Kdo je nyní v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anna766 píše:
já jsem dnes v ID, ale léta jsem pracovala v lázních a tam xx let za sebou i na Vánoce a na Silvestra. Měli jsme to dobré v tom že nám podnik zajistil odvoz domu taxi službou, kterou i hradil. Ovšem nevím jestli to platí stále.
No parada. To ja dnes zjistila, ze mi mhd od vlaku do prace nejede a musela taxikem
,stejne jak pred tim u nas k vlaku, takze dnes vydelavam (a jsem taky ID, jak vis) jen na tago! Bezva. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafa 69 píše:
No parada. To ja dnes zjistila, ze mi mhd od vlaku do prace nejede a musela taxikem,stejne jak pred tim u nas k vlaku, takze dnes vydelavam (a jsem taky ID, jak vis) jen na tago! Bezva.
Tak to je na prd no
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
já jsem dnes v ID, ale léta jsem pracovala v lázních a tam xx let za sebou i na Vánoce a na Silvestra. Měli jsme to dobré v tom že nám podnik zajistil odvoz domu taxi službou, kterou i hradil. Ovšem nevím jestli to platí stále.
co je id?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Letos jsem doma ale v práci jsem byla včera na ranní a jdu v úterý a celý týden na odpolední. Predloni jsem byla na silvestra a nový rok od 10 do 18h ( kulturní instituce). Na nový rok přišlo tak 15 lidí za celý den ( jindy třeba 300)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj brácha je dnes v práci na odpolední ( ocelářská společnost) a jeho žena taky, na noční ( výpravčí)
- Citovat
- Upravit
@Anna766 píše:
ano
aha napadlo meto nechtel jsem se vas dotknout kdyby to bylo nahodou neco jineho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla123 píše: částečný invalidní důchod
A jo, mi to nedoběhlo do mozku
![]()
- načítám...