje domácí, řveme na rozhodčího proč to píská, že nic nebylo a pokud fauluje někdo od soupeřů, řveme na sudího, proč to ku.rva nepíská. Nic nového pod sluncem. ![]()
@opozice píše:
ha, ha, je to jako ve sportu. Když fauluje domácí, řveme na rozhodčího proč to píská, že nic nebylo a pokud fauluje někdo od soupeřů, řveme na sudího, proč to ku.rva nepíská. Nic nového pod sluncem.
Jsi prostě… Opozice ![]()