Kdo našel // červenec, přidejte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
30.7.13 10:39

@tutinka tak to ti budem držet pěsti, aby bylo všechno v pořádku. Určo bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.7.13 10:48

Vyjukaná:-)

Ahoj, // jsem našla včera večer, rozhodli jsme se že tomu necháme volný průběh v květnu. Dneska jsem zkoušela ráno znovu a jsou tam. Pořád jsem mírně v šoku, je to všechno poprvé:-) když jsem pročítala diskuze, tak zjišťuji, že ani nerozumím všem těm termínům co máte holky v malíčku:-) Hledala jsem co teď s tím:-) Asi začnu brát tu kyselinu listovou, počkám pár týdnů a zajdu si k doktorovi, nebo co…:-)Jinak všem gratuluji!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.7.13 10:49

@Elami přesně tak, jak jsi napsala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
30.7.13 10:53

@lyrica Děkuju, snažím se myslet pozitivně, ale nejde mi to nějak.
@Elami To mi připomíná, že jsem si včerana listovu ani nevzpomněla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.7.13 10:54

@tutinka musíš, psychika dělá fakt hodně. Ale já jsem taky,,nervák,, takže tě chápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
30.7.13 11:12

@tutinka Na listovku apod. doporučuju koupit si v dr. Maxovi dávkovač na léky, stojí tuším 39,–Kč nebo tak nějak, můžeš si pak navrch napsat dny PO-NE a podle toho to brát, mně to v zapomínání pomohlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
30.7.13 12:03

Jak píšete psychika dělá hodně takže myslet jen a jen pozitivně :lol:
@kitharka To je dobrý přístup doktorů. :palec:
Já se budu objednávat příští týden tak uvidím kdy mě objedná chci jít taky až bude něco vidět. V dubnu jsem šla brzo byl to jen stres, strašili mě vším možným a nakonec to skončilo revizi.
Konečně se dneska trošku ochladilo a pročistil vzduch hned je líp 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
30.7.13 12:50

Ahoj,

mohla bych se tay přidat? Já už jednoho skoro dvouletého klučíka doma mám a podle MS a kalkulačky by další drobeček mohl přibýt koncem března, začátkem dubna. Naše doktorka má dovolenou, takže také zatím bez kontroly, jen papírky, plačtivost a emoční rozbouřenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.7.13 14:06

@alokea jéé, já mám 20timěsíčního :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
30.7.13 18:08

Ahoj holky já čekala s testíkem až na vynechání MS, takže asi první den po vynechání (podle mě první den, já mívám MS taky všelijak) jsem měla // - ta druhá teda hodně slabá, což bylo 22.7. v ten samej den jsem měla hCG 206,8. Na UZ nic nebylo-při hodnotě hCG je to logický. Tejden na to, včera, 29.7. už byl na UZ vidět černej flíček tak 5mm. Odpočítala jsem si hCG a právě včera už muselo být něco vidět, jinak by bylo jasný, že to neroste jak má, noa ono bylo vidět, tak mi spad docela kámen ze srdce. Jsem pozvaná na další UZ až 26.8., aby už bylo :srdce:. Tak se budu modlit, aby bylo vše ok. Jinak se snažim jíst hodně zdravě, i když včera proběhly k obědu rybí prsty s brkaší :lol: Papkám mamavit a myslím pozitivně. :palec: Bříško solidně pobolívá, ale neni to ani tak bolest, spíš tlaky, ale každou chvíli o sobě dá ten prcek znát :) Noa prsa taky slušně cejtim :lol: Všem držim palce ať to vyjde!! Ať už snažení nebo těhotenství. My jsme tomu nechali volnej průběh od listopadu 2012, takže jsem už začala jemně vyšilovat někdy v květnu, ale teď to klaplo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
30.7.13 19:40

Špiním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4010
30.7.13 20:28

@tutinka To já včera taky, radši si zajdi k dr. Mně uklidnili, že je to u mě v pořádku.. Držím pěsti, ať i u Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
30.7.13 20:32

@kitharka Nejradši bych jela hned, snad to zítra bude stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.7.13 20:33

@tutinka neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
30.7.13 22:13

@tutinka. držím palce, ať je všechno v pořádku :kytka: