Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Anonymní píše:
Ahoj holky,
nechci aby jste mě soudily, odsoudím se sama, možná tomu nebudete věřit, ale do sr*ček se může dostat fakt každý.. ale k dotazu..
Nutně bych potřebovala půjčit 50 000,– a už fakt nevím kam se obrátit..Banka mi nepůjčí, mám záznam (stará, dávno vyřízená záležitost, ale výmaz není hned ze dne na den, může to trvat několik let), obešla jsem kde co, volat jsem na žádné takové ty linky „informativního“charakteru nevolala, raději bych něco zaručeného, bez zástavy čehokoliv..
Za jakoukoliv radu moc děkuji. Kara
zkus pujckapenize.cz epenize.eu společnost Condor Plus
Ahoj,asi tě nepotěším,byla jsem v podobné situaci a nedal nám nikdo nic,ani lichváři,záleží teda jestli máš práci,byli jsme ve srabu právě proto,že manžel o práci přišel a já na MD,šance na půjčku žádná.Držím palce ať se z toho brzy vyhrabeš ![]()
pannda píše:
To je nápad, zavolat takovým lichvářům, jak radí adria…
Když člověku fakt hoří koudel u zadku,jde bohužel i do lichvy,což je ale zaručená cesta do pekel ![]()
pannda píše:
tak záleží v jaké je situaci
a jak je to právně ošetřené…podle mě je lichvář i provident a to si ho lidi - nevím proč- ,,chválí,,
tak hlavně at je alečna opatrná, snažím se jen poradit, nikoho k ničemu přeci nenutím.myslím si, že říkat jí, jak je to bezcenný…nikdy nevíte na koho narazíte, a to i v tom pozitivním slova smyslu…
Anonymní píše:pannda píše:Když člověku fakt hoří koudel u zadku,jde bohužel i do lichvy,což je ale zaručená cesta do pekel
Tak tak…není na to co dodat.. ![]()
Anonymní píše:
Ahoj holky,
nechci aby jste mě soudily, odsoudím se sama, možná tomu nebudete věřit, ale do sr*ček se může dostat fakt každý.. ale k dotazu..
Nutně bych potřebovala půjčit 50 000,– a už fakt nevím kam se obrátit..Banka mi nepůjčí, mám záznam (stará, dávno vyřízená záležitost, ale výmaz není hned ze dne na den, může to trvat několik let), obešla jsem kde co, volat jsem na žádné takové ty linky „informativního“charakteru nevolala, raději bych něco zaručeného, bez zástavy čehokoliv..
Jediné co nezkoušej je lichva..to je cesta do pekla..kámoškav v nouzi si takhle půjčila 50000 a podepsala směnku,že do půl roku musí vrátit jednou tolik..jak to skončilo??? No vymahači byli velmi zlý lidi a ona ten tlak neunesla a spáchala sebevraždu..dluh museli zaplatit děti..směnka byla v pořádku a bohužel se dluh nemohl smazat.
No taky bych neradila tyhle různé linky, kde zaručeně půjčí.. anoa si ti půjčí, ale za jakých podmínek a kolik budeš splácet to už nikdo neřekne.
Pokud ti můžu poradit, hoď hrdost za hlavu a zkus se poradit s nejlepší kamarádkou, známým, rodiči, prostě kýmkoliv kdo by byl ochoten ti půjčit ze svého a nebo si vzít úvěr, který ty jemu budeš splácet, ale budou tam nějaké normální podmínky.
Samo je nutné to ošetřit smlouvou mezi vámi, aby i ten dotyčný byl krytý.. přeci jen je to dost peněz.
Držím palečky a určitě to vyřešíš. Jen se fakt nenech zlákat, taky bohužel znám případ, kdy to nedopadlo..
Šmrajá hlavně ne lichvu!!!!! Mám příklad v kamarádce, manžel zkrachoval s firmou, ona mu chtěla pomoct a dopadlo to tak katastrofálně, že se to nedá popsat......je to opravdu cesta do pekel, vždycky se dá vymyslet jiné řešení,ale tohle ne!!!! Kdo nezažil, neumí si představit, jaký příšerný kolotoč se tím rozjede a na konci je totální dno.......nikdy bych tomu nevěřila, ale mám to čerstvé z této zkušenosti a proto varuju všechny, nedělejte to.
A někdo z příbuzných nebo dobrých známých by ti nepůjčil??? Jak píšou holky, tyhle lichvy fakt ne … to vás dostane ještě do větších sr*ček, jak píšeš
![]()
Holky já teda nikdy s lichvou nic mít nemusela, ale jsem v tomhle tydýt.
Jak to funguje? Napíšete někdo rovnou něco víc? Nemám vůbec představu… ![]()
pokud clovek neni blbej a poradne si pred podepsanim precte smlouvu tak se mu nema co stat!
my jsme si kolikrat pujcili a treba cofidis to ma ze kdyz to vratis do mesice tak platis treba jen tisicovku ten poplatek coz vyjde mnohem levneji nez u banky, tam je to ,,za predcasny splaceni,, okolo 5tisic plus uroky z uroku a bla bla bla…
jde o to si poradne precist jejich podminky, pokud to clovek precte a splaci tak mu nemuzou nic udelat ![]()
Lichva? To je napriklad PROFICREDIT. Pujcila jsem si od nich 62000,–, take jsem mela zaznam a oni neproveruji registr. Na pujcenych 62000,– chteli dalsich 62000,– navrch, tak uz tomu se rika lichva. Ke konci jsem se opozdila o mesic se splatkou a i kdyz jsem predcasne zaplatila celou pujcku a zadala o prominuti penale, nevyhoveli. Penale? 92000,–! To je ta lichva.
Anonymní píše:
Lichva? To je napriklad PROFICREDIT. Pujcila jsem si od nich 62000,–, take jsem mela zaznam a oni neproveruji registr. Na pujcenych 62000,– chteli dalsich 62000,– navrch, tak uz tomu se rika lichva. Ke konci jsem se opozdila o mesic se splatkou a i kdyz jsem predcasne zaplatila celou pujcku a zadala o prominuti penale, nevyhoveli. Penale? 92000,–! To je ta lichva.
naprosto souhlasím…je třeba být opatrný no
nezpozdit se a pořád v pozoru ![]()
Ahoj holky,
Banka mi nepůjčí, mám záznam (stará, dávno vyřízená záležitost, ale výmaz není hned ze dne na den, může to trvat několik let), obešla jsem kde co, volat jsem na žádné takové ty linky „informativního“charakteru nevolala, raději bych něco zaručeného, bez zástavy čehokoliv..
Nutně bych potřebovala půjčit 50 000,– a už fakt nevím kam se obrátit..