Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D- račice píše:
Však to říkal, že je nebude komentovat
no a to ho o5 vynese na trůn. ![]()
@opozice píše:
no a to ho o5 vynese na trůn.
V to pevně věřím ![]()
@Dračice 2 píše:
Ubožák se nezapře. Jen naprostý kretén, může přes vše co celých 5 let můžeme z úst toho arogantního namyšleného narcisa poslouchat toto napsat!
tak třeba souhlasím s tím, že novináři jsou žumpa!!! No a jinak mě těší, že vím, jak tě vylákat z pelechu. ![]()
@Dračice 2 píše:
Ubožák se nezapře. Jen naprostý kretén, může přes vše co celých 5 let můžeme z úst toho arogantního namyšleného narcisa poslouchat toto napsat!
Vidíš.
Ulevilo se ti aspoň trošku?
Už vím co tim ten Zeman myslí, když mluví o těch dementech
![]()
@D- račice píše:
Tak jsme dva. Kéž by vyhrál hnedle první kolo
Taky bych ráda! A víte co bude volnejch bytů, jak budou všichni z té hrůzy a Putinova područí prchat směrem na západ? a ještě před Babišem? panečku to bude volnost, a ta láce!
Ten aluminát a satanista kaloušek ještě se chlubí, že jako bývalý ministr F má známosti a zprávu si přečetl. Nechal bych to prošetřit a pokud se zjistí od koho, těch kdo ji obdržel není moc, zavřel bych to, až zčerná. ![]()
@opozice A pokud nekecá a pročetl ji, tak asi budou AB odpůrci zklamáni. Protože kdyby ji pročetl a bylo tam cokoliv, co by svědčilo pro trestný čin, tak už to letí médii jako blesk, to by si Kalda ujít opravdu ale opravdu nenechal.
@inkakřivák píše:
@opozice A pokud nekecá a pročetl ji, tak asi budou AB odpůrci zklamáni. Protože kdyby ji pročetl a bylo tam cokoliv, co by svědčilo pro trestný čin, tak už to letí médii jako blesk, to by si Kalda ujít opravdu ale opravdu nenechal.
je vidět, že na to jdeš selským rozumem.
![]()
@opozice Nedělám si prostě iluze o morálních kvalitách kohokoliv na naší politické scéně. A Kalousek se mi zdá, že na závěr svého jakéhokoliv projevu by nejraděj dodal - a proto soudím, že Babiš musí být zničen. Ten mu prostě ten odchod z ministerstva financí neodpustí.
Takže jo, Kalousek nekecal, podle toho, co jsem četla, se skutečně ve zprávě objevilo slovo podvod. Ale to je tak všechno. A obvinit na základě toho, že ke změně nebyl ani podnikatelský ani ekonomický důvod? No to už vidím tu odpověd - proč jste firmu vyvedl z Agrofertu na samostatný podnik, když k tomu nebyl ekonomický důvod? chtěl jsem dětem udělat radost. Takže jo, je to prostě srandakauza.
@inkakřivák píše:
Takže jo, Kalousek nekecal, podle toho, co jsem četla, se skutečně ve zprávě objevilo slovo podvod. Ale to je tak všechno. A obvinit na základě toho, že ke změně nebyl ani podnikatelský ani ekonomický důvod? No to už vidím tu odpověd - proč jste firmu vyvedl z Agrofertu na samostatný podnik, když k tomu nebyl ekonomický důvod? chtěl jsem dětem udělat radost. Takže jo, je to prostě srandakauza.
jenže u podvodu musí být úmysl. Pokud není prokázán úmysl, myslím, že slovo podvod je nadnesené. ![]()
@inkakřivák píše:
@opozice Nedělám si prostě iluze o morálních kvalitách kohokoliv na naší politické scéně. A Kalousek se mi zdá, že na závěr svého jakéhokoliv projevu by nejraděj dodal - a proto soudím, že Babiš musí být zničen. Ten mu prostě ten odchod z ministerstva financí neodpustí.
Stejně tak jako Babišova odpověď na vše je… zeptejte se Kalouska… mají se holt kluci rádi no ![]()
@Pam12 píše:
Stejně tak jako Babišova odpověď na vše je… zeptejte se Kalouska… mají se holt kluci rádi no
no a proč se nezeptají Kalouska? ![]()
@opozice píše:
no a proč se nezeptají Kalouska?
Odpovím za tebe. protože blafuje a prd ví. ![]()
@opozice O to nejde, jde o to, co je Kalda za šikulu. On nelhal, slovo podvod tam je. Ale ne v tom smyslu, jak si to lidé vysvětlí - jako je to podvod. ne, je tam jen - mohlo by se to posuzovat jako podvod. Od mohlo k je je ještě strašně daleko. Ale to nic,, já prostě Kalouska miluju. To je pro mne darebák všech darebáků futrál.