Kdo právě teď dělá autoškolu? Sem :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Basterao píše:
Ahoj! Já udělala zkoušky 17.3. čekám na řidičák, ale jezdila jsem v libovém autě, které se rozjelo jen na spojku a teď se s tou naší starou herkou neumím ani rozjet![]()
Na teorii jsem většinou chodila a pamatovala z hodin, pak si párkrát projela ten zákon, pár testů a plný počet
Gratuluji
snad se přidám. Ještě mě trošku naštvalo, že řidičák mi vydaj jen v místě trvalého bydliště. Je to opravdu tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Callipo90 děkuji, ono se to zprvu zdá hrozný, ale postupně si člověk zvykne a sžije se s tím autem, pak je ale problém právě sednout do jiného, starého a vykloktaného, kde ani nevím, kdy spojka zabírá pomalu
bohužel je, já pro něj musím přes půl republiky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tak já se taky přidám. Jakmile se dostanu ze zápalu plic pomažu s formulářema k doktorce. Holky jak dlouho Vás vyšetřovala doktorka a co Vám všechno dělala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Callipo90 píše:
Já myslela, že povinných je 28 ze zákona?
Jo, ale my jezdíme 1,5 hodiny. 28 povinných je 45 minut. Za 45 minut bysme se tady nikam nedostali. Takže 13× sedíme v autě. První dvě hodiny jsou seznámeni s vozidlem, jízda je až 3 a 4.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Basterao píše:
@Callipo90 děkuji, ono se to zprvu zdá hrozný, ale postupně si člověk zvykne a sžije se s tím autem, pak je ale problém právě sednout do jiného, starého a vykloktaného, kde ani nevím, kdy spojka zabírá pomalubohužel je, já pro něj musím přes půl republiky
Ajaj, taky budu muset tak hodinu a půl na místo trvalého bydliště, což mě v dnešní době docela překvapuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petruše2 píše:
Ahojky tak já se taky přidám. Jakmile se dostanu ze zápalu plic pomažu s formulářema k doktorce. Holky jak dlouho Vás vyšetřovala doktorka a co Vám všechno dělala?
Chvilku. Je to rutina, nic zvláštního. Mně napsala brýle, ale to neva, nestane se že bych je neměla, nosím je pořád, natož na řízení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petruše2 píše:
Tlak, koukla do karty jestli nemám oční vady nebo něco co by to ovlivňovalo, pak mi ukázala nějakou knížku s obrázkama a to bylo vše, asi 5-10 minut to trvalo, za 600kč taky dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, četli jste celou tu 361/2000 Sb.??? Přijde mi toho dost… jak moc to člověk musí umět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jindřiš píše:
@Callipo90 ted o tom vsem hodne premyslim co dal, muj instruktor je zaroven majitel a manzeluv znamy, on vylitne a pak rekne vklidu jedeme dal, ale to já ten klid uz nejak tezko hledam, protoze se to od prvnich jizd ve mne hromadi. Co se tyka zkousek, tak testy na plny pocet a jizda dle komisare prvni pulka velice dobra, ale od zacatku jsem bojovala abych byla klidna a tu druhou pulku jsem tu psychiku neudrzela. Premyslim jestli nezkusit dodelat jinde.
Co na to manžel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Callipo90 píše:
Holky, četli jste celou tu 361/2000 Sb.??? Přijde mi toho dost… jak moc to člověk musí umět?
Já jsem ho četla celý. Ale dost jsem si pamatovala z přednášek a cvičných testů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dostali jsme cedecko na 1.hodine a ucila jsem se podle nej a hodne jsem si pamatovala z hodin a pak porad dokola delala testy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petruše2 já platila 350, zkoušela zrak, sluch, tlak..
My máme u každé zkoušky jiného komisaře.
Z jednoho učitele jsem byla na nervy, tak už jsem se k němu pak nepsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petruše2 píše:
Na dálku moc dobře nevidím, ale těch 600 to je teda něco
To má každý doktor jinak myslím… třeba to budeš mít levnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:Četla nebo uměla?
Já jsem ho četla celý. Ale dost jsem si pamatovala z přednášek a cvičných testů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit