Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,před chvilkou jsem to četla,tady máte odkaz: http://www.blesk.cz/…ryspina.html
Tak jsem zvědavá jak se bude starat barbie jedna ![]()
Chudák malej, takový jméno. Ale proti gustu… ![]()
Btw - se divím, že nerodila císařem ![]()
Příspěvek upraven 03.08.11 v 19:40
motika píše:
A tak to já si myslim, že ona zase bude dobrá máma
Souhlasím..ona si jen udělala takovou image, nemyslete si, že je taková trubka, jakou ze sebe dělá..
Kryšpín byl náš kocour…desně smrděl a byl vypelichanej…Ale co, dnes je to už jedno ty jména, vždyť její máma dala své dceři jméno Kordula takže dále už bez komentáře ![]()
Kryspin? Ja myslela, ze mu tak jen rika a ze je Krystof. Ale maji to v rodine, tak mozna ne…
Zrovna jsem si dnes říkala kdy už porodí.Všechny tyhle celebrity maj chuvu.Byl rozhovor s Krainovou a byla hotová z toho že měla syna 14 dní v kuse na dovolené a že se už těšila až jí kluka zas dá.A možná ani Agáta nebude na prcka sama. ![]()
Palina.zl píše:
Chudák malej, takový jméno. Ale proti gustu…
Btw - se divím, že nerodila císařemPříspěvek upraven 03.08.11 v 19:40
To já se taky divím
Základ má dobrej, Žilková ji vycepovala:-) A jméno, ano, taková neobvyklá jména u nich jedou. Jméno je to ale zajímavý:-)
Já četla jednou v mladý frontě, že zkušeností s mamky dětma ( sourozencema) měla až až a její chování pro media je jen byznys pro ní..
Může být skvělá matka - nechápu jak někdo může soudit lidi podle mediálního obrázku.. ![]()
Mě je ukradená, ale neblázněte, je to ženská jako každá jiná..
Lizbeth
mě je dokonce sympatická tím, jak si ty lidi umí povodit a každej jí všechno žere
Je možná chytrá a vypočítavá až moc ![]()
Liz,tak já netvrdím že bude špatná matka,já jen si myslím že to díte bude někdo pořád pryč,bud u mámy nebo u chůvy a tak ![]()
nedavno jsem cetla,ze se bude jmenovat bud Kryšpín nebo Kryštof Harant
Tak ten Kryšpín je asi nakonec lepší ![]()
kacerval píše:
Liz,tak já netvrdím že bude špatná matka,já jen si myslím že to díte bude někdo pořád pryč,bud u mámy nebo u chůvy a tak
To že bude dítě pořád pryč, tak to už ji špatnou matkou dělá ne ![]()