Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kitharka Přesně tak, a nevolnost spíš odpo a navečer než ráno teda.. K čemu je ten utrouš a z jakýho důvodu se předepisuje? Mně ho nikdo nedal.. ![]()
Ahoj holky ![]()
Můžu se taky přidat k vám? ![]()
V pondělí 29/7 jsem našla //, testovací slabší, ale byla tam a včera jsem testovala znovu a čárka zesílila a zkoušela jsem i ten digitální a ukázal 2-3 +
![]()
Těhotenství u nás tedy nečekané, přes HA, ale i tak se těěšíme
Mám ještě doma 5ti letého synka ![]()
@Anael no jako že si spočítáš od prvního dne posledních MS v kolikátym seš tejdnu a dnu přesně, ale to funguje myslim jen u pravidelnýho cyklu 28 dní, kterej já teda nemám a v mym okolí teda moc holek taky ne ![]()
@Ryntyntyna wow gratuluji tak to je trochu raritka přes HA, hlavně, že jste spokojení ![]()
@Timma
Tak pokud je to nepravidelné, tak to asi nemá moc cenu počítat, věřím ultrazvuku. Já brala po skončení kojení HA, což jsem měla pravidelné, po vysazení první cyklus snažení nic, 33 dní a potom dvě čárky, takže vlastně nevím, jaký cyklus doopravdy mám ![]()
Holky mě dneska bolej snad všechny svaly v těle co mám
a hlava se točí jak na řetízkáči. Ale fascinuje mě, jak se ty příznaky měněj s postupem času, v podstatě každej den dva na sobě sleduju něco nového. A tak si říkám, že je to aspoň důkaz toho, že se mimi vyvíjí ![]()
@Timma
Na emiminu je to normální přece ![]()
@Ryntyntyna
Nic ve zlém, není to narážka na tebe! Gratuluji ![]()
@Timma
Jojo, taky jsem jak zpráskanej pes, hlavně ty prsa jako bolí
. U prvního dítěte jsem takové příznaky tak brzo neměla…
@Anael to je nejlepší, nevědět radši vůbec nic a jen se těšit na další UZ
Já tady minulej tejden plašila, dr. měl podezření na mimoděložní a jak jsem tady četla hromadu těch všelijakejch příspěvků na mimoděložní těhu a různý samovolný potraty tak jsem si z toho vzala jen to nejhorší a málem jsem se zbláznila. Mimoděložní se naštestí nepotvrdilo a já si řekla, že se už nebudu v diskuzích nikoho na nic zásadního ptát a ani vyhledávat žádný informace páč pak jsem z toho akorát jen zbytečně vyplašená. Pořád počítání jak mi narůstá hCG a věčný strachy jestli mimi roste jak má, manžel mi pak na pár dní zakázal internet a už jsem cajk ![]()
Děkuji ![]()
No, jako za začátku to byl šok, jsem i v pondělí ráno brečela
Ale co se dá dělat, nějak bylo, nějak bude a snad bude líp, teď už jen, aby bylo vše v pořádku ![]()
Já musím mít „vždy něco extra“
Ale že by to bylo otěhotnění přes HA, s tím jsem nepočítala
![]()
@Anael já měla příznaky už hrozně brzo, už tak 10 dní před očekávanou MS. Je ale fakt, že jsme si mimi přáli a já měla příznaky skoro každej měsíc
I když tentokrát to bylo přece jen trochu jiné. Ale musim přiznat, že jakmile se ukázaly na testu //, polovina příznaků opadla. Jako bych si řekla, že už si nemusim nic dokazovat, a tak jsem nevědomě ukončila tu autosugesci ![]()
@Ryntyntyna určitě bude vše v pořádku. My jsme mimi chtěli, ale nejsme na to vůbec připraveni z finančního hlediska a ani nikdy nebudem. Já makám v sociální sféře a manžela radši nezmiňuju páč to je teda těžkej případ
Ale moc se těšíme. Akorát rodiče z toho už tak šťastný nejsou, páč viděj, že nás čeká dost starostí a jako každý rodiče by si přáli, aby jejich děti žádný starosti neměli. Ale věřim, že až se mimi narodí, tak se ty jejich počáteční obavy proměněj v radost a budou stát při nás a pomáhat nám.
@Timma
Hlavně si nečti andílkové deníčky, atd…na emiminu jsem už nějaký ten rok a tohle jsem si zakázala hned na začátku ![]()
@Anael Dobře dobře, děkuju
četla jsem jeden hezkej článek o těhotenství v novinách kde právě psali - Hlavně neřešte svoje potíže v internetových diskuzích, ale zeptejte se rovnou lékaře… To je rada nad zlato. ![]()
Tutinka děkuji ale není to o statečnosti je to o tom že člověku nic jiného nezbývá než se zvednout a jít dál
dendulina jo to je pravda tak tichoučkou gratulaci přijímám ![]()
Timma zkus kafe třeba máš nízký tlak mě se hlava tak točí ze židle vstávám pomalu abych nespadla pod stůl to by kolegové čučeli. Tak já to nevím kolikátý jsme přesně týden ale dle netu 5+1 víc se dozvím až co mi řekne doktor cyklus mám tak cca 30 dní. A ovulaci taky netuším ![]()
kitharka tak to je mazec s tou kamarádkou, sprchuju nemám vanu. Ale myslím si že to prckovi nemůže ublížit ale dej pozor ať ta voda není moc horká.
Anael Na emiminu je to normální přece
![]()
Vše bude dobrý uvidíte holky jen myslet pozitivně a nic špatného si nepřipouštět. ![]()