Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@opozice I do blbé Jugošky jsi nemohla vyjet co rok. Prostě to tak bylo.
A do západního Německa? Příklad. Můj bývalý kolega měl víceméně celou rodinu v Německu. Jeho maminka byla nepohyblivá a umíral jí tam bratr, tudíž ho chtěla vidět. A co? nešlo to, protože vlakem nemohla a syna s ní nepustili přesto, že tu zůstala jeho žena. Byl moc mladý, inkoust a neprověřený.
Jo a ty akce, když se jelo třeba služebně na seminář do východního Německa - po návratu sepsat, co kdy kde s kým, co jste říkali, co oni, a muselo se to. myslím si, že takhle se dostalo do spisů i dost lidí, kteří vůbec netušili proč.
@inkakřivák píše:
no, jsou lidi, kteří tam jezdili rok co rok. Totiž na příslib jsi musela doplnit kolonku. Kdy naposledy jsi byl/a v KS? No a pokud jsi měla odvahu napsat–ještě jsem nebyl v KS, tak jsi to dostala. On to stejně nikdo nekontroloval, pokud na té kontrole nebyl nějaký zájem.
@inkakřivák píše:
A do západního Německa? Příklad. Můj bývalý kolega měl víceméně celou rodinu v Německu. Jeho maminka byla nepohyblivá a umíral jí tam bratr, tudíž ho chtěla vidět. A co? nešlo to, protože vlakem nemohla a syna s ní nepustili přesto, že tu zůstala jeho žena. Byl moc mladý, inkoust a neprověřený.
Jo a ty akce, když se jelo třeba služebně na seminář do východního Německa - po návratu sepsat, co kdy kde s kým, co jste říkali, co oni, a muselo se to. myslím si, že takhle se dostalo do spisů i dost lidí, kteří vůbec netušili proč.
jak říkal Švejk
já jsem byl taky sledovanej.. ![]()
@Pam12 píše:
Vás to tu ještě bavi?
dojedl jsem bramborákovou kapu plněnou masem až jsem se přežral. ![]()
@opozice píše:
Co nového pod sluncem?![]()
?
Nic. Klasicky klavesnicovy wrestling mezi havloidy a zemanovci.
@Emimin7 píše:
Už se těším, až dám Milošovi hlas. Fascinují mě jeho bonmoty a okamžitá reakce na cokoliv. ![]()
@Emimin7 píše:
Taky se hlasí jeden zemanovec
doslovný
![]()
@opozice píše:
Už se těším, až dám Milošovi hlas. Fascinují mě jeho bonmoty a okamžitá reakce na cokoliv.
Tak jsme dva. Kéž by vyhrál hnedle první kolo ![]()
@D- račice píše:
Tak jsme dva. Kéž by vyhrál hnedle první kolo
jedinej kandidát, který o soupeřích nemluví pod pás.
@opozice píše:
jedinej kandidát, který o soupeřích nemluví pod pás.
Však to říkal, že je nebude komentovat ![]()