Kdo budete volit ANO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
3.1.18 11:51
@D- račice píše:
Stejný to bylo za komančů. Skoro všichni byly ve straně ale veřejně se k nim nikdo moc nehlásil…

každej teď říká, že byl donucen. :mrgreen: Houby donucen, z prospěchu to dělali, Jen ti staří byli kovaní. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
3.1.18 11:57
@opozice píše:
každej teď říká, že byl donucen. :mrgreen: Houby donucen, z prospěchu to dělali, Jen ti staří byli kovaní. :palec:
:palec: Moje nevlastní babička taky a jak byla poctivý člen. Ještě v devadesáti chodila na srazy KSČ :palec:. Byla moc hodná. Vychovala mě, když mě máma odložila v mých sedmi letech.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.1.18 11:59
@D- račice píše: :palec: Moje nevlastní babička taky a jak byla poctivý člen. Ještě v devadesáti chodila na srazy KSČ :palec:. Byla moc hodná. Vychovala mě, když mě máma odložila v mých sedmi letech.

máma byly sklerotik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
3.1.18 12:00
@opozice píše:
máma byly sklerotik?

Spíš kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.1.18 12:02
@D- račice píše:
Spíš kráva.

no, že tě někde odložila a nepamatovala si kde. :think: Taky jsem kdysi zapomněl ve vlaku síťovku s rohlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
3.1.18 12:05
@opozice píše:
no, že tě někde odložila a nepamatovala si kde. :think: Taky jsem kdysi zapomněl ve vlaku síťovku s rohlíky.

Síťovka s rohlíky není dítě. Třeba si na nich někdo pochutnal :mrgreen:
Ona věděla co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.1.18 12:07
@D- račice píše:
Síťovka s rohlíky není dítě. Třeba si na nich někdo pochutnal :mrgreen:
Ona věděla co dělá.

jenže já to nevím, proč. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
3.1.18 12:11
@opozice píše:
jenže já to nevím, proč. :dance:

To by jsi se musel zeptat jí. Já to taky nevím. Vlastně možná vím. Ale tady to psát nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.1.18 12:12
@D- račice píše:
To by jsi se musel zeptat jí. Já to taky nevím. Vlastně možná vím. Ale tady to psát nebudu…

pošeptáš do ouška? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
3.1.18 12:15
@opozice píše:
pošeptáš do ouška? :P

Tak jdu šeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.1.18 12:17
@D- račice píše:
Tak jdu šeptat…

dík. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
3.1.18 12:19
@opozice píše:
dík. :kytka:

Máš to pošeptaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.1.18 12:20
@D- račice píše:
Máš to pošeptaný…

ano, odpověděl jsem ti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79915
3.1.18 12:21

@D- račice Zdaleka ne skoro všichni.
A jo, ten tlak yl, od určité pozice, pokud jsi nebyla řadový zaměstnanec někde ve fabrice, už to šlo pořád - a co přihláška do strany soudruhu? To bylo imrvére. Jako slušná výmluva se dalo použít - ještě se necítím dost připravena, ale to se dalo používat tak rok dva a pak tedy bud podpis anebo jiný a tvárnější pracovník a ty honem šupito presto někam, kde tě nebude vidět. Tak to prostě bylo. A věř, že kdybys v té době žila, taky na tu hru řistoupíš, pokud bys měla děti. Protože členství se psalo v posudku na prvním místě. A ten posudek jsi potřebovala, když se tvé děti hlásily na školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.1.18 12:24
@inkakřivák píše:
@D- račice Zdaleka ne skoro všichni.
A jo, ten tlak yl, od určité pozice, pokud jsi nebyla řadový zaměstnanec někde ve fabrice, už to šlo pořád - a co přihláška do strany soudruhu? To bylo imrvére. Jako slušná výmluva se dalo použít - ještě se necítím dost připravena, ale to se dalo používat tak rok dva a pak tedy bud podpis anebo jiný a tvárnější pracovník a ty honem šupito presto někam, kde tě nebude vidět. Tak to prostě bylo. A věř, že kdybys v té době žila, taky na tu hru řistoupíš, pokud bys měla děti. Protože členství se psalo v posudku na prvním místě. A ten posudek jsi potřebovala, když se tvé děti hlásily na školu.

ono to mělo nějaký poměr. 1:4. A nejen na přihlášku do školy, ale i na souhlas pro devizový příslib do ---ať se propadnu do západního Německa- :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová