Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše: Více
Ani tak ne. Dospělí chlapi a nejsou schopni si zajistit míč a rvou se tam o jeden.
@lilith1 Já ráda nejsem. Je to za mě, nejhorší prezident v novodobých dějinách. Rozděluje společnost, nedodržuje Ústavu a když není po jeho, běží žalovat k ústavnímu soudu
Nejvíc mi ale vadí, že jsem se nechala zlákat hezkou tváří a dala mu svůj hlas. O to víc, je pro mě zklamání a u příštích voleb, si dám větší pozor. ![]()
Ženy 🌹 jsou krásný a cudný 🍑, ona se ve mně zhlídla. Někdo má pletky rád, já bych si dal radši sklenici vína 🍷.Někdo má rád holky, někdo zase vdolky 🥧 a já mám rád oboje.
@Pitřice píše: Více
Já myslím, že společnost nerozděluje. Oblíbenost prezidenta je tak 70 %, Motoristi sotva seženou těch pět, počítám, že po tom Turkově extempore to zas klesne. K ústavnímu soudu má právo se odvolat každý občan, včetně prezidenta, od toho tu ten soud je. A je to samozřejmě tvoje volba, ale vážně ti přijde horší, než alkoholik, zlomyslný dědek a v té době příznivec Putina, Zeman( který mimochodem tu ústavu ohýbal také dost zdatně)? Vlastně je to prezidentské rebelství u nás tradice, dělal to i Masaryk. Přijde ti horší, než arogantní Klaus, který propustil na svobodu všechny své kamarádíčky, co vytunelovali tuhle republiku ve velkém? A ani jeden se neuměl chovat. I tak ti přijde horší? Jen proto, že se zůčastnil jednoho summitu? No tvoje věc, jak se říká, proti gustu…
@Roxy ivka píše: Více
no Havel zase propustil vrahy, znásilňovače a zloděje
@stinga píše: Více
Netvrdím, že neudělal chybu, ale na rozdíl od Klause to neudělal ze zištného důvodu. Nebyli to jeho kamarádi. A také nesympatizoval s nepřítelem, jako Klaus.
já vím, ale bylo to velký špatný, jsou činy, které se nemají promíjet
@stinga píše: Více
To asi ano, já se narodila v roce 1990, tak nevím úplně, jak to tenkrát bylo.
Neudělal to naschvál. Ale prezidetskou amnestii dost přehnal. Opravdu tehdy vyšli ven lidé, kteří neměli a někteří nevinní na to doplatili.
@Anna766 píše: Více
Tak to určitě nebylo dobré, chápu, že museli být lidé dost naštvaní.
@Pitřice píše: Více
Apropo rozdeluje spolecnost? To delal predchudce Milos kdyz zrovna neresil ku.dy nebo nechtel s virosou pozvracet klenoty..