Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lyrica: to je fajn
A jak to vidíš těhotenství v kombinaci s batoletem? Mě to trochu děsí, když jsem čekala Mikuláše, tak jsem nic nezvedala a tak, Mikuláš je ale hrozně mazlivý a tulivý dítě a dost ho nosím, houpu, pohazuju, sundavám, nandavám… no určitě to znáš, tak se trochu bojím, aby to časem nějak nevadilo.
Ahoj holky já našla // právě dnes 30.7. můžu se k vám přidat?
@Marimiomara ju delali jsme si zaroven test ja tez 23.7 obycejne a pak clearbleue gratuluji
@alokea mám z toho hrůzu
My máme doma fakt živla, takže si asi užiju. Ale na druhou stranu je strašně hodnej k dětem, tak doufám, že to bude fajn. ![]()
@tutinka Tak co doufám že je vše v pořádku a už nešpiníš???
Všem přeji krásný den.
![]()
Jo určitě dá vědět jak dopadla já to večera nečetla až teď ráno držím pěsti aby bylo vše OK
Děkuju, že na mě myslíte, mám hrozný strach. K Dr.jsem objednaná až na 10:45,tak se teprve chystám na cestu do Prahy.
Večer už nic, ráno na vložce trošíček, ale kdybych nevěděla a nehledala, tak nic nevidím. Bříško cítím, snad je to dobré znamení. Myslete na nás ![]()
@tutinka Uvidíš to bude dobrý určitě se drobeček pěkně zavrtává
![]()
@tutinka Taky Tě bříško pořád pobolívá, hl. podbřišek?
Hlavně, ať u dr dobře dopadneš, hlavně napiš ![]()
Mně řekl dr., že když budu jen špinit a nebudu mít k tomu nějaký jo bolesti břicha tak nemám ani chodit, že to je normální a nic to neni. Jasně že má asi pravdu, ale ono se to řekne co ![]()
@kitharka pobolívání podbřišku, to je téma jak blázen. Pořád někde jinde a hlavně různě. Nejdřív to píchne vlevo, pak tlak uprostřed, pak zářez vpravo, a tak všelijak podobně.. no furt něco
Ale vždycky to do pár vteřin přejde a řikám si, dokud u toho nezkřivim xicht, tak můžu bejt vysmátá ![]()