Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim všechny a přeju krásný den ![]()
napadlo mě, založit takové téma, protože už jsem vám sem kolikrát chtěla napsat, že jsem osolila roládu, když jsem ji pekla, nebo že jsem shodila z prkna zehlicku a uplne ji rozmlatila, nebo ze jsem si chtela zkusit jestli uz je dost nahrata, proto jsem si na ni prstem sahla a jiste si dokazete predstavit, jak to dopadlo.. ![]()
A mnoho víc věcí, nejen těch špatnejch..
Ale každá diskuze, je na něco zaměřená, nemůžu přece jen tak do nějaké diskuze napsat, jaký jsem dnes měla den a zeptat se vás, jaký jste ho měly vy. A přitom si myslim, že bychom si mohly takhle hezky povídat, chlubit se se svými špatnými či hezkými zážitky dnů.
proto jsem založila tohle tématíčko, kde si můžem jen tak povídat.
Tak doufám, že se někdo přidá
![]()
no super…
právě jsem vysypala uvařené brambory na setřenou zem v kuchyni
![]()
Já byla před chvílí v obchodě se psem.Nechala jsem ho uvázanýho před marketem pod billboardem na trávě.A když jsem přišla,tak tam seděl celej od trávy,samý klíště a okolo něj posekáno,jen pod ním vysoká tráva
Normálně tam přijeli s těma kárama sekat a vysekali to okolo něj.Ještě že se mu nic nestalo,ale byl celej vysmátej,tak z toho měl asi srandu.
jéé tak to je taky dobry… Takze brambory uklidit a vyhodit?…
To nastve. ![]()
tak já mám každej den takovej chaotickej, začíná to vždycky tím, že když jdu ven, bydlíme ve 4.patře s výtahem, narvu kočár, psa, věci do výtahu, zmáčknu O a čekám a čekám a čekám…pak mi po pár minutách dojde, že bych mohla zavřít dveře
mateřská demence tomu říkám ![]()
Ahojky!
tak já dnes byla s malým venku na procházce a říkám si, že když je tak pěkně, dáme si točenou zmrzku - mňam!
Malému je teprve 10 měsíců, takže zmrzku ještě nemůže, ale tak smutně a dychtivě na mě koukal, že jsem neodolala a zkusila mu jí dát do ruky, co s ní bude dělat a ať si klidně trošku lízne. (smetana mu nic neudělá přece…
) Malý se celý rozzářil, když jsem mu zmrzku podala a ŠUP - rozplácl si jí na hlavě!
Takže dneska venku sranda! ![]()
Cherilin píše:
Já byla před chvílí v obchodě se psem.Nechala jsem ho uvázanýho před marketem pod billboardem na trávě.A když jsem přišla,tak tam seděl celej od trávy,samý klíště a okolo něj posekáno,jen pod ním vysoká tráva![]()
Normálně tam přijeli s těma kárama sekat a vysekali to okolo něj.Ještě že se mu nic nestalo,ale byl celej vysmátej,tak z toho měl asi srandu.
Holky, to mě dneska děsně bolí záda, abych sem dala taky něco ne k zasmání…
Fakt je to děs, nevím z čeho, ani se nepředklonim. Když jsem zvedala mineralky, jednou rukou jsem si drzela zada a druhou se natahovala po baleni flasek. Pripadala jsem si jak bába… ![]()
Ale fakt to bolí… ![]()
Veru4 píše:
chudak malej![]()
Takze po nem tam zustal nevysekanej vćtverec ?
nu jo,zůstal.Sekači byli hodní,že ho nějak nepřejeli ![]()
Veru4 píše:
chudak malej![]()
Takze po nem tam zustal nevysekanej vćtverec ?
To jsem se nasmála, to je jak z nějaký komedie. Náš přiblbej vipet Růžena se v noci počůral do vlastního pelechu. Bude jí rok, spala tak tvrdě, mokro jí probudilo, tak z pelechu utekla a trousila kapičky po obýváku. Myslela jsem, že jí přerazím. Vše muselo do pračky.
Chudák
![]()
Ale asi bych ji taky prizabila…
Ja mam Jorkšíra, jsou mu dva roky a nedavno se v noci pocural, primo mne pred postel, samozrejme, kdyz jsme rano vstavali, tak jsme do toho slapli…
Protoze jak to chudak nemohl udrzet, tak chodil po mistnosti a kapkoval za sebou.. ![]()
Ja myslela ze ho zabim..
Ale zasmali jsme se potom tomu.. ![]()
ahoj,ráda se přidám. Sice dneska ničím asi nepřispěji(den teda ještě neskončil)
, ale jiný dny bych to tu mohla zaplňovat ![]()