Agáta Hanychová porodila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
3.8.11 19:57

Monny termín měla myslím 12.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.8.11 19:57
lyrica píše:
loka a copak ten článek o tom porodu psala ona? To víš, že to zveličujou, ale s tím ona snad nemá nic společnýho..Já tohle odsuzování, když někoho vůůbec neznám tak nesnáším..
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
3.8.11 19:58

Náhodou zajímavý jméno :mrgreen: a jí mám taky ráda a nesmylím si,že je taková pipka jak se dělá. Se musím smát jak mává s médiama a širokou veřejností a všichni jí to žerou :lol: :lol:
A na to,že je celebrita..je dobrá,že nešla na císaře,ale rodila normálně :palec:

• Citovat
  • Upravit
9649
Monny89 píše:
ale nepíší o kolik dřív porodila.. :think:
Já jsem myslela, že je to jen fáma, a ona fakt byla těhu :mrgreen:
No, mazec.. ale tak třeba jí to urovná život :kytka:

Ja myslim, ze zrovna ona opravdu vi, co od nej chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257

a to já mám zase Hanychovou ráda :nevim: . Nijak mi ničim nevadí. Hlavně takhle se chová kdejaká druhá ženská, jen neni holt mediálně známá. Neznám ji osobně, jen z televize nebo rádia a osobně si myslim, že je sice hodně střelená a výstřední,ale jako mladá holka to má v hlavě sakra srovnaný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.8.11 19:59

Agátu tedy také znám osobně, nejednou jsem ji potkala na castingu.. a je to opravdu vypatlaná holka :nevim: ale toť můj názor :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.8.11 20:00
lyrica píše:
Monny termín měla myslím 12.8.

díky Anet :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
3.8.11 20:00
domča01 píše:
nedavno jsem cetla,ze se bude jmenovat bud Kryšpín nebo Kryštof Harant :-) Tak ten Kryšpín je asi nakonec lepší :lol:

To na tu bídu dopadl ještě dobře. Ale třeba se bude o malého starat a bude to dobrá mamina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
3.8.11 20:02

tak já jí mám za chytrou holku,chová se extravagantně,ale má na to a její upřímnost se mi líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
3.8.11 20:03
Bibi11 píše:
Zrovna jsem si dnes říkala kdy už porodí.Všechny tyhle celebrity maj chuvu.Byl rozhovor s Krainovou a byla hotová z toho že měla syna 14 dní v kuse na dovolené a že se už těšila až jí kluka zas dá.A možná ani Agáta nebude na prcka sama. :-)
na jejím FB jsem četla,že shání chůvu na celý úvazek od září…asi chůva bude muset nastoupit dříve
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
3.8.11 20:08

Zrovna dneska ráno jsem si říkala, že už tu dlouho neproběhla žádná extrémně pitomá diskuse… :roll:

Evidentně jsem to zakřikla … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
3.8.11 20:09

Já bych řekla, že ten její mediální obraz je opravdu jen divadýlko sehraný od ní… Sama to někde říkala, že musí vyvolávat a obklopovat se skandály, aby se o ní psalo a vydělávala tak peníze… Dokonce jsem se přistihla, že ačkoliv jí „namusím“, tak vždycky když jsem viděla nějakou upoutávku s ní na Top Star či něco jiného, tak jsem se na to koukala a zajímalo mě to! :jazyk: (jak tu někdo psal, prostě jí to „žeru“ :roll: )

Každopádně několikrát jsem ji potkala tady u nás v jednom obchodním centru - vždy byla s mamkou a malou Kordulkou a chovala se naprosto přirozeně a normálně, k sestřičce se chovala moc hezky… a tak jsem na ní názor trošku změnila… Myslím, že bude dobrá máma! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
3.8.11 20:15

Tak to mě pobavilo. Když jsem byla malá, tak jsme doma měli želvičku Kryšpínku :mrgreen: . A proč chdák dítě??? Madam bude mít určitě 3 chůvy po ruce, máma jen hodí nějakou tu kačku a Kryšpínek bude jak v bavlnce :lol: . Beztak byla někde pařit a zase to přehnala, tak chtěl malý už rychle ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
3.8.11 20:22
katulka.k píše:
Tak to mě pobavilo. Když jsem byla malá, tak jsme doma měli želvičku Kryšpínku :mrgreen: . A proč chdák dítě??? Madam bude mít určitě 3 chůvy po ruce, máma jen hodí nějakou tu kačku a Kryšpínek bude jak v bavlnce :lol: . Beztak byla někde pařit a zase to přehnala, tak chtěl malý už rychle ven :lol:

Tak nektery prispevky jsou tu celkem drsny…ale tenhle me dorazil :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
3.8.11 20:23
andrejka87 píše:
Kryšpín byl náš kocour…desně smrděl a byl vypelichanej…Ale co, dnes je to už jedno ty jména, vždyť její máma dala své dceři jméno Kordula takže dále už bez komentáře :mrgreen:

tak já nevím,mi je Agáta šumafuk,ale Kordulu mám taky,znamená to,že jsem kráva? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová