Kdo je Klopotka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151758
15.7.26 09:03
@Josef_t píše: Více

Ani tak ne. Dospělí chlapi a nejsou schopni si zajistit míč a rvou se tam o jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
15.7.26 09:09

Nesahejte mi ja Klopču, já se u toho bavím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.7.26 09:11

@lilith1 Já ráda nejsem. Je to za mě, nejhorší prezident v novodobých dějinách. Rozděluje společnost, nedodržuje Ústavu a když není po jeho, běží žalovat k ústavnímu soudu :mrgreen: Nejvíc mi ale vadí, že jsem se nechala zlákat hezkou tváří a dala mu svůj hlas. O to víc, je pro mě zklamání a u příštích voleb, si dám větší pozor. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.7.26 15:14

Ženy 🌹 jsou krásný a cudný 🍑, ona se ve mně zhlídla. Někdo má pletky rád, já bych si dal radši sklenici vína 🍷.Někdo má rád holky, někdo zase vdolky 🥧 a já mám rád oboje.

• Citovat
  • Upravit
2694
15.7.26 19:42
@Pitřice píše: Více

Já myslím, že společnost nerozděluje. Oblíbenost prezidenta je tak 70 %, Motoristi sotva seženou těch pět, počítám, že po tom Turkově extempore to zas klesne. K ústavnímu soudu má právo se odvolat každý občan, včetně prezidenta, od toho tu ten soud je. A je to samozřejmě tvoje volba, ale vážně ti přijde horší, než alkoholik, zlomyslný dědek a v té době příznivec Putina, Zeman( který mimochodem tu ústavu ohýbal také dost zdatně)? Vlastně je to prezidentské rebelství u nás tradice, dělal to i Masaryk. Přijde ti horší, než arogantní Klaus, který propustil na svobodu všechny své kamarádíčky, co vytunelovali tuhle republiku ve velkém? A ani jeden se neuměl chovat. I tak ti přijde horší? Jen proto, že se zůčastnil jednoho summitu? No tvoje věc, jak se říká, proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79931
15.7.26 19:49
@Roxy ivka píše: Více

no Havel zase propustil vrahy, znásilňovače a zloděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
15.7.26 19:53
@stinga píše: Více

Netvrdím, že neudělal chybu, ale na rozdíl od Klause to neudělal ze zištného důvodu. Nebyli to jeho kamarádi. A také nesympatizoval s nepřítelem, jako Klaus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79931
15.7.26 20:41

já vím, ale bylo to velký špatný, jsou činy, které se nemají promíjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
15.7.26 20:59
@stinga píše: Více

To asi ano, já se narodila v roce 1990, tak nevím úplně, jak to tenkrát bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151758
15.7.26 21:29

Neudělal to naschvál. Ale prezidetskou amnestii dost přehnal. Opravdu tehdy vyšli ven lidé, kteří neměli a někteří nevinní na to doplatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
15.7.26 21:36
@Anna766 píše: Více

Tak to určitě nebylo dobré, chápu, že museli být lidé dost naštvaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3879
16.7.26 00:13
@Klopotkova píše: Více

A ještě má krátkou paměť :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.7.26 00:17
@Veselej kluk píše: Více

Nemám. To ty nerozumíš psanému textu.

• Citovat
  • Upravit
12860
16.7.26 06:44
@Pitřice píše: Více

Apropo rozdeluje spolecnost? To delal predchudce Milos kdyz zrovna neresil ku.dy nebo nechtel s virosou pozvracet klenoty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3879
16.7.26 09:15
@Klopotkova píše: Více

Blabla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...