Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebovala bych sehnat někoho šikovného, kdo něco vyrábí (nebo něco zajímavého prodává)? Mám zamluvený stánek na festivalu v Hradci nad Moravicí 13. 8., a potřebovala bych někoho k sobě do stánku.
Popř. poraďte, kam se s takovou žádostí lépe obrátit.
Dík.
zkus na www.fler.cz. Tam bys mohla zpřízněnou dušičku naiít dobře! ![]()
Emilie, díky a vyznáš se tam? Já právě nevím, kam inzerát hodit, aby to tam nezapadlo.
A neeviduji se stankari nahodu na mestske casti mesta, tedy na obecnim urade nebo jak se to kde jmenuje?
Jinak inzerat na fler je urcite ok napad.
A neeviduji se stankari nahodu na mestske casti mesta, tedy na obecnim urade nebo jak se to kde jmenuje?
Jinak inzerat na fler je urcite ok napad.
I když, jestli to nebude proti pravidlům Fleru, shánět někoho na prodej mimo Fler. Ostatně, zkusit to můžeš, kdyžtak ti to akorát smažou:-)
Je tam sekce poptávky
halucinka píše:
Emilie, díky a vyznáš se tam? Já právě nevím, kam inzerát hodit, aby to tam nezapadlo.
inzerátek na fler to asi neprojde! spíš se porozhlédni po zboží a co by se ti líbilo tak maminku oslov zprávou… veškeré zadávání telefonů, mailů je na fleru zakázano i do zprávy.. takže tam to moc nevidím!
určitě někoho najdeš! ![]()
Taky jsem myslela spíš si najít než zadat inzerát. Jinak prodejci mohou i vstavené zboží na fleru prodávat mimo fler - jen ho musí stáhnout z nabídky, aby se někde náhodou nezduplikovalo a neprodalo dvakrát - třeba na MMB. Ale i já jako prodejce jsem dostala jen upozornění, nikoli nějaký zákaz.
V sekci hledej, když si pak rozklikneš podrobné hledání, tak lze najít prodejce/výrobce i podle města …
A pak ho kontaktuj SZ s tvojí nabídkou.
Díky, zkusím to na Fleru prozkoumat. Jenže se mi zdá, že bych těch zpráv musela napsat desítky, ne-li stovky, abych našla někoho, kdo by měl dost zboží do příštího týdne a chtěl ho prodávat. ![]()
Tak jsem to studovala přímo na tom Fleru a u zpráv je to přímo napsáno - že se nesmí kontaktovat prodejce za účelem prodeje někde jinde… Škoda, zítra budu muset už asi nahlásit, že se akce nezúčastním.
No, já ti můžu maximálně poslat poštou nějaké věci,a le stát tam taky nemůžu … ![]()