Kdo je nyní v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jitulinaja píše:
Jááá do 20:00. To budou šťastný a veselý
taky statni sluzba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene gastronomie. Ale jsem sama, tak to až tak neřeším. Kdybych jela domů, tak si k té večerní hodině, přidám ještě 70km cesty. Takže já slavím s kolegyní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě letos vyšly Vánoce doma. V práci jsem byla včera a budu zítra. Příští rok mě čeká noční, už teď je mi z toho trochu úzko, ale dáme to.
Všem, co pracují přeju klid v duši a krásné Vánoce, ať už později večer, nebo v náhradním termínu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to jsem nevedel ze na vanoce jsou otevrene restaurace a hospody a vinarny to slysim poprve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4
Kde žijete? Ptám se zcela bezelstně. Vesnice? Samota? Nechodíte na Štědrý den ven, nikdy?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
@B4RC3LON4
Kde žijete? Ptám se zcela bezelstně. Vesnice? Samota? Nechodíte na Štědrý den ven, nikdy?
mesto asi 13tisic obyvatel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 píše:
@Jitulinajato jsem nevedel ze na vanoce jsou otevrene restaurace a hospody a vinarny to slysim poprve
Pracuju na hotelu a ještě v zahraničí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4
Takže defacto vesnice, to to možná vysvětluje.
Je v podstatě normální den, večer se chodí ven. Jsou otevřené restaurace, hospody, bary… Určitě ne všechny, ale dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
@B4RC3LON4
Takže defacto vesnice, to to možná vysvětluje.
Je v podstatě normální den, večer se chodí ven. Jsou otevřené restaurace, hospody, bary… Určitě ne všechny, ale dost.
jo vecer vim treba od 6 nebo 7 to jsou i tu nektere ale ze treba ted jsou otevre nebo odpoledne to jsem nikdy nevidel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4
Svět je veliké a rozlehlé místo ![]()
Ve větších městech je to fakt docela běžné. Ne každý je katolík a slaví Vánoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
@B4RC3LON4
Svět je veliké a rozlehlé místo
Ve větších městech je to fakt docela běžné. Ne každý je katolík a slaví Vánoce.
aha tak to jsem fakt nevedel tak ja katolik nejsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem by dnes v práci celý den, ale osud rozhodl jinak
Mám rizikové těhotenství, musela jsem jít na neschopenku. Jsem dětska sestra, starám se o ohrožené a postižené deti v ústavním zařízení. Na jednu stranu jsem ráda, že jsem dnes doma se synem, ale po „našich“ dětech je mi smutno. Štědrý den byl pro mě pěkný i v práci.
Přeji všem krásné vánoce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinaja píše:
Jááá do 20:00. To budou šťastný a veselý
kde pracuješ?
- Citovat
- Upravit
Já nejsem, ale díky sestřičce a paní zubařce na pohotovosti, které v práci byly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit