Kdo budete volit ANO?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9658
19.12.17 13:03
@Malamutka píše:
Tak pokud je někdo spokojen s neoficiální vládní koalicí Tomio „tojsouvšechnolžinikdyjsemnictakovehoneřikalnedělalavašedukazypřervu“ Okamury, Vojtěcha „Myužpřecinemámenicspoelčnéhosředlistopademalestejněmusimpogratulovatseverokorejcumjaktopěknězvládají“ Filipa a Andreje „učelovkakampaňnevadižejsemobviněnprotožemůžuzařvatkalousekavšechnomiprojde“ Babiše, Tak asi nezbývá než mu poblahopřát.

tak ted jsem se fakt zasmála :mrgreen: :mrgreen: ale tak zas budeme mít nižší daň na řezaný květiny, není to fajn? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
21.12.17 11:06

Já jsem fakt zvědavá, jak to s tím Čapím hnízdem dopadne. Podle toho, co jsem se dočetla, tak obvinění je založeno nějak na tom, že převedl vlastnictví firmy z agrofertu na ZZN už nevím jaké v podstatě bezdůvodně a že po té, co dodržoval podmínky dotace, po několika letech převedl firmu zpět. Tak nevím, zda může policie vznést obvinění, že někdo bezdůvodně převáděl svůj majetek tam a tam. To musí mít vždy důvod zisk? Přece svůj majetek můžu třeba i zničit, podpálit nebo hodit do moře když budu chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
30.12.17 12:06
@Dračice 2 píše:
Tak takovouto hovadinu může napsat s prominutím jen debil, nebo ten komu se stýská minulé totalitě! Posílám také vřelé blahopřání. :jazyk:http://forum24.cz/…-informacim/

Promiň, ale stává se z Tebe zábavná figurka mimo realitu, kterou už nelze brát vážně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
30.12.17 15:00
@Dračice 2 píše:
Tak se pokochej tím vyšším principem mravním!!! Taková ubohost a lež a podvod ježibaby kterou si Babiš dosadil na m. Financí!!!http://forum24.cz/…aplati-cesi/

Alču znám a můžu říci, že jí nesaháš ani po palce nohy, i když tě neznám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
2.1.18 12:01
@Dračice 2 píše:
Ahoj Děvčátka a chlapci. Vítá vám v Novém roce zábavná figurka mimo realitu. Možná už jen hlupáci v této zemi nevidí, kam se díky jejich blbosti ve volbách řítíme. Tak se aspoň pobavte!:http://forum24.cz/…rozzuril-se/

Nojo tys tady chyběla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
2.1.18 12:07
@Dračice 2 píše:
Ahoj Děvčátka a chlapci. Vítá vám v Novém roce zábavná figurka mimo realitu. Možná už jen hlupáci v této zemi nevidí, kam se díky jejich blbosti ve volbách řítíme. Tak se aspoň pobavte!:http://forum24.cz/…rozzuril-se/

no jo, jsi fakt zábavná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
2.1.18 12:26

Tak a je jasno! Babiš je moje hvězda! Zvedl mi důchod! Há!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
2.1.18 12:29
@inkakřivák píše:
Tak a je jasno! Babiš je moje hvězda! Zvedl mi důchod! Há!

A @Dračici 2 zvedá pravidelně mandle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
2.1.18 12:30

Tak at nám taky důchod zvedá pravidelně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
2.1.18 12:55
@Dračice 2 píše:

Dík, poprvé od tebe čtu něco pro zasmání. Taky vlastním už pěknou sbírku, ale tohle mi ještě chybí. Tak příště až bude něco nového, tak pošli. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
3.1.18 10:00
@Dračice 2 píše:
http://forum24.cz/…reje-babise/Jestli tady někdo stále píše, že tady kopiruji odkaz kde chybí zdroj, tak si to klidně můžete najít na Forum24, ale myslím, že nikdo není tak slepý, aby když si tento odkaz otevře, neviděl odkud to je zkopírované!

No a? Odkaz neřeším (takových odkazů jsme už viděli, navíc ten odkaz nijak nesouvisí s tím, jak si reagovala na můj původní příspěvek?). Reagoval jsem na:
Tak takovouto hovadinu může napsat s prominutím jen debil, nebo ten komu se stýská minulé totalitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79853
3.1.18 10:06

Zrovna včera jsme tu řešili, jak je možné, že AO vyhrálo tak drtivě, když je vlastně nikdo nevolil. A myslím si, že důvod je zřejmý - nikdo to nepřizná, protože by slyšel, že je - komouš, stbák, přítel starých režimů, obdivovatel Putina a navíc ještě závistivá koblihářská socka! A blbá, bez vzdělání. Je smutné, že po 25 letech se lidé zase bojí říci pravdu, v tomto případě. Stejné to bude i s prezidentskými volbami, jak se zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.1.18 10:51
@inkakřivák píše:
Zrovna včera jsme tu řešili, jak je možné, že AO vyhrálo tak drtivě, když je vlastně nikdo nevolil. A myslím si, že důvod je zřejmý - nikdo to nepřizná, protože by slyšel, že je - komouš, stbák, přítel starých režimů, obdivovatel Putina a navíc ještě závistivá koblihářská socka! A blbá, bez vzdělání. Je smutné, že po 25 letech se lidé zase bojí říci pravdu, v tomto případě. Stejné to bude i s prezidentskými volbami, jak se zdá.

ano, jak se píše na sociálních sítí---Zeman drtí soupeře. To je zajímavé, že Dračice tento článek, nebo odkaz nedá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
3.1.18 11:28
@opozice píše:
ano, jak se píše na sociálních sítí---Zeman drtí soupeře. To je zajímavé, že Dračice tento článek, nebo odkaz nedá. :mrgreen:

Protože dračice 2 o Zemanovi nechce ani slyšet. Už se těším, jak zase vyhraje volby :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
3.1.18 11:43
@inkakřivák píše:
Zrovna včera jsme tu řešili, jak je možné, že AO vyhrálo tak drtivě, když je vlastně nikdo nevolil. A myslím si, že důvod je zřejmý - nikdo to nepřizná, protože by slyšel, že je - komouš, stbák, přítel starých režimů, obdivovatel Putina a navíc ještě závistivá koblihářská socka! A blbá, bez vzdělání. Je smutné, že po 25 letech se lidé zase bojí říci pravdu, v tomto případě. Stejné to bude i s prezidentskými volbami, jak se zdá.

Stejný to bylo za komančů. Skoro všichni byly ve straně ale veřejně se k nim nikdo moc nehlásil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová