Pojďme si povídat ;)

354
3.8.11 11:58

Pojďme si povídat ;)

Zdravim všechny a přeju krásný den :kytka:
napadlo mě, založit takové téma, protože už jsem vám sem kolikrát chtěla napsat, že jsem osolila roládu, když jsem ji pekla, nebo že jsem shodila z prkna zehlicku a uplne ji rozmlatila, nebo ze jsem si chtela zkusit jestli uz je dost nahrata, proto jsem si na ni prstem sahla a jiste si dokazete predstavit, jak to dopadlo.. :D
A mnoho víc věcí, nejen těch špatnejch.. :D Ale každá diskuze, je na něco zaměřená, nemůžu přece jen tak do nějaké diskuze napsat, jaký jsem dnes měla den a zeptat se vás, jaký jste ho měly vy. A přitom si myslim, že bychom si mohly takhle hezky povídat, chlubit se se svými špatnými či hezkými zážitky dnů.
proto jsem založila tohle tématíčko, kde si můžem jen tak povídat. :kytka: Tak doufám, že se někdo přidá :))) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6337
3.8.11 12:01

:-D no super…
právě jsem vysypala uvařené brambory na setřenou zem v kuchyni :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.8.11 12:06

Já byla před chvílí v obchodě se psem.Nechala jsem ho uvázanýho před marketem pod billboardem na trávě.A když jsem přišla,tak tam seděl celej od trávy,samý klíště a okolo něj posekáno,jen pod ním vysoká tráva 8-o :lol: Normálně tam přijeli s těma kárama sekat a vysekali to okolo něj.Ještě že se mu nic nestalo,ale byl celej vysmátej,tak z toho měl asi srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.11 12:10

jéé tak to je taky dobry… Takze brambory uklidit a vyhodit?… :D To nastve. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.11 12:11

chudak malej :D :D Takze po nem tam zustal nevysekanej vćtverec ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
3.8.11 12:22

tak já mám každej den takovej chaotickej, začíná to vždycky tím, že když jdu ven, bydlíme ve 4.patře s výtahem, narvu kočár, psa, věci do výtahu, zmáčknu O a čekám a čekám a čekám…pak mi po pár minutách dojde, že bych mohla zavřít dveře :zed: :mrgreen: mateřská demence tomu říkám :wink:

• Citovat
  • Upravit
755
3.8.11 12:23

Ahojky! :kytka: tak já dnes byla s malým venku na procházce a říkám si, že když je tak pěkně, dáme si točenou zmrzku - mňam! :jazyk: Malému je teprve 10 měsíců, takže zmrzku ještě nemůže, ale tak smutně a dychtivě na mě koukal, že jsem neodolala a zkusila mu jí dát do ruky, co s ní bude dělat a ať si klidně trošku lízne. (smetana mu nic neudělá přece… :wink: ) Malý se celý rozzářil, když jsem mu zmrzku podala a ŠUP - rozplácl si jí na hlavě! :pankac: :cert: Takže dneska venku sranda! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.11 12:24

:D tak to je hezkýý :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
3.8.11 12:24
Cherilin píše:
Já byla před chvílí v obchodě se psem.Nechala jsem ho uvázanýho před marketem pod billboardem na trávě.A když jsem přišla,tak tam seděl celej od trávy,samý klíště a okolo něj posekáno,jen pod ním vysoká tráva 8-o :lol: Normálně tam přijeli s těma kárama sekat a vysekali to okolo něj.Ještě že se mu nic nestalo,ale byl celej vysmátej,tak z toho měl asi srandu.
:lol: :lol: :lol: :palec: tak sem se zas pořádně zasmála..hlavně že je v pohodě :palec: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
354
3.8.11 12:25

Dokazu si zive predstavit :D Je to krasny :D ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.11 12:26

Holky, to mě dneska děsně bolí záda, abych sem dala taky něco ne k zasmání… :D Fakt je to děs, nevím z čeho, ani se nepředklonim. Když jsem zvedala mineralky, jednou rukou jsem si drzela zada a druhou se natahovala po baleni flasek. Pripadala jsem si jak bába… :D
Ale fakt to bolí… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
3.8.11 12:32
Veru4 píše:
chudak malej :D :D Takze po nem tam zustal nevysekanej vćtverec ? :D

nu jo,zůstal.Sekači byli hodní,že ho nějak nepřejeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
3.8.11 12:37
To jsem s
Veru4 píše:
chudak malej :D :D Takze po nem tam zustal nevysekanej vćtverec ? :D

To jsem se nasmála, to je jak z nějaký komedie. Náš přiblbej vipet Růžena se v noci počůral do vlastního pelechu. Bude jí rok, spala tak tvrdě, mokro jí probudilo, tak z pelechu utekla a trousila kapičky po obýváku. Myslela jsem, že jí přerazím. Vše muselo do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.8.11 12:40

Chudák :D :D
Ale asi bych ji taky prizabila… :D Ja mam Jorkšíra, jsou mu dva roky a nedavno se v noci pocural, primo mne pred postel, samozrejme, kdyz jsme rano vstavali, tak jsme do toho slapli… :D Protoze jak to chudak nemohl udrzet, tak chodil po mistnosti a kapkoval za sebou.. :D
Ja myslela ze ho zabim.. :D Ale zasmali jsme se potom tomu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
3.8.11 13:20

ahoj,ráda se přidám. Sice dneska ničím asi nepřispěji(den teda ještě neskončil) :dance: , ale jiný dny bych to tu mohla zaplňovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová