Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lyrica píše:
loka a copak ten článek o tom porodu psala ona? To víš, že to zveličujou, ale s tím ona snad nemá nic společnýho..Já tohle odsuzování, když někoho vůůbec neznám tak nesnáším..
Náhodou zajímavý jméno
a jí mám taky ráda a nesmylím si,že je taková pipka jak se dělá. Se musím smát jak mává s médiama a širokou veřejností a všichni jí to žerou
![]()
A na to,že je celebrita..je dobrá,že nešla na císaře,ale rodila normálně ![]()
Monny89 píše:
ale nepíší o kolik dřív porodila..
Já jsem myslela, že je to jen fáma, a ona fakt byla těhu
No, mazec.. ale tak třeba jí to urovná život
Ja myslim, ze zrovna ona opravdu vi, co od nej chce ![]()
a to já mám zase Hanychovou ráda
. Nijak mi ničim nevadí. Hlavně takhle se chová kdejaká druhá ženská, jen neni holt mediálně známá. Neznám ji osobně, jen z televize nebo rádia a osobně si myslim, že je sice hodně střelená a výstřední,ale jako mladá holka to má v hlavě sakra srovnaný. ![]()
Agátu tedy také znám osobně, nejednou jsem ji potkala na castingu.. a je to opravdu vypatlaná holka
ale toť můj názor ![]()
domča01 píše:
nedavno jsem cetla,ze se bude jmenovat bud Kryšpín nebo Kryštof HarantTak ten Kryšpín je asi nakonec lepší
To na tu bídu dopadl ještě dobře. Ale třeba se bude o malého starat a bude to dobrá mamina.
tak já jí mám za chytrou holku,chová se extravagantně,ale má na to a její upřímnost se mi líbí…
Bibi11 píše:na jejím FB jsem četla,že shání chůvu na celý úvazek od září…asi chůva bude muset nastoupit dříve
Zrovna jsem si dnes říkala kdy už porodí.Všechny tyhle celebrity maj chuvu.Byl rozhovor s Krainovou a byla hotová z toho že měla syna 14 dní v kuse na dovolené a že se už těšila až jí kluka zas dá.A možná ani Agáta nebude na prcka sama.
Zrovna dneska ráno jsem si říkala, že už tu dlouho neproběhla žádná extrémně pitomá diskuse… ![]()
Evidentně jsem to zakřikla … ![]()
Já bych řekla, že ten její mediální obraz je opravdu jen divadýlko sehraný od ní… Sama to někde říkala, že musí vyvolávat a obklopovat se skandály, aby se o ní psalo a vydělávala tak peníze… Dokonce jsem se přistihla, že ačkoliv jí „namusím“, tak vždycky když jsem viděla nějakou upoutávku s ní na Top Star či něco jiného, tak jsem se na to koukala a zajímalo mě to!
(jak tu někdo psal, prostě jí to „žeru“
)
Každopádně několikrát jsem ji potkala tady u nás v jednom obchodním centru - vždy byla s mamkou a malou Kordulkou a chovala se naprosto přirozeně a normálně, k sestřičce se chovala moc hezky… a tak jsem na ní názor trošku změnila… Myslím, že bude dobrá máma! ![]()
Tak to mě pobavilo. Když jsem byla malá, tak jsme doma měli želvičku Kryšpínku
. A proč chdák dítě??? Madam bude mít určitě 3 chůvy po ruce, máma jen hodí nějakou tu kačku a Kryšpínek bude jak v bavlnce
. Beztak byla někde pařit a zase to přehnala, tak chtěl malý už rychle ven ![]()
katulka.k píše:
Tak to mě pobavilo. Když jsem byla malá, tak jsme doma měli želvičku Kryšpínku. A proč chdák dítě??? Madam bude mít určitě 3 chůvy po ruce, máma jen hodí nějakou tu kačku a Kryšpínek bude jak v bavlnce
. Beztak byla někde pařit a zase to přehnala, tak chtěl malý už rychle ven
Tak nektery prispevky jsou tu celkem drsny…ale tenhle me dorazil
![]()
andrejka87 píše:
Kryšpín byl náš kocour…desně smrděl a byl vypelichanej…Ale co, dnes je to už jedno ty jména, vždyť její máma dala své dceři jméno Kordula takže dále už bez komentáře
tak já nevím,mi je Agáta šumafuk,ale Kordulu mám taky,znamená to,že jsem kráva? ![]()