Kdo našel // červenec, přidejte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1768
28.7.13 15:25

@tutinka koukám, podle profilovky, že sviště už máš, takže víš do čeho jdeš :D No já si musím fakt ještě promyslet tu genetiku, jestli chceme nebo nechceme vědět. Je to dost peklo a fakt nevím, jak bych se rozhodla, kdyby se potvrdila stejná diagnoza, jakou má taťka. Na druhou stranu, je to jediný moment, kdy mám jako matka právo se dozvědět pravdu, pak už nikdy. A byla by docela úleva, kdyby za pár let, až nám bude taťka odcházet, já mohla mláděti říct: „Neboj, ty budeš v pořádku!“ Ze stejného důvodu jsem podstupovala všechna ta IVF, ale tam mi štěstí nepřálo teda vůbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
28.7.13 15:49

kitharka

Já jedu jen do Chorvatska, a kontrolu bych před odjezdem stihla. odjíždíme až 8.8. :oops: ale chtěla jsem jít na ultrazvuk, až bude srdíčko, ne dřív.. nechci se nervovat na dovolené, kdyby na utz ještě nic nebylo..a až přijedu, tak už bude jasno, buď tam mimi bude, nebo ne. takže zatím jsem taky jen na počůraných papírcích :roll:
možná to ale nevydržím a skočím aspoň na hcg. jezdím k mudře do jiného města 40km, tak proto tam hned neběžím…
a také mám za sebou ty dva neúspěchy..
tak držím palce a dáme si vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.7.13 08:18

@mitcha
Ahoj, tak to je super, gratuluju…nějaké příznaky? Mně pořád jen bolí v podbříšku, tak jako na MS, ale vcelku dost :-( Jinak únava a hlad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
29.7.13 08:42

@Marimiomara A jak jsi na tom? Já jsem 7+1, od minulého týdne mi bejvá občas špatně.. A podbřišek mě pobolíval tak na 5. a 6. týdnu dost, teď jen občas maličko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
29.7.13 09:53

Ahoj :mavam: :mavam:
všem gratuluji :potlesk: já našla dneska ráno krásné // tak teď jen počkat až bude srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
29.7.13 10:31

@Janicka86 A kdy jdeš k dr? Já našla // 9.7. a k dr jdu až 14.8. tak doufám, že je všechno v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka30
29.7.13 10:32

:) je fajn pročítat tyhle stránky a vědět, že nejsem jediný blázen :-) Já v pátek objevila taky // a v sobotu tam stále byly :-) S přítelem jsme se rozhodli pro miminko teprve před měsícem a ejhle hned napoprvé se nám to podařilo. Myslela jsem, že se budeme muset snažit tak půl roku až rok, protože mě je už 30 a jemu 37 roku a kamarádky kolem mě s otěhotněním nebo s udržením mají všechny do jedné problém… Proto od // mám strach, že najednou zmiznou. K doktorce jsem objednaná až příští pondělí, tak se asi zblázním. Mám si testy dělat pro kontrolu nadále? Děkuji za odpověď a přeji všem štěstíčko

• Citovat
  • Upravit
4010
29.7.13 10:41

@Ka30: ono si říkáš, že až v pondělí.. já zjistila 9.7. a jdu až 14.8., to je AŽ, ne to Tvoje :-)))) ber to pozitivně :-) já si dělala test od 9.7. do 14.7. každý den ráno, furt čárka sílila, takže podle toho je to jisté, ale už aby mi to potvrdil i dr a bylo vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka30
29.7.13 10:48

Kitharka: vážně? a jakto že až tak pozdě?

• Citovat
  • Upravit
4010
29.7.13 10:49

Ka30: nevím, sestřičce jsem říkala, že jsem 20. - 27.7. na dovče, tak mi navrhovala 7.8., já že to kvůli dovolený šéfový nemůžu, takže prý že 14.8. Nevím, proč mi to nedala dřív, voalal jsem jí hned nějak ve středu 10.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka30
29.7.13 10:54

Kitharka: jo už jsem se dočetla, že jedeš do Chorvatska :-) Já jedu taky, ale až 21.8 a jedem i s našima, tak jim tam chci oznámit tuhle novinku. A navíc má mamča narozky, tak to pro ní bude krásný dárek.
Ale připadám si jako Alenka v říši divu. Nikdy jsem se o těhotenství nezajímala a teď ani nevím co jíst a co nejíst co je špatné a co není. No musím to všechno pořádně nastudovat :D

• Citovat
  • Upravit
4010
29.7.13 10:57

Ka30: nn v Tunisu jsme byli :-) my to našim právě chceme říct až po kontrole u dr. Jinak včera mi zrovna někdo tady na e-miminu doporučoval najít si přes google Průvodce těhotenstvím - dr. Max, je to tam pěkně popsaný, co ano, co ne, v čem co je a co tedy jíst / pít a co naopak ne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka30
29.7.13 11:02

Aha tak děkuji, jdu si to hned vygooglovat :-D Bydlíme u přehrady a v těchto víkendových vedrech jsem se raději ani nešla vykoupat, nebyla jsem si jistá, jeslti do takové přírodní vody jít je dobrý nápad :-D Už se strašně těším na fotečku miminka, ty taky? :-)

• Citovat
  • Upravit
4010
29.7.13 11:07

Ka30: já hlavně doufám, že po tom, co u všech kamarádek zamlklá těhotenství a samovolné potraty a mimoděložní těhotenství.. tak že to u mě bude v pořádku.. už se nemůžu tý kontroly dočkat, moc doufáme v to, že je všechno v pořádku a mimísek je tam, kde má být a tak, jak má být.. ta nejistota není moc fajn :-/ na kontrolu půjdu na 9+3 (dneska jsem 7+1), tak by mělo být v pohodě už vidět i srdíčko, tak snad bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka30
29.7.13 11:18

No kdyby tak šlo dělat něco pro to, aby mimisek byl v pořádku že, udělala bych cokoliv. Tak já si taky říkám, není přeci možné aby to nevyšlo ani mě, když už moje nejlepší kamarádka ma takový problém už rok a půl a kolegyně v práci už je po čtvrté těhu a snad teprve teď už vypadá vše na nejlepší cestě.
A co je zamlklé těhotenství? a co znamená 9+3 a 7+1 prosím tě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky