Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucille87 Mně volali na dovolenou k moři taky
Ale naštěstí ne, že se musím hned vrátit.. Nicméně asi pět telefonátů a být tam pořád na telefonu, dobrej opruz, navíc přítel byl kvůli tomu naštvanej, že furt všude tahám telefon a sleduju ho :-/
Já měla od 13 jasno.. Honzík a Anička.. Hm, jenže Anička mi neprojde - je to přítelova nevlastní mamina a nemusej se.. Takže ok, beru, respektuju.. Honzík - nakonec jsme se dohodli, že bude na druhém místě, kdyby i druhý prcek, kt. plánujeme, byl kluk.. První je Kubík.. No a holčičku jsem chtěla Nelu nebo Adélku, přítel Elišku nebo Adélku, tak holt Adélka ![]()
@kitharka
Mě je 30, přítelovi 35. Věk rozhodně máme. Moje mamka mi nekáže, a i kdyby chtěla, nemá nárok, já jsem ze čtyř dětí, a ani jedno nejsme plánovaný. Chtěný ano, ale plán ne a vdávat se taky musela, už čekala bráchu. Ale já jsem vychovávaná tak, že si za svůj život zodpovídám sama a naši mi nikdy do ničeho nekecali. Jediný co mě trochu mrzí, že nemáme vlastní bydlení. Jsme v pronájmu. Ale to nevadí, zatím jsme 2kk, to se s malým prckem dá, a pak se uvidí. ![]()
@Lucille87
Tak když to bude holka, tak to bude Katka (popř. Johanka) a kluk? No, to máme problém…já chtěla Ondřeje (tak se jmenuje přítel), ale přítel (již brzy budoucí manžel
) chce Václava…a s tím já mám problém ![]()
Jinak my jsme s přítelem skoro už tři roky (bude to teď v říjnu) a mě bude 30 a přítelovi bude 29.
Holky my jsme se dneska nějak rozkecaly
je to fajn s někým sdílet radosti a starosti ![]()
@Petulka1707 To je, hlavně když to pořád ještě nikomu nemůžu říct…tak si můžu o tom povídat s váma ![]()
@Elinka28
Já měla sen, že syn se bude jmenovat po tatínkovi, ale přítel je Pavel, a to jméno se mi nějak nezamlouvá. Skousnul to a Adam se mu líbí, stejně jako mě. Ještě uvažuju jestli nedat Jakuba… Adam by to na Vánoce měl dobrý, ale o svátek by byl ochuzenej… a holka Anička. moje babička se tak jmenovala a táta se poprdí, až se to dozví. ![]()
@Rovnátko My budeme mít Kubíka
Teda pokud to nebude Adélka
Honzíka jsem chtěla po svým tátovi, ale neprošel mi, až na druhým místě kdyžtak ![]()
Dobrý den
jsem nováček a přidávám se.
sice jsem nenašla pozitvní test v červenci, ale dnes jsem na testu měla // ![]()
@kitharka
Kuba je hezké jméno. Máme tolik hezkých jmen, a teď čtu že Pepina Nálepková si pojmenuje holčičku Coco Bobi.
To snad nemůže mylset vážně? ![]()
Ahoj holky
Vy jste se dneska rozpovídaly ![]()
Zdravím nově příchozí ![]()
Nevolnosti- u mě dobrý a doufám, že to tak zůstane. Každé ráno dojíždím do práce, by to bylo nemilé si dělat cestou zastávky a ještě dávám synka do školky
Ty co to trápí přeji, ať máte brzy po nevolnostech ![]()
Výbavička- klučičí jsem si schovávala po synovi a na holčičku budu mít po neteři, takže pak bude zbívat kočárek, postýlka a nějaké ty drobnosti ![]()
Věk - mě je 28, v září 29, mužovi bylo teďka 30, máme synka, ale ten je z předešlého exmanželství, ovšem muž ho bere za svého
Ještě nejsme svoji, ale to chceme před porodem napravit, ale až příští rok, takže se budu brát s pupkem
Ovšem svatbu chceme mít komorní ![]()
@Rovnátko
To je vzkutku origoš jmémo
Taky si myslím, že to nemůže brát vážně, i když celebrita je celebrita
![]()
Já ještě čekám, ab ymi to potvrdil doktor, ale snad to bude vše v pořádku, mám takový zvláštní pocit, nemůžu tomu uvěřit, hlavně to bude první dítě, tak jsem ztoho celá pomatená ![]()
@Elinka28 píše:
A kdy to řeknete v práci???
No, u nás v práci bude oznamování zajímavé
Kolega s kolegyňkou to vědí, ovšem musí držet jazyk za zuby než to řeknu šéfové… asi po KO u dr ![]()