Kdo má 4 a více dětí do 35let?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30971
2.9.20 13:34
@Anonymní píše:
Dekuji :) ano první dvě s jedním debilem, třetí s mojí první láskou z dětství ale bohužel si uvědomil že chce něco jiného než rodinu a teď mám vztah krásný vztah. :)

A ty s detmi take jezdis na dovolene a umoznujes jim rozvijet se v jejich zajmech? Nemuzes srovnavat pohled na funkcni rodinu s vice detmi a matku, co ma 4 deti se tremi muzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.9.20 13:36
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, máte 4 nebo více dětí a ještě Vám nebylo ani 36? Jak pak se na Vás kouká okolí? Budu mít 4te miminko a ještě mi nebylo 30. Kamaradce je též 29 a zrovna se snaží o čtvrté :lol: protože pak chce do práce a teď si těch dětí chce užívat. Na dovolené jezdí normálně. Já si konečně našla vztah, který si myslím vydrží snad 150let :) akorát mám první dvě s jiným, třetí s jiným a čtvrté také s jiným, začala jsem špatně, ale teď cítím, že je to to prave. Jsem teprve v 5tt. A nechci to říkat snad nikdy nikomu. Ale utajit se to nedá že.. :roll: ziji na vesnici kde si každý klepal na čelo jak mužů mít tři děti a ještě na ně být sama. Nikoho jsem neměla. Ale našel se ten pravý. Který mě chtel i se tréma deckama a teď se hrozně těší a doufá že budeme mít holčičku. Já se těším ale stydím se. Nevím jak to říct rodině. Matka byla vždy proti, abych někdy měla děti a ona moje děti nemusí :roll: od ní čekám ze mi řekne že jsem úplně blbá. Mám 36letou kamarádku ta má 5 děti. A žije ve spokojenem manželství. Já nevím co těm lidem jako je každýho pomlouvat kvůli tomu že má člověk prostě více děti než jen jedno či dvě. Jaké to máte vy? Kaslete na ostatni? Nebo si s toho děláte hlavu???

Tak je to tvoje věc, ale ja spís fandím rodinám, kdy mají pět dětí a otec je otcem všech pěti. U tebe to vypadá, že spíš sbíráš suvenýry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.9.20 13:36

Vzhledem k věku a počtu děti, asi jsi s těmi partnery nebyla moc dlouho, že? :think: Tak snad ten pravý vydrží ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 13:37
@berusa.m píše:
Jak se dívám na vícečetné rodiny? Mě se to líbí a pokud jsou rodiče schopni sami děti bez problémů uživit, tak jim fandím. :palec: Jen ten počet tatínků by chtělo už nezvyšovat. Ono, prvních pár měsíců je to vždy ten „pravý“. Nebo sis to nemyslela i u těch prvních dvou? Každopádně dítě už existuje, takže teď se jen snažit aby to do třetice vyšlo. To že žijí kamarádky spokojeně ještě není žádná záruka, že tak budou žít všichni.

Dekuji, hezká odpoved :hug: u prvního jsem si neřekla je ten pravý. Ale u druhého ano :( každopádně zvyšování tatínku nechci. Já se chci vdát a být dlouhý vztah třeba 40let.pak už chci umrit :lol: :lol: ta co má pět dětí je vdana12let. Ta druhá štěstí nema :( chlap ji utíká každý vikend za jinou už tři roky ona to ví on se tím netají. Ale doufá že ho to jednou přejde ;/ teď byl k moře týden s milenkou. Chodí ke mě na čaj a vy plakat se na rameno. A i tak chce čtvrté. Tomu nerozumim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 13:40
@Cuddy píše:
A ty s detmi take jezdis na dovolene a umoznujes jim rozvijet se v jejich zajmech? Nemuzes srovnavat pohled na funkcni rodinu s vice detmi a matku, co ma 4 deti se tremi muzi.

Bohužel moře jsme ještě neviděli. Ale kroužky mají

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 13:41
@Russet píše:
Tak je to tvoje věc, ale ja spís fandím rodinám, kdy mají pět dětí a otec je otcem všech pěti. U tebe to vypadá, že spíš sbíráš suvenýry.

