Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A jak te manzel omezuje? Pokud se nezapojuje, tak v podstate jsi single matka. Nebo to single znaci pocet deti?
Tak když bys nejraději odešla, tak běž! Co na to napsat!
Musíte si promluvit vy dva spolu, ty mu říct, co Tě deptá a chtít po něm, aby Ti řekl, jestli a jakým způsobem to chce řešit. A to vydírání skrz potrat, to je myslím přes čáru.
Víc Ti neporadím. U nás vstává muž, když je doma, a já dělám, že nic neslyším. ![]()
Ono jít do práce ve 21 měsících a být znovu těhotná je dost náročné. to jste chtěli takhle schválně? a nebavili jste se předem, jak to bude?
Proč sis s nim pořizovala další? Máš chlapa na nic tak to odnese to nenarozené prtě jo? Tvůj chlap je možná línej a k ničemu měl by ti pomáhat kort když si těhotná ale ty si blbka nezlob se na mě
Tak pokud te nic krom deti u manzela nedrzi odejdi.Zase vam nevidim do vztahu ale kvuli tomu ze se manzel neangazuje bych neodchazela ale muze brat trosku ohled ze jsi tehotna.Ja kdyz cekala mimco tak prvni 3 mesice jsem byla strasne unavena takze te chapu ze ti to svim zpusobem vadi. Preji pevne nervy a spravne rozhodnuti ![]()
Vstavam já, manžel se nevzbudi, nebo až po mě. Jinak teda chudák maličké, pokus se ho zbavis jen kvůli manželově neochotě vstávat…
Rozchod kvuli takove konine, jako kdo vstava v noci k diteti? Tam bude neco vic, ne?
U nas vstavam ja, vyhradne, uklidnim a uspim rychleji nez manzel. Problem nemam.
@ikyki ja snad spatne ctu, proc by mela byt zakladatelka blbka? To je trochu prehnane ne?
@BellinkaX píše:
Rozchod kvuli takove konine, jako kdo vstava v noci k diteti? Tam bude neco vic, ne?
U nas vstavam ja, vyhradne, uklidnim a uspim rychleji nez manzel. Problem nemam.
copak rozchod ale potrat ![]()
Jo, nech si to vzít
to starší dej k adopci a s manželem se rozveď! Budeš mít konečně v noci klid ![]()
@Cuddy novni vstavani je na me. Jsem nevyspala a unavena a on se proste nemuze postarat a me nechat vyspat. To mi vadi. Spinava prace je na me
Ahoj holky,
Rada bych se zeptala pracujicich maminek malych deti, kdo u vas v noci vstava v pripade potreby, k diteti?
Nas 21- mesicni syn uz v noci krasne spaval, ted uz cca 8 noci za sebou vyzaduje i nocni krmeni ( spolu s usinanim to predstavuje byt dve hodiny vzhuru). Prestoze chodime s manzelem oba do prace ( na 8:00-9:00), manzel k nemu v noci proste nevstane. Ceka, az se zvednu ja.
O dite jsem se starala do dvaceti mesicu sama, protoze manzel pracoval v zahranici, ted je mesic doma, ale nemuzu rict, ze by se krome vecerniho koupani nejak extra angazoval. S ditetem si tedy krasne hraje a vypomuze, ale nesmi to byt nejak extra zatezujici. Navic cekam druhe dite, tak jsem unavenejsi.
Dnes uz jsem se opravdu nastvala a dala mu podminku, ze se bud budeme v noci stridat nebo si to prte necham vzit. Za takovychto podminek s nim proste spolupracovat nebudu. A najednou se pry starat muze.
Jsem v 11 tt a vazne lituji, ze s nim to dite cekam. Nejradsi bych od nej odesla. Neni nad to byt single matka ( s vysokym prijmem)
Diky za podnety/ rady