Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, máte 4 nebo více dětí a ještě Vám nebylo ani 36? Jak pak se na Vás kouká okolí? Budu mít 4te miminko a ještě mi nebylo 30. Kamaradce je též 29 a zrovna se snaží o čtvrtéprotože pak chce do práce a teď si těch dětí chce užívat. Na dovolené jezdí normálně. Já si konečně našla vztah, který si myslím vydrží snad 150let
akorát mám první dvě s jiným, třetí s jiným a čtvrté také s jiným, začala jsem špatně, ale teď cítím, že je to to prave. Jsem teprve v 5tt. A nechci to říkat snad nikdy nikomu. Ale utajit se to nedá že..
ziji na vesnici kde si každý klepal na čelo jak mužů mít tři děti a ještě na ně být sama. Nikoho jsem neměla. Ale našel se ten pravý. Který mě chtel i se tréma deckama a teď se hrozně těší a doufá že budeme mít holčičku. Já se těším ale stydím se. Nevím jak to říct rodině. Matka byla vždy proti, abych někdy měla děti a ona moje děti nemusí
od ní čekám ze mi řekne že jsem úplně blbá. Mám 36letou kamarádku ta má 5 děti. A žije ve spokojenem manželství. Já nevím co těm lidem jako je každýho pomlouvat kvůli tomu že má člověk prostě více děti než jen jedno či dvě. Jaké to máte vy? Kaslete na ostatni? Nebo si s toho děláte hlavu???
Koukám že máš samou kamarádku s kupou děti
![]()
@Annabela11 píše:
Koukám že máš samou kamarádku s kupou děti![]()
Mám i bezdětnou kámošku. Mám hodně kamarádek co mají tři děti. Tyhle dvě jsou jediné co mají víc jak tři. Ale žádnou co má jen dvě děti nemam
![]()
@Serpentini píše:
Myslím, že je spíš divný mít čtyři děti se třemi tatínky…
Souhlasím ![]()
No proč ne
. Za předpokladu, že sebe a děti uživíš i bez chlapa (že já mám takové temné tušení, že s tímhle jsi tak rok a je to další příťa do řady… Ale třeba ti křivdím, no). Že ani jeden nemáte dluhy a exekuce, máte kde pořádně bydlet, doma nefrčí facky, chlast ani drogy, chlap pracuje a nenosí almužnu…
Tak potom aťsi. Lidi rádi vždycky koukaj na ty, kdo se odlišují, ale veskrze jim je to jedno. Každý má dost práce s vlastním životem…
Příspěvek upraven 02.09.20 v 13:23
Když budu mít štěstí bude na jaře 5. Nejvíc asi rodina řešila mé 3. těhotenství, ale tím si nás mohli dát do škatulky „jsou fakt šáhlí“, tady škoda slov, dál už dobrý, ty už máš 3 a 3. s jiným partnerem, takže mít 4. opět s jiným, to už přece nikoho nemůže překvapit, navíc je to jen tvoje věc, tak si užívej vnitřního štěstí a nech si ho jen pro sebe co nejdéle ![]()
Nikdo nepomlouvá stálou rodinu s hodně dětma. Pokud mají děti všechno co mít mají. Partneři fungují normálně.
Pomlovají se matky co mají každý dítě s někým jiným, matky socky co mají na hulení a děcka nemají co do huby. Matky co mají děti aby nemuseli nikdy pracovat apod.
No vzhledem k tomu kolik matek mnoha matek máš kolem sebe tak si trošku odvodím do které skupiny patříš ![]()
@elibro píše:
No proč ne. Za předpokladu, že sebe a děti uživíš i bez chlapa (že já mám takové temné tušení, že s tímhle jsi tak rok a je to další příťa do řady… Ale třeba ti křivdím, no). Že ani jeden nemáte dluhy a exekuce, máte kde pořádně bydlet, doma nefrčí facky, chlast ani drogy, chlap pracuje a nenosí almužnu…
Tak potom aťsi. Lidi rádi vždycky koukaj na ty, kdo se odlišují, ale veskrze jim je to jedno. Každý má dost práce s vlastním životem…
Příspěvek upraven 02.09.20 v 13:23
Neeee bože ne, ani jeden žádné dluhy nemáme. On má celkem slušnou výplatu, má tři auta. Bydlení mám svoje nastěhoval se ke mě. Máme 110m2. Já nejsem nepila celý život a on pije pivo max. A facky tu fakt nejedou
přemýšlíme o svatbě.
Jak se dívám na vícečetné rodiny? Mě se to líbí a pokud jsou rodiče schopni sami děti bez problémů uživit, tak jim fandím.
Jen ten počet tatínků by chtělo už nezvyšovat. Ono, prvních pár měsíců je to vždy ten „pravý“. Nebo sis to nemyslela i u těch prvních dvou? Každopádně dítě už existuje, takže teď se jen snažit aby to do třetice vyšlo. To že žijí kamarádky spokojeně ještě není žádná záruka, že tak budou žít všichni.
@marra2 píše:
Teda, mít tři děti a každé s jiným…to už chce fakt výkon.
Mám tři děti a nemám každé s jiným. První dvě jsou s jedním. Pak se mi ozvala první láska 4roky vztah a s toho dítě. Ale on není rodinný typ a v tehu už dělal problémy a zůstalo to do rozchodu a pořád pro něj nic nejsme byla jsem nešťastná a konečně našla někoho s kým mám úsměv na tváři
@Anonymní píše:
Když budu mít štěstí bude na jaře 5. Nejvíc asi rodina řešila mé 3. těhotenství, ale tím si nás mohli dát do škatulky „jsou fakt šáhlí“, tady škoda slov, dál už dobrý, ty už máš 3 a 3. s jiným partnerem, takže mít 4. opět s jiným, to už přece nikoho nemůže překvapit, navíc je to jen tvoje věc, tak si užívej vnitřního štěstí a nech si ho jen pro sebe co nejdéle
Dekuji
ano první dvě s jedním debilem, třetí s mojí první láskou z dětství ale bohužel si uvědomil že chce něco jiného než rodinu a teď mám vztah krásný vztah. ![]()
@Anonymní píše:
Když budu mít štěstí bude na jaře 5. Nejvíc asi rodina řešila mé 3. těhotenství, ale tím si nás mohli dát do škatulky „jsou fakt šáhlí“, tady škoda slov, dál už dobrý, ty už máš 3 a 3. s jiným partnerem, takže mít 4. opět s jiným, to už přece nikoho nemůže překvapit, navíc je to jen tvoje věc, tak si užívej vnitřního štěstí a nech si ho jen pro sebe co nejdéle
A ty čekáš 5te?? Kolik pak ti je?? ![]()
@Anonymní píše:
Mám tři děti a nemám každé s jiným. První dvě jsou s jedním. Pak se mi ozvala první láska 4roky vztah a s toho dítě. Ale on není rodinný typ a v tehu už dělal problémy a zůstalo to do rozchodu a pořád pro něj nic nejsme byla jsem nešťastná a konečně našla někoho s kým mám úsměv na tváři
A jak dlouho s tím posledním partnerem žiješ?
Ahoj maminky, máte 4 nebo více dětí a ještě Vám nebylo ani 36? Jak pak se na Vás kouká okolí? Budu mít 4te miminko a ještě mi nebylo 30. Kamaradce je též 29 a zrovna se snaží o čtvrté
protože pak chce do práce a teď si těch dětí chce užívat. Na dovolené jezdí normálně. Já si konečně našla vztah, který si myslím vydrží snad 150let
akorát mám první dvě s jiným, třetí s jiným a čtvrté také s jiným, začala jsem špatně, ale teď cítím, že je to to prave. Jsem teprve v 5tt. A nechci to říkat snad nikdy nikomu. Ale utajit se to nedá že..
ziji na vesnici kde si každý klepal na čelo jak mužů mít tři děti a ještě na ně být sama. Nikoho jsem neměla. Ale našel se ten pravý. Který mě chtel i se tréma deckama a teď se hrozně těší a doufá že budeme mít holčičku. Já se těším ale stydím se. Nevím jak to říct rodině. Matka byla vždy proti, abych někdy měla děti a ona moje děti nemusí
od ní čekám ze mi řekne že jsem úplně blbá. Mám 36letou kamarádku ta má 5 děti. A žije ve spokojenem manželství. Já nevím co těm lidem jako je každýho pomlouvat kvůli tomu že má člověk prostě více děti než jen jedno či dvě. Jaké to máte vy? Kaslete na ostatni? Nebo si s toho děláte hlavu???