Kamarádka má první dvě s každým jiným pak má tři děti s jedním se kterým je vdaná. Taky sbírala suvenýr y?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 13:42
@mackA159 píše:
Vzhledem k věku a počtu děti, asi jsi s těmi partnery nebyla moc dlouho, že? :think: Tak snad ten pravý vydrží ;)

Nebyla. První 7let. druhy 4roky poslední rok

• Citovat
  • Upravit
mackA159
2.9.20 13:43
@Anonymní píše:
Nebyla. První 7let. druhy 4roky poslední rok

A stímhle?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 13:45
@Anonymní píše:
A ty čekáš 5te?? Kolik pak ti je?? :)

S 5. už se nevejdou do té věkové hranice, ale je plánované a chtěné…Mám všechny děti s jedním partnerem, nekouříme, nepijeme, nic takového, ale zase jsem za život moc málo pracovala, takže o čem mluvit na můj účet taky je, to víš no…a do práce se mi fakt ještě nechce, navíc když je poslední šance mít děti..Těm, co se to nelíbí, mají štěstí, že příroda mě prostě nenechá rodit až do důchodu, to by byl teprv poprask :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 13:45
@mackA159 píše:
A stímhle?

Jak s tímhle?? Já měla jen dva vztahy. 7let s tím co mám dvě děti. 4roky s tím co mám jedno dítě. A teď mám rok vztah s tím co jsem v 5tt

• Citovat
  • Upravit
mackA159
2.9.20 13:47
@Anonymní píše:
Jak s tímhle?? Já měla jen dva vztahy. 7let s tím co mám dvě děti. 4roky s tím co mám jedno dítě. A teď mám rok vztah s tím co jsem v 5tt

Takze po roce vztahu si uděláš čtvrté dítě, a myslíš že to je ten pravej? No hodně štěstí. Zajímalo by mě na co ho ženská se třemi dětmi s jinými tatínky utáhne.

• Citovat
  • Upravit
2653
2.9.20 13:48

Tak kdyz se lidi zvladnou postarat a nejsou zavisli na socialnich davkach, tak je mi jedno, jestli maji decko jedno nebo pet. Jako ctyri deti s trema chlapama je ale dost dobrej vykon. Jestli se na tebe nekdo blbe diva, tak asi kvuli tady tomuto, me nevyjimaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.20 13:50

Mám švagrovou, která má čtyři děti s jedním stálým partnerem. O děti je postaráno po všech stránkách, ale rozhodně to není na žádné vyskakování. Nikdo na ně divně nekouká, protože ona je lékařka, a on má vždy minimálně dvě stálá zaměstnání souběžně. Jsou to ale čtyřicátníci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 13:51
@Anonymní píše:
S 5. už se nevejdou do té věkové hranice, ale je plánované a chtěné…Mám všechny děti s jedním partnerem, nekouříme, nepijeme, nic takového, ale zase jsem za život moc málo pracovala, takže o čem mluvit na můj účet taky je, to víš no…a do práce se mi fakt ještě nechce, navíc když je poslední šance mít děti..Těm, co se to nelíbí, mají štěstí, že příroda mě prostě nenechá rodit až do důchodu, to by byl teprv poprask :lol:

Hihi. Já si našla práci. Ale zrovna dneska na mě vykouzlili dvě čárky nečekaně. Takže půjdu do práce max na 6-7mesicu a pak půjdu domů. Na md zase nu 😃 taky toho právě chci využít dokavad jsem mladá, že můžu mít děti. Partner má 8mistne auto, dodávku a 5mistne :lol: je to sranda sousedí koukaj kolik máme aut :lol: on je hrozně na auta pořád kupuje nové ale žádné jiné neprodá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.20 13:54
@mackA159 píše:
Takze po roce vztahu si uděláš čtvrté dítě, a myslíš že to je ten pravej? No hodně štěstí. Zajímalo by mě na co ho ženská se třemi dětmi s jinými tatínky utáhne.

On se do mě bláznivé zamiloval, je starší o 12let. Ti první dva jsou stejně starý jak já. Takže děti co nebyli pripravene na rodinu, hlavne že děti chtěli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová