Kdo má nejvíce příspěvků :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
17.7.15 13:07

Twl, to jsem toho napsala tolik 8o :mrgreen: já myslela, že největší krize byla, když jsem byla těhotná a seděla u pc.. teď tu sotva profrčim a stejně jsem v žebříčku :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.7.15 13:07

A co takhle vyhlásit ceny pro největší žvanilky, aby to bylo zajímavější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.7.15 13:10
@chipsa píše:
Přesně, nechápu kde na to holky berete čas.. A už vůbec nevím, kde jste to všechno nasbíraly. E-mimino je návykové, ale že by tady někdo potřeboval sedět celé dny a týdny? :nevim:

Já tu jsem třeba jen když malá spí, a starší si hrajou a pak chvilku volno, přes den tu jsem jen na kukačku a když má chlap odpolední a děti večer spí tak jsem tu taky, ale bohužel před lety jsem tu byla ve více dizkuzích a zjistila jsem že je tu dost holek, který zanedbávají rodinu díky i emiminu. Vím že většina to bere tady jako únik s reality, a co mě úplně dorazilo ani s chlapem nespalinapř tři měsíce to tam taky jedna psala a tady ve věřejných dizkuzích si stežovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
17.7.15 13:14
@AstraG píše:
Léta dřiny :lol:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
72725
17.7.15 13:16
@peluani píše:
Tolik přízpěvků např jako šája nebudu mít do konce života, nevím jak to děláte, já na to čas nemám a večer když bych čas měla se věnuju chlapovi :lol:

nebo umřu :mrgreen: :lol: já tu po večerech sedím jedině v tom případě, že je chlap pryč.. to je pak relax, když vše spí a já si tu tlachám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.7.15 13:17
@martina.se píše:
nebo umřu :mrgreen: :lol: já tu po večerech sedím jedině v tom případě, že je chlap pryč.. to je pak relax, když vše spí a já si tu tlachám :mrgreen:

přesně tak, já taky, jen když má odpolední jinak ne, když je doma, věnujeme se večer sami sobě když uspíme děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.7.15 13:18
@peluani píše:
přesně tak, já taky, jen když má odpolední jinak ne, když je doma, věnujeme se večer sami sobě když uspíme děti :)

jj, to musí být.. sedět každý u pc by bylo poněkud divné.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.7.15 13:24
@martina.se píše:
jj, to musí být.. sedět každý u pc by bylo poněkud divné.. :think:

to jo, ale dost maminek to taky má a pak se divím že jim to neklape vid :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.7.15 13:26
@peluani píše:
to jo, ale dost maminek to taky má a pak se divím že jim to neklape vid :think:

jj, taky si říkám, že když tu sedí každý večer, tak kdy se věnují chlapovi :think: ale třeba jsou doma samy atd.. čert ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
17.7.15 13:28

@martina.se jasný někteří určitě ano, ale spousta ne, každý svého štěstí strůjcem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
17.7.15 13:29

Tak to já když jsem doma sama a šmejdím tady, tak dělám přitom foto knihu. Neumím si představit, že chlap přijde večer z práce a zeptá se: co jsi celý den dělala, miláčku? :mrgreen: Odpoved, že jsem celý den proseděla na e-miminu by ho nepotěšila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.15 13:38
@chipsa píše:
A co takhle vyhlásit ceny pro největší žvanilky, aby to bylo zajímavější?

však už se připravujou:
První cena bude volné opuštění emimina mimo dosah WIFI sítě a mob. signálu,
druhá cena je vyfocení před rozvinutou placentou a následná pochvala do místa bydliště a třetí cena je prošlý KDP z roku 1990

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.7.15 13:41
@peluani píše:
@martina.se jasný někteří určitě ano, ale spousta ne, každý svého štěstí strůjcem

tak, tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
17.7.15 13:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
17.7.15 14:23
@strýček sally píše:
však už se připravujou:
První cena bude volné opuštění emimina mimo dosah WIFI sítě a mob. signálu,
druhá cena je vyfocení před rozvinutou placentou a následná pochvala do místa bydliště a třetí cena je prošlý KDP z roku píše: Více
:mrgreen: :D :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky