Kdo je nyní v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já nejsem, ale díky sestřičce a paní zubařce na pohotovosti, které v práci byly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se do klubu. Dnes a zítra mám noční.
Takže si jdem s prďolou http://smileys.cz/…ys-cz-22.gif nadělit dárečky teď.
Ale kazí mi to spíš strach z toho, aby to mokrý venku nenamrzlo a že zrovna dnes sloužím jak na potvoru s 1 cholerickým magorem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss Na Štědrý den bych dala povinné zavírání těchto podniků. Lidi akorát musí sedět v práci a je jim to líto. Žiju sice momentálně na vesnici ale vůbec mě neštve že si nemůžu zajít do vinárny nebo restaurace. Oběd jsem uvařila (zelná polévka), večeři taky udělám, mezi tím jsem byla se psem na dlouhé vycházce v lese. Vánoce mají být svátky klidu. Chápu když někdo pracuje jako policista, hasič, lékař, v sociálních službách… Ale obchody a restaurace. Proč?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel je dnes na denní v práci, má do 18.,zítra to samé a pak dvě noční. Co se dá dělat, hlavně že jsme večer spolu. A ještě jedna perlička, 1.1. dělá od 6 ráno, ale ten silvestr jsme stejně jen doma, tak si prostě půjdeme lehnout dřív.
Všem přeji krásné Vánoce, hlavně zdraví a kolem sebe lidi co vam jsou blízcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenoockaa19 píše:
@anonymouss Na Štědrý den bych dala povinné zavírání těchto podniků. Lidi akorát musí sedět v práci a je jim to líto. Žiju sice momentálně na vesnici ale vůbec mě neštve že si nemůžu zajít do vinárny nebo restaurace. Oběd jsem uvařila (zelná polévka), večeři taky udělám, mezi tím jsem byla se psem na dlouhé vycházce v lese. Vánoce mají být svátky klidu. Chápu když někdo pracuje jako policista, hasič, lékař, v sociálních službách… Ale obchody a restaurace. Proč?
Třeba proto, aby se někteří lidi měli kde sejít. S tátou jsme se pravidelně scházeli na štědrý den někde na skleničku. A tedy není to tak dlouho, co byl problém najit v Praze něco otevřeného a přijatelného.
- Citovat
- Upravit
@lucenka Jenže ten člověk co Vás obslouží musí být v práci… A mnohdy zbytečně (během vysoké jsem dělala v kavárně a měli jsme přez svátky otevřeno - přišli dva lidi denně).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenoockaa19 píše:
@lucenka Jenže ten člověk co Vás obslouží musí být v práci… A mnohdy zbytečně (během vysoké jsem dělala v kavárně a měli jsme přez svátky otevřeno - přišli dva lidi denně).
A někdo je nutí dělat danou práci? Je to jejich svobodná volba.
- Citovat
- Upravit
Můj příbuzný taky, dela technika v cukrovaru a probíhá kampaň.
- Citovat
- Upravit
@BZ89 1.1. je nejhorší služba z celého roku. Mela jsem ji šest let po sobe…vždy od šesti do osmnácti hodin. Ze silvestra nic…člověk se nevyspi…celý den pak nestojí za nic
Ale co se dá dělat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berua13 píše:
@BZ89 1.1. je nejhorší služba z celého roku. Mela jsem ji šest let po sobe…vždy od šesti do osmnácti hodin. Ze silvestra nic…člověk se nevyspi…celý den pak nestojí za nic
Ale co se dá dělat..
Přítel má 1.1. od 6 do 18 a pak hned další den to a samé a pak dvě noční. No tento rok to moc nevyšlo, ale co se dá dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BZ89 No to je pěkný nálož…
Nejvíc to začne mrzet když jsou deti. Když jsem byla svobodna, tak mi to tak moc nevadilo. Ale jít od malého ditete na štědrý den na noční to jsem i obrečela.
Dnes už je syn velký, tak to beru sportovně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě chlap odešel před 30 minutami na noční, dárky byly odpoledne. Nevím, ale nepřijde nám to divné, ale to asi bude tím, že táta byl tramvaják a tchán je autobusak, takže se to vždy přizpůsobilo jejich smenam. Prostě přišel Ježíšek dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 píše:
@Jitulinajato jsem nevedel ze na vanoce jsou otevrene restaurace a hospody a vinarny to slysim poprve
já jsem dnes v ID, ale léta jsem pracovala v lázních a tam xx let za sebou i na Vánoce a na Silvestra. Měli jsme to dobré v tom že nám podnik zajistil odvoz domu taxi službou, kterou i hradil. Ovšem nevím jestli to platí stále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenoockaa19 píše:
A proč NE?
Proč, když někdo CHCE mít otevřeno, by nemohl mít tu možnost? Proč mu to chcete zákonem ZAKÁZAT?
Proč dle SEBE posauzujete všechny ostatní?
Poznám x lidí, pro které je dnešek normální den. Byť z důvodu jiné víry, jiné národnosti, jiných hodnot.
Tak proč máte nutkání nařizovat jiným, jak mají žít?
![]()
Když si budou chtít třeba pravoslavní otevřít čajovnu a ausgerechnet se 24. 12. večer sejít a poklábosit - proč by nemohli?
Z jakého titulu máte pocit, že VAŠE pravidla vyhovují všem a je nutné je vynucovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit