Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Twl, to jsem toho napsala tolik
já myslela, že největší krize byla, když jsem byla těhotná a seděla u pc.. teď tu sotva profrčim a stejně jsem v žebříčku
![]()
A co takhle vyhlásit ceny pro největší žvanilky, aby to bylo zajímavější?
@chipsa píše:
Přesně, nechápu kde na to holky berete čas.. A už vůbec nevím, kde jste to všechno nasbíraly. E-mimino je návykové, ale že by tady někdo potřeboval sedět celé dny a týdny?
Já tu jsem třeba jen když malá spí, a starší si hrajou a pak chvilku volno, přes den tu jsem jen na kukačku a když má chlap odpolední a děti večer spí tak jsem tu taky, ale bohužel před lety jsem tu byla ve více dizkuzích a zjistila jsem že je tu dost holek, který zanedbávají rodinu díky i emiminu. Vím že většina to bere tady jako únik s reality, a co mě úplně dorazilo ani s chlapem nespalinapř tři měsíce to tam taky jedna psala a tady ve věřejných dizkuzích si stežovala.
@peluani píše:
Tolik přízpěvků např jako šája nebudu mít do konce života, nevím jak to děláte, já na to čas nemám a večer když bych čas měla se věnuju chlapovi
nebo umřu
já tu po večerech sedím jedině v tom případě, že je chlap pryč.. to je pak relax, když vše spí a já si tu tlachám ![]()
@martina.se píše:
nebo umřu![]()
já tu po večerech sedím jedině v tom případě, že je chlap pryč.. to je pak relax, když vše spí a já si tu tlachám
přesně tak, já taky, jen když má odpolední jinak ne, když je doma, věnujeme se večer sami sobě když uspíme děti ![]()
@peluani píše:
přesně tak, já taky, jen když má odpolední jinak ne, když je doma, věnujeme se večer sami sobě když uspíme děti
jj, to musí být.. sedět každý u pc by bylo poněkud divné.. ![]()
@martina.se píše:
jj, to musí být.. sedět každý u pc by bylo poněkud divné..
to jo, ale dost maminek to taky má a pak se divím že jim to neklape vid ![]()
@peluani píše:
to jo, ale dost maminek to taky má a pak se divím že jim to neklape vid
jj, taky si říkám, že když tu sedí každý večer, tak kdy se věnují chlapovi
ale třeba jsou doma samy atd.. čert ví ![]()
@martina.se jasný někteří určitě ano, ale spousta ne, každý svého štěstí strůjcem
Tak to já když jsem doma sama a šmejdím tady, tak dělám přitom foto knihu. Neumím si představit, že chlap přijde večer z práce a zeptá se: co jsi celý den dělala, miláčku?
Odpoved, že jsem celý den proseděla na e-miminu by ho nepotěšila ![]()
@chipsa píše:
A co takhle vyhlásit ceny pro největší žvanilky, aby to bylo zajímavější?
však už se připravujou:
První cena bude volné opuštění emimina mimo dosah WIFI sítě a mob. signálu,
druhá cena je vyfocení před rozvinutou placentou a následná pochvala do místa bydliště a třetí cena je prošlý KDP z roku 1990
@peluani píše:
@martina.se jasný někteří určitě ano, ale spousta ne, každý svého štěstí strůjcem
tak, tak..
@strýček sally píše:
však už se připravujou:
První cena bude volné opuštění emimina mimo dosah WIFI sítě a mob. signálu,
druhá cena je vyfocení před rozvinutou placentou a následná pochvala do místa bydliště a třetí cena je prošlý KDP z roku píše: Více