Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucynka152 píše:
Dekuji a co ty? cekas? nebo se snazite?
Já nic.
Jen jsem chtěla pogratulovat k takové radosti. ![]()
Já je ještě nenašla ty dvě //, ale věřím, že do konce července se ještě objeví ![]()
Já našla 13.7.
plánované a hned na poprvní, stejně jako u první dcery.
2 čárky na mě křičí na testu od minulého týdne…akorát poslední ms byla 19.6., takže teď v pondělí na utz nebylo ještě nic vidět a HCG bylo jen 176…trochu nervy, na to, že žiju v zahraničí a nikdo mi tu krev neudělá, ani utz, aby se zkontrolovalo, jestli náhodou nejde o mimoděložní
Musím vydržet do půlky srpna, kdy se chystám do Čech ![]()
Gratuluju ![]()
My taky máme dvě čárky, ale čekám, co u Dr. Po dubnové revizi ničemu nevěřím.
Jinak @dendulina taky byla poslední MS 19.6
A test minulé pondělí, nějak jsem si neuvědomila, že měla dojít ms už ve čtvrtek a tak jsem v pondělí mazala pro test do lékárny. Ae stejně už mi bylo jasné, že tam budou ![]()
Omlouvám se za anonym, ale zatím nechci být poznána
našla jsem slabé dvě čárky před dvěma dny a dnes silnější, tak myslím, že to dopadlo
mám radost po dvou měsících snažení( stejně jako u prvního )
testovala jsem Gravitest 10, jaký je podle vás nejlepší? a používáte(použili jste) některá ten digitální co určí i +- týden těhu? Jaký? Kuju za názory ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvám se za anonym, ale zatím nechci být poznánanašla jsem slabé dvě čárky před dvěma dny a dnes silnější, tak myslím, že to dopadlo
mám radost po dvou měsících snažení( stejně jako u prvního )
testovala jsem Gravitest 10, jaký je podle vás nejlepší? a používáte(použili jste) některá ten digitální co určí i +- týden těhu? Jaký? Kuju za názory
a kdy se ti poprvé ukázaly 2//? kolikátý den cyklu?