Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, pokud nektera chodite do Alberta a nesbirate samolepky, schovaly byste mi je, prosim? Dekuju!
@fashion_victim83 aha, ja jich mam par na vymenu, nejsem sama schopna knizku zkompletovat.
Holky, kdyz byste je mely, dejte vedet. Zaplatim Vam postovny, pripadne napiste, co by udelalo radost Vam. Muzu vam napsat, jaka cisla mi chybi, samolepky neshanim na kseft, ale protoze se mi knizka moc libi, a mam rada veci dotazene do konce… Nikdo kolem mne do Alberta nechodi, tak hledam touto cestou. Diky, hanka
@Ya-ya bohužel lidé rádi něco sbírají- hlavně děti a obchodnící to zneužívají
sotva skončí jedni se sbíráním bodů na plyšáka, hned se jinde sbírají nálepky na něco jiného.
@Ya-ya s tím sbíráním jsme na tom podobně
nejsem nijak soutezivy tip a vždycky když jsem se do něčeho pustila tak mi to brzy skončilo.
jediný co jsem sbírala bylo od Alberta DVD v hlavě a na hrnce. Ale to jsem odchytla už od začátku
teď mám ty kartičky taky a nabízím je zadarmo a ani tu poštovní známku nechci zaplatit ![]()
Já jsem takhle dokupovala nálepky do Penny kuchařky, až mi jich hromada zbyla, tak kdyby někdo chtěl
Albertovu zahrádku nesbírám, syn je na to ještě malý a stejně bych to celé nezvládla nasbírat…samolepky jim tam nenechám jen z principu.
@mandarinka21 máš rezervaci a zprávu ![]()
Mě se na tom moc líbí ty semínka
, budeme s dcerou pěstovat ( už nám roste rukola ). Jinak prarodiče koupili taky knížku, tak budeme lepit, ale nehrotim to, když to nebude plně, tak se z toho nezblaznime. Co budeme mít navíc, tak můžeme vyměnit.
@mandarinka21 ahoj, myslíš tohle? Pokud Jo klidně ti to budu dávat.
@mandarinka21 my chodime celkem casto a dcera o to zajem nema tak ti je budu sbirat pokud chces. Chodi tami mamka a sestra. Ted se zahradka moc Albertu nepovedla drivejsi akce byly lepsi. A nemyslim si ze zrovna s timto se bude kseftovat s dvd asi jo ale s timto?
@mandarinka21 ja je sbiram jen tak, ale nikam nelepim. kdyz budes chtit, napis, jaka cisla ti chybi, kdyztak se muzeme domluvit a poslu ti je.
jinak tady prehled. co zatim mam, dalsi urcite pribudou, jezdim tam nakupovat pravidelne:
5, 7, 8, 3×9, 11, 12, 14, 16, 2×18, 20, 22, 27, 28, 32, 33, 38, 41, 43, 2×46, 47, 50, 53, 3×55, 3×56, 3×58, 62, 2×68, 69, 76, 79, 82, 3×83, 84, 87, 92
Příspěvek upraven 09.02.16 v 09:16
Pardon, že to trošku plevelím, nechce někdo zadarmo, tedy jen za poštovné, samolepky do Tesca na ta plyšová vejce? My o ně nestojime. Mám jich asi 30, ale bude víc.