Kdo něco vyrábí, prodává

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5159
4.8.11 08:18

Kdo něco vyrábí, prodává

Potřebovala bych sehnat někoho šikovného, kdo něco vyrábí (nebo něco zajímavého prodává)? Mám zamluvený stánek na festivalu v Hradci nad Moravicí 13. 8., a potřebovala bych někoho k sobě do stánku.
Popř. poraďte, kam se s takovou žádostí lépe obrátit. :wink: Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20518
4.8.11 08:31

zkus na www.fler.cz. Tam bys mohla zpřízněnou dušičku naiít dobře! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
4.8.11 08:38

Emilie, díky a vyznáš se tam? Já právě nevím, kam inzerát hodit, aby to tam nezapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.8.11 09:03

A neeviduji se stankari nahodu na mestske casti mesta, tedy na obecnim urade nebo jak se to kde jmenuje?
Jinak inzerat na fler je urcite ok napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.8.11 09:04

A neeviduji se stankari nahodu na mestske casti mesta, tedy na obecnim urade nebo jak se to kde jmenuje?
Jinak inzerat na fler je urcite ok napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
4.8.11 09:18

I když, jestli to nebude proti pravidlům Fleru, shánět někoho na prodej mimo Fler. Ostatně, zkusit to můžeš, kdyžtak ti to akorát smažou:-)

Je tam sekce poptávky

halucinka píše:
Emilie, díky a vyznáš se tam? Já právě nevím, kam inzerát hodit, aby to tam nezapadlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
4.8.11 09:40

inzerátek na fler to asi neprojde! spíš se porozhlédni po zboží a co by se ti líbilo tak maminku oslov zprávou… veškeré zadávání telefonů, mailů je na fleru zakázano i do zprávy.. takže tam to moc nevidím!
určitě někoho najdeš! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
4.8.11 12:41

Taky jsem myslela spíš si najít než zadat inzerát. Jinak prodejci mohou i vstavené zboží na fleru prodávat mimo fler - jen ho musí stáhnout z nabídky, aby se někde náhodou nezduplikovalo a neprodalo dvakrát - třeba na MMB. Ale i já jako prodejce jsem dostala jen upozornění, nikoli nějaký zákaz.

V sekci hledej, když si pak rozklikneš podrobné hledání, tak lze najít prodejce/výrobce i podle města … :mavam: A pak ho kontaktuj SZ s tvojí nabídkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
4.8.11 16:43

Díky, zkusím to na Fleru prozkoumat. Jenže se mi zdá, že bych těch zpráv musela napsat desítky, ne-li stovky, abych našla někoho, kdo by měl dost zboží do příštího týdne a chtěl ho prodávat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
4.8.11 19:52

Tak jsem to studovala přímo na tom Fleru a u zpráv je to přímo napsáno - že se nesmí kontaktovat prodejce za účelem prodeje někde jinde… Škoda, zítra budu muset už asi nahlásit, že se akce nezúčastním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.8.11 10:42

No, já ti můžu maximálně poslat poštou nějaké věci,a le stát tam taky nemůžu … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová