Kdo v noci vstává k dítěti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Crystalline
19.11.13 19:37

Kdo v noci vstava k diteti

Ahoj holky,

Rada bych se zeptala pracujicich maminek malych deti, kdo u vas v noci vstava v pripade potreby, k diteti?

Nas 21- mesicni syn uz v noci krasne spaval, ted uz cca 8 noci za sebou vyzaduje i nocni krmeni ( spolu s usinanim to predstavuje byt dve hodiny vzhuru). Prestoze chodime s manzelem oba do prace ( na 8:00-9:00), manzel k nemu v noci proste nevstane. Ceka, az se zvednu ja.

O dite jsem se starala do dvaceti mesicu sama, protoze manzel pracoval v zahranici, ted je mesic doma, ale nemuzu rict, ze by se krome vecerniho koupani nejak extra angazoval. S ditetem si tedy krasne hraje a vypomuze, ale nesmi to byt nejak extra zatezujici. Navic cekam druhe dite, tak jsem unavenejsi.

Dnes uz jsem se opravdu nastvala a dala mu podminku, ze se bud budeme v noci stridat nebo si to prte necham vzit. Za takovychto podminek s nim proste spolupracovat nebudu. A najednou se pry starat muze.

Jsem v 11 tt a vazne lituji, ze s nim to dite cekam. Nejradsi bych od nej odesla. Neni nad to byt single matka ( s vysokym prijmem)

Diky za podnety/ rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30922
19.11.13 19:40

A jak te manzel omezuje? Pokud se nezapojuje, tak v podstate jsi single matka. Nebo to single znaci pocet deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
19.11.13 19:40

Tak když bys nejraději odešla, tak běž! Co na to napsat!

Musíte si promluvit vy dva spolu, ty mu říct, co Tě deptá a chtít po něm, aby Ti řekl, jestli a jakým způsobem to chce řešit. A to vydírání skrz potrat, to je myslím přes čáru.

Víc Ti neporadím. U nás vstává muž, když je doma, a já dělám, že nic neslyším. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
19.11.13 19:42

Ono jít do práce ve 21 měsících a být znovu těhotná je dost náročné. to jste chtěli takhle schválně? a nebavili jste se předem, jak to bude?

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
ikyki

Proč sis s nim pořizovala další? Máš chlapa na nic tak to odnese to nenarozené prtě jo? Tvůj chlap je možná línej a k ničemu měl by ti pomáhat kort když si těhotná ale ty si blbka nezlob se na mě

• Citovat
  • Upravit
862

Tak pokud te nic krom deti u manzela nedrzi odejdi.Zase vam nevidim do vztahu ale kvuli tomu ze se manzel neangazuje bych neodchazela ale muze brat trosku ohled ze jsi tehotna.Ja kdyz cekala mimco tak prvni 3 mesice jsem byla strasne unavena takze te chapu ze ti to svim zpusobem vadi. Preji pevne nervy a spravne rozhodnuti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713

Vstavam já, manžel se nevzbudi, nebo až po mě. Jinak teda chudák maličké, pokus se ho zbavis jen kvůli manželově neochotě vstávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
19.11.13 19:43

Rozchod kvuli takove konine, jako kdo vstava v noci k diteti? Tam bude neco vic, ne?
U nas vstavam ja, vyhradne, uklidnim a uspim rychleji nez manzel. Problem nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
19.11.13 19:44

@ikyki ja snad spatne ctu, proc by mela byt zakladatelka blbka? To je trochu prehnane ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.11.13 19:44
@BellinkaX píše:
Rozchod kvuli takove konine, jako kdo vstava v noci k diteti? Tam bude neco vic, ne?
U nas vstavam ja, vyhradne, uklidnim a uspim rychleji nez manzel. Problem nemam.

copak rozchod ale potrat 8o

• Citovat
  • Upravit
5342
19.11.13 19:45

Jo, nech si to vzít :roll: to starší dej k adopci a s manželem se rozveď! Budeš mít konečně v noci klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline

@Cuddy novni vstavani je na me. Jsem nevyspala a unavena a on se proste nemuze postarat a me nechat vyspat. To mi vadi. Spinava prace je na me

• Citovat
  • Upravit
ikyki
@lenama18 píše:
@ikyki ja snad spatne ctu, proc by mela byt zakladatelka blbka? To je trochu prehnane ne?

no to není pakliže půjde na potrat kvůli tomu, že chlap nevstává v noci k dítěti tak je to blbka a Ty čteš správně

• Citovat
  • Upravit
15404
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat