Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dračice 2 a když to tak nebude, co na to povíš potom, za nějaký ten rok? ![]()
@opozice …pošle odkaz na vize co bude za dalších pět let
s tím, že to byla jen náhoda, že ted to vyšlo, ale další roky ta apokalypsa určitě nastane ![]()
@axlpol píše:
@opozice …pošle odkaz na vize co bude za dalších pět lets tím, že to byla jen náhoda, že ted to vyšlo, ale další roky ta apokalypsa určitě nastane
takových bude více, ale omluva z nich číšet nebude ![]()
Ale moc se mi líbí dnešní článek v MF Dnes - to je myslím taky Babišovo, že? Volá senát po změně volebního systému a dokonce se senátoři obrátili na soud - protože prý diskriminuje malé strany! Stejně jako volba prezidenta by prý neměla být přímá! No to jeden hledí. A těch 25 let předtím nebyly malé strany diskriminovány? No dokud tam nespadly zrovna ty jejich, tak asi nebyly, že? A totéž přímá volba - když ti blbí voliči volí tak jak volí, tak jim ji zkrátka vezmeme. A to se pořád křičí, že AB ohrožuje demokracii. Já to ohrožení vidím fakt jinde.
@Dračice 2 píše:
Vidíš asi něco jiného, než normální člověk. Tady je článek, kde je to podané naprosto po lopatě. Pokud to někdo nechápe a nerozumí tomu, tak jsem na rozpacích, zda dokáže spočítat kolik je 5+5
Když člověk vyrábí salámy, tak přece nemůže ovládat státní potravinářskou inspekci a řídit hlavního hygienika. To je absurdní nesmysl.
Když člověk hospodaří na půdě státu, což je z velké části případ Babišova Agrofertu, tak přeci nemůže řídit Státní pozemkový úřad, který má určit podmínky nájmu půdy.
Když je člověk jedním z největších zaměstnavatelů, tak přece nemůže řídit státní inspekci práce.
Když člověk prodává státu biopaliva, tak nemůže zároveň ovládat z titulu státní funkce státní hmotné rezervy a podnik Čepro. A nemůže psát zákony a pravidla pro daňové a dotační podmínky biopaliv.
Když člověk dělá premiéra, nemůže ovládat média, která ho mají kontrolovat, jak to dělá.
Když je člověk vyšetřován z trestného činu, tak nemůže ovládat ministerstvo vnitra.
http://forum24.cz/…-to-nechape/
z teoretického hlediska můžeš mít pravdu, ale bedlivě to sleduj a pokud na něco nekalého přijdeš, tak nám to oznam. A pokud na to nepřijdeš, tak to bude jen dobře i pro tebe, ne? Třeba nastane po 4 letech situace a potom, pokud je v tobě špetka férovosti nám tu řekneš, že AB je fakt borec, že to dokázal, nebo taky nedokázal. V tvých odkazech to určitě napsané nebude, pokud se mu bude dařit. Ta žumpa, jak byli novináři pojmenováni i když mají jiný názor, tak vždy převkádne názor těch, co je platí. ![]()
@Dračice 2 To je pěkné - ale zeptám se, když tedy je to tak. Proč s ním nešly ty opoziční strany do koalice? mohly dostat ta ministerstva a měl by utrum, ne? A byl by klid. A navíc dobře, on nebo tedy Agrofert obchoduje se státem. Ale on jako premiér nebude podepisovat ty smnlouvy, jako premiér nebude dělat návrhy smluv. Jistě je tu obrovský střetz zájmů - ale nemusel být, kdyby se ostatní k vládě nestavěli jak malí uražení smradi na písečku, když jim někdo rozkope bábovičky. A jestliže se domníváš, že dotěd ty všechny obchody uzavírané státem byly čisté a fér, pak ti radím jediné - sundej růžové brýle.
A ještě dodám jedno - zkus fakt aspon jednou necitovat. Zkus. Nebo neumíš psát a umíš jenom to ctrlc a ctrlv? Je to nuda.
A jak idět, psát možná ne, vlastní názor taky ne, ale číst umíš. Tož sleduj a jak bude něco špatně, šup šup a už pošli oznámení. On ti ho někdo sepíše. ![]()
@inkakřivák píše:
@Dračice 2 To je pěkné - ale zeptám se, když tedy je to tak. Proč s ním nešly ty opoziční strany do koalice? mohly dostat ta ministerstva a měl by utrum, ne? A byl by klid. A navíc dobře, on nebo tedy Agrofert obchoduje se státem. Ale on jako premiér nebude podepisovat ty smnlouvy, jako premiér nebude dělat návrhy smluv. Jistě je tu obrovský střetz zájmů - ale nemusel být, kdyby se ostatní k vládě nestavěli jak malí uražení smradi na písečku, když jim někdo rozkope bábovičky. A jestliže se domníváš, že dotěd ty všechny obchody uzavírané státem byly čisté a fér, pak ti radím jediné - sundej růžové brýle.
A ještě dodám jedno - zkus fakt aspon jednou necitovat. Zkus. Nebo neumíš psát a umíš jenom to ctrlc a ctrlv? Je to nuda.
A jak idět, psát možná ne, vlastní názor taky ne, ale číst umíš. Tož sleduj a jak bude něco špatně, šup šup a už pošli oznámení. On ti ho někdo sepíše.
Já bych ho klidně sepsal a vzhledem k tomu, že ji považuji a dobrou diskutérku, tak vyjímečně zadarmo. ![]()
Ona taky někde diskutuje? já tu vidím stále jen citace a to mi trošku vadí. Ale dobrá, jak něco bude, klidně to sepiště spolu a podejte podnět. S tím jenom souhlasím. Když budete sledovat šmahem všechny.
@inkakřivák píše:
Ona taky někde diskutuje? já tu vidím stále jen citace a to mi trošku vadí. Ale dobrá, jak něco bude, klidně to sepiště spolu a podejte podnět. S tím jenom souhlasím. Když budete sledovat šmahem všechny.
jednou se mě také dostaly firemní materiály postříhané z časopisů a novin. To jsem ještě neviděl. ![]()
@Dračice 2 píše:Čekal jsem, že se tu zmíníš i o Bakalových novinářích, ale opět nás přesvědčuješ, že máš jen jednosměrné zaměření.
Ano máš pravdu, že u novinářů převládne názor, těch kdo je platí a to platí hlavně o novinářích které si platí Babiš, aby psali to, co jim on nařídí. Pokud by byl férový člověk a opravdu situaci v naší zemi zlepšil, tak mu ráda zatleskám! Tady si milí přátelé můžete poslechnout jak férový je Andrej Babiš. Naštěstí tento redaktor rozhlasu je statečný člověk a nedá se jen tak zastrašit. Ale kolik takových bude?
Takže všech nás 8.5 milionu(samozřejmě je to méně, protože děti nevolí) „děkujeme“ těm 1.5 milionu občanů, kteří dali hlas firmě ANO, čeká nás opět cenzůra jako před r.89 Pěkné vánoce a vzhůru do totality!https://video.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/?…
@Dračice 2 píše:
http://forum24.cz/…by-a-vnitro/
Já nevím proč se snazis
tady je to jeden babisuv fanda vedle druhyho. Máš to marný ![]()
@Dračice 2 píše:
I naprostý blb a ignorant, může ještě otevřít své „zalepené oči“ a prohlédnout!http://forum24.cz/…avuji-havla/
to jsou jen politické bláboly. U piva si myslím, že každý rozumný člověk pošle Havlíka do (-/-) Jasný, že na presidenta nebudou po revoluci dosazovat někoho z dělnické třídy. Každá nastrčená figurka v té době musela tančit, jak bylo pískáno. ![]()
Tak pokud je někdo spokojen s neoficiální vládní koalicí Tomio „tojsouvšechnolžinikdyjsemnictakovehoneřikalnedělalavašedukazypřervu“ Okamury, Vojtěcha „Myužpřecinemámenicspoelčnéhosředlistopademalestejněmusimpogratulovatseverokorejcumjaktopěknězvládají“ Filipa a Andreje „učelovkakampaňnevadižejsemobviněnprotožemůžuzařvatkalousekavšechnomiprojde“ Babiše, Tak asi nezbývá než mu poblahopřát.
@Malamutka Děkuji, vážím si Tvého blahopřání. Ale spokojen nejsem. Měla vzniknout reálná koalice ANO, SPD a KSČM, potom by to bylo lepší.
@Gnaar Souhlasím, také by se mi víc líbilo, kdyby to bylo veřejné. Aspoň by si voliči Ano mohli lépe vědomě rozhodnout, jestli toto jsou opravdu ty osobnosti, které je mají reprezentovat