Kdo je Klopotka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4948
17.7.26 08:18

@rmot Na druhou stranu dost nudnou, když za 3 dny máš 4 strany.
Chtělo by to nějak vytunit, protože samotné téma už zřejmě netáhne. Navíc tuším, že už tu bylo před nějakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8515
17.7.26 09:14
@Snopy123 píše: Více

Kdybych chtěl u diskuse onanovat nad počtem stran, tak ji založim jako spousta anonymů na témá ženy, která se stále nemůže rozhodnout, jestli odejít od chlapa, který chlastá, lehce fetuje, oprcal v baráku vše živé včetně servisáka, co přišel opravit výtah, hraje automaty a udělal už stovky tisíc dluhů všude možně :) Nebo o politické situaci. Tohle bylo jen na odlehčení a i tak zahlasovalo přes 40 lidí, což mě překvapilo. Nečekal jsem, že je tu tolik nicků ještě reálně aktivních :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25493
17.7.26 09:22

Já nějak nechápu, co má Klopča společného s politikou :zed: ať si každý volí jak uzná za vhodné a čte co uzná za vhodné…

Občas mne spíš namíchne, když tu plýtvám čas a zjistím, že opět a zase zcela vymyšlená diskuse - podaná jako vážná.. u Klopči je aspoň od začátku jasné, že to nemáme brát moc vážně ;) v pohodě.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151695
17.7.26 09:29
@Lucy75 píše: Více

Odpovídala jsem na předchozí komentáře o politice. Tak sorry sorry. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3879
17.7.26 22:05
@Klopotkova píše: Více
:D :D :lol: :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3879
17.7.26 22:08
@Klopotkova píše: Více

Ano, jednou jsem klepl hřebíček na hlavičku a řekl kdo jsi a od té doby se vezu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.7.26 22:26
@Veselej kluk píše: Více

Vůbec těm tvým blbým žvástům nerozumím a jsou mi ukradené, každopádně vůbec nerozumíš psanému textu a jen si domýšlíš, převracíš, jak jsi ukázal s mým založeným tématem. Šíříš lži. S takovými lidmi nemam o čem diskutovat. Jsi pod mou úroveň. Konec hlášení v českém jazyce. :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
151695
17.7.26 22:41

@Klopotkova moc hezký trenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.7.26 22:46
@Anna766 píše: Více

Už je mám dlouho, Dedoles.

• Citovat
  • Upravit
14812
17.7.26 23:39

Určitě to nebude vzájemné, ale mám Klopi vlastně ráda. Je čitelná, konzistentní a i když se výjimečně schová za anonym, stejně je rozpoznatelná už z úvodního příspěvku. Trochu se divím, že ještě nebyla nikým z reálu rozpoznána a ztotožněna, protože těch střípků tady za ty roky už roztrousila požehnaně, obzvlášť pro ty, co umí číst i mezi řádky. Ale asi je moc chytrá na to, aby se mozaika dala pospojovat a možná sem tam vyhodí falešnou stopu :lol: Hrozně mě baví, jak mezi fantasmagoriemi, které tady věší na odiv a na nos, probleskuje skutečný příběh jedné ženy, který asi nebude úplně nezajímavý… Děláš to dobře Klopi a pokud jsi tady za nějakým konkrétním účelem, tak doufám, že ti to dává to, co potřebuješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.26 22:33

Připomíná mi to kdysi jedno moto fórum a tamního démona, hard core bikera a hlavně spammera, co si říkal Borrowsky.
Ve skutečnosti to byl invalidní důchodce Havlíček (dle jeho slov rentiér) z Kroměříže, co se jen do své role ohromně vášnivě vžil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79922
18.7.26 22:34
@Pan Svobodomyslny píše: Více
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17193
18.7.26 23:05
@rmot píše: Více

Tou hlavní nebo klíčovou otázkou asi je, pod čím si konkrétně představuješ normální či nenormální ženu? :P :think:
No, může to být úplně kdokoliv, ostatně asi zrovna tak, jako kdokoliv jiný na tomto fóru. Ale asi je celkem zbytečný, si tím dělat vrásky na čele a kazit si vizáž… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.7.26 23:17
@Černá Madonna píše: Více

Já se jen směju, že to někomu stojí za to, o tom zakládat diskuze. Zda jsem žena či muž se tady nikdo nedozví. Vždy, když se ke mně donese, že se to tady řeší, tak si vzpomenou na seriál, kde hlavní hroli hrála Chýlková, jmenovalo se to On je žena a děsně se směju. Někteří ten virtuál strašně prožívají.

• Citovat
  • Upravit
34425
18.7.26 23:18

@Černá Madonna pro mě je na této diskuzi nejzajímavější právě jen to, že někdo o někom z uživatelů diskuzí založí diskuzi :D
Nikdy jsem nepřemýšlela o tom KDO tady plká, popravdě tedy nepřemýšlela jsem o emiminu a uživatelkach nikdy po zavření stránky, ale když jsem tady, tak se bavím jen tím, nebo o tom, CO se tady píše, ne kdo.
Nedumam ani o tom proč, proč teď, jestli to je tak, nebo si něco přidal, ubral, upravil. Vůbec, proč taky. Píše, že u nich prší, tak u nich prší. Píše, že má hroznou tchyni, tak má hroznou tchyni. Atp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová