Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janicka86 Mohla bys, prosím, hodit nějaký odkaz na to cvičení? Ještě se zeptátm jak trubička. Je to vhodné cvičení v prvním trimestru? Moooc děkuju! ![]()
@kitharka píše:
HOLKY, S DOVOLENÍM JSEM SE CHOPILA TÉ SOUKROMÉ DISKUZE. NAŠLA JSEM, ŽE JE TO VLASTNĚ SKUPINA (NAHOŘE V ZÁLOŽKÁCH HNED VPRAVO OD DISKUZE). TEĎ ČEKÁM NA SCHVÁLENÍ ADMINISTRÁTOREM, JAKMILE SE TO TAM OBJEVÍ, DÁM VĚDĚT![]()
Skupina se jmenuje „Kdo našel // červenec“ a v popisku skupiny je psáno, že je to přesun diskuze „Kdo našel // červenec, přidejte se“ kvůli přehlednosti
A je to ve skupinách řazených spolu podle termínu porodu - březen 2014
Snad nevadí, že jsem se do toho pustila, vzbudila jsem se o hodinu dřív, než je potřeba a jak je mi blbě, tak nic jinýho než sezení u PC nedávám, ač třeba tu na mě čekají dvě várky prádla na vyžehlení nebo dřez nádobí na umytí
@Ryntyntyna: teď jen doufám, že už ses do toho nepustila taky a že nám to tam nečeká dvakrát?![]()
Já bych teda měla mít termín porodu na začátku dubna 2014 (nebo přelom března/dubna 2014), tak doufám, že to nevadí… ![]()
@Petulka1707 píše:
@Ryntyntyna jo no já teda dělám v kanclu příjem výdej zboží ale nikdo nečeká že příští rok už tady nebudu.Jinak holky dejte vědět odkud jste já jsem z Brna
Já jsem z Plzně ![]()
Holky, tak už jsem to našla. Jak pozvánku do skupiny, tak skupinu ![]()
Tak šup, šup ať jsme tam všechny ![]()
@Rovnátko Když si klikneš nahoře na „Můj profil“, tak tam pak vpravo uvidíš tu pozvánku ![]()
@Elinka28 Samozřejmě, že nevadí, vždyť jsi tu s námi a jde o nalezení // v červenci, jak se jmenuje tahle diskuze.. Tam šel bohužel zadat jen jeden měsíc porodu totiž ![]()
@kitharka tak už jsem tam taky, ale nepojmenovala jsi tu skupinu náhodou představení se?? ![]()