Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
4.1.18 15:55
@D- račice píše:
Však to říkal, že je nebude komentovat :palec:

no a to ho o5 vynese na trůn. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
4.1.18 16:00
@opozice píše:
no a to ho o5 vynese na trůn. :palec:

V to pevně věřím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 16:02
@Dračice 2 píše:
Ubožák se nezapře. Jen naprostý kretén, může přes vše co celých 5 let můžeme z úst toho arogantního namyšleného narcisa poslouchat toto napsat!

tak třeba souhlasím s tím, že novináři jsou žumpa!!! No a jinak mě těší, že vím, jak tě vylákat z pelechu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
4.1.18 16:07
@Dračice 2 píše:
Ubožák se nezapře. Jen naprostý kretén, může přes vše co celých 5 let můžeme z úst toho arogantního namyšleného narcisa poslouchat toto napsat!

Vidíš. :think: Ulevilo se ti aspoň trošku? :P Už vím co tim ten Zeman myslí, když mluví o těch dementech :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
4.1.18 16:14
@D- račice píše:
Tak jsme dva. Kéž by vyhrál hnedle první kolo :palec:

Taky bych ráda! A víte co bude volnejch bytů, jak budou všichni z té hrůzy a Putinova područí prchat směrem na západ? a ještě před Babišem? panečku to bude volnost, a ta láce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.1.18 16:21

Ten aluminát a satanista kaloušek ještě se chlubí, že jako bývalý ministr F má známosti a zprávu si přečetl. Nechal bych to prošetřit a pokud se zjistí od koho, těch kdo ji obdržel není moc, zavřel bych to, až zčerná. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
4.1.18 19:40

@opozice A pokud nekecá a pročetl ji, tak asi budou AB odpůrci zklamáni. Protože kdyby ji pročetl a bylo tam cokoliv, co by svědčilo pro trestný čin, tak už to letí médii jako blesk, to by si Kalda ujít opravdu ale opravdu nenechal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
7.1.18 15:31
@inkakřivák píše:
@opozice A pokud nekecá a pročetl ji, tak asi budou AB odpůrci zklamáni. Protože kdyby ji pročetl a bylo tam cokoliv, co by svědčilo pro trestný čin, tak už to letí médii jako blesk, to by si Kalda ujít opravdu ale opravdu nenechal.

je vidět, že na to jdeš selským rozumem. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
7.1.18 19:18

@opozice Nedělám si prostě iluze o morálních kvalitách kohokoliv na naší politické scéně. A Kalousek se mi zdá, že na závěr svého jakéhokoliv projevu by nejraděj dodal - a proto soudím, že Babiš musí být zničen. Ten mu prostě ten odchod z ministerstva financí neodpustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
8.1.18 13:04

Takže jo, Kalousek nekecal, podle toho, co jsem četla, se skutečně ve zprávě objevilo slovo podvod. Ale to je tak všechno. A obvinit na základě toho, že ke změně nebyl ani podnikatelský ani ekonomický důvod? No to už vidím tu odpověd - proč jste firmu vyvedl z Agrofertu na samostatný podnik, když k tomu nebyl ekonomický důvod? chtěl jsem dětem udělat radost. Takže jo, je to prostě srandakauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
8.1.18 13:07
@inkakřivák píše:
Takže jo, Kalousek nekecal, podle toho, co jsem četla, se skutečně ve zprávě objevilo slovo podvod. Ale to je tak všechno. A obvinit na základě toho, že ke změně nebyl ani podnikatelský ani ekonomický důvod? No to už vidím tu odpověd - proč jste firmu vyvedl z Agrofertu na samostatný podnik, když k tomu nebyl ekonomický důvod? chtěl jsem dětem udělat radost. Takže jo, je to prostě srandakauza.

jenže u podvodu musí být úmysl. Pokud není prokázán úmysl, myslím, že slovo podvod je nadnesené. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
8.1.18 13:08
@inkakřivák píše:
@opozice Nedělám si prostě iluze o morálních kvalitách kohokoliv na naší politické scéně. A Kalousek se mi zdá, že na závěr svého jakéhokoliv projevu by nejraděj dodal - a proto soudím, že Babiš musí být zničen. Ten mu prostě ten odchod z ministerstva financí neodpustí.

Stejně tak jako Babišova odpověď na vše je… zeptejte se Kalouska… mají se holt kluci rádi no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
8.1.18 13:21
@Pam12 píše:
Stejně tak jako Babišova odpověď na vše je… zeptejte se Kalouska… mají se holt kluci rádi no :mrgreen:

no a proč se nezeptají Kalouska? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
8.1.18 13:50
@opozice píše:
no a proč se nezeptají Kalouska? :think:

Odpovím za tebe. protože blafuje a prd ví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
8.1.18 14:14

@opozice O to nejde, jde o to, co je Kalda za šikulu. On nelhal, slovo podvod tam je. Ale ne v tom smyslu, jak si to lidé vysvětlí - jako je to podvod. ne, je tam jen - mohlo by se to posuzovat jako podvod. Od mohlo k je je ještě strašně daleko. Ale to nic,, já prostě Kalouska miluju. To je pro mne darebák všech darebáků futrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová