Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@D- račice píše:
Stejný to bylo za komančů. Skoro všichni byly ve straně ale veřejně se k nim nikdo moc nehlásil…
každej teď říká, že byl donucen.
Houby donucen, z prospěchu to dělali, Jen ti staří byli kovaní. ![]()
@opozice píše:
každej teď říká, že byl donucen.Houby donucen, z prospěchu to dělali, Jen ti staří byli kovaní.
@D- račice píše:Moje nevlastní babička taky a jak byla poctivý člen. Ještě v devadesáti chodila na srazy KSČ
. Byla moc hodná. Vychovala mě, když mě máma odložila v mých sedmi letech.
máma byly sklerotik?
@D- račice píše:
Spíš kráva.
no, že tě někde odložila a nepamatovala si kde.
Taky jsem kdysi zapomněl ve vlaku síťovku s rohlíky.
@opozice píše:
no, že tě někde odložila a nepamatovala si kde.Taky jsem kdysi zapomněl ve vlaku síťovku s rohlíky.
Síťovka s rohlíky není dítě. Třeba si na nich někdo pochutnal ![]()
Ona věděla co dělá.
@D- račice píše:
Síťovka s rohlíky není dítě. Třeba si na nich někdo pochutnal
Ona věděla co dělá.
jenže já to nevím, proč. ![]()
@opozice píše:
jenže já to nevím, proč.
To by jsi se musel zeptat jí. Já to taky nevím. Vlastně možná vím. Ale tady to psát nebudu…
@D- račice píše:
To by jsi se musel zeptat jí. Já to taky nevím. Vlastně možná vím. Ale tady to psát nebudu…
pošeptáš do ouška? ![]()
@D- račice Zdaleka ne skoro všichni.
A jo, ten tlak yl, od určité pozice, pokud jsi nebyla řadový zaměstnanec někde ve fabrice, už to šlo pořád - a co přihláška do strany soudruhu? To bylo imrvére. Jako slušná výmluva se dalo použít - ještě se necítím dost připravena, ale to se dalo používat tak rok dva a pak tedy bud podpis anebo jiný a tvárnější pracovník a ty honem šupito presto někam, kde tě nebude vidět. Tak to prostě bylo. A věř, že kdybys v té době žila, taky na tu hru řistoupíš, pokud bys měla děti. Protože členství se psalo v posudku na prvním místě. A ten posudek jsi potřebovala, když se tvé děti hlásily na školu.
@inkakřivák píše:
@D- račice Zdaleka ne skoro všichni.
A jo, ten tlak yl, od určité pozice, pokud jsi nebyla řadový zaměstnanec někde ve fabrice, už to šlo pořád - a co přihláška do strany soudruhu? To bylo imrvére. Jako slušná výmluva se dalo použít - ještě se necítím dost připravena, ale to se dalo používat tak rok dva a pak tedy bud podpis anebo jiný a tvárnější pracovník a ty honem šupito presto někam, kde tě nebude vidět. Tak to prostě bylo. A věř, že kdybys v té době žila, taky na tu hru řistoupíš, pokud bys měla děti. Protože členství se psalo v posudku na prvním místě. A ten posudek jsi potřebovala, když se tvé děti hlásily na školu.
ono to mělo nějaký poměr. 1:4. A nejen na přihlášku do školy, ale i na souhlas pro devizový příslib do ---ať se propadnu do západního Německa- ![]()