Kdo v noci vstává k dítěti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2199
19.11.13 20:00

@Crystalline no, já myslím že tady pláčeš na špatném hrobě…
obrať se s tímhle na manžela, co my Ti asi tady pomůžeme…že jsi naštvaná je jasný, jinak bys asi nepsala to o potratu…co nejdříve si to vyřešte, i kvůli tomu broučkovi co máš v bříšku…můj muž mi pořád říká, nenaznačuj, prostě mi to ŘEKNI…a ano, dobrovolně vstává málo chlapů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380

Jeste me napadlo, mate oba stejne narocnou praci? fyzicky i psychicky? kdyby manzel
mel praci, kde nepozornost by ohrozila zivot, (lekar atd)tak bych vstavala ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862

@ikyki ne neznam zakladatelku ale nemyslim si ze by takovouhle vec myslela vazne. Proste my prijde ze nevedela jak ho ma k tomu dokopat tak rekla toto a zafungovalo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline

@tumpach dnes jsem mu to rekla. A najednou to jde. Vadi mi, ze bez nakopnuti neudela nic, co by pro nej predstavovalo vetsi vydej energie.

• Citovat
  • Upravit
6945

TEď budu slušná, už jsem trochu zakladatelko vychladla, takže.

1. rozhodni se dle svého uvažení, halvně se rozhodni ale já bych se nerozcházela ani nedávala díte na potrat
  2. nevím, mám o tobě různé smyslení ;)
  3. tak k němu vstávas, nastav pravidla a ona to šlapat bude
  4. promluv si s manželem to bych udělala jeste dřív než 3 a ž 4 možná zároven
  5. Chápu, že pracujes, ale to sis měla také rozmyslet dříve, ale pokud chces pracovat tak to budete muset nějako hold zvládnout :)

Hodně stestí a ahoooj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
@Cuddy píše:
@Crystalline Stejne povinnosti, to ano. Ale neni to tak davno, co starost o deti byla ryze zenska prace, jeste nasi otcove se do starosti o male deti nijak nehrnuli. Proste si promluvte, ze se ti to nelibi.Chapu te, chodis do prace stejne jako on a doma mas druhou sichtu. Doufala jsi, ze kdyz se vratil ze zahranici, tak ze se ti ulevi, ze se zapoji a to se bohuzel vplne mire nekona.

co by se taky konal když chlap nebyl zvyklej…stačilo si s ním promluvit a ne mu vyhrožovat potratem…mě je ho spíš líto

• Citovat
  • Upravit
6945
19.11.13 20:01
@Crystalline píše:
@tumpach dnes jsem mu to rekla. A najednou to jde. Vadi mi, ze bez nakopnuti neudela nic, co by pro nej predstavovalo vetsi vydej energie.

no to chlapi takoví jsou ;), občas na zabití :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru

@ikyki Jdi brečet do polštáře, tam se to aspoň vsákne :hug:

• Citovat
  • Upravit
6945
@ikyki píše:
co by se taky konal když chlap nebyl zvyklej…stačilo si s ním promluvit a ne mu vyhrožovat potratem…mě je ho spíš líto

mě taky ale zakladatelka si vyhrožuje ráda :mrgreen: :mrgreen: (mysleno zakladatelko ve vtipu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
19.11.13 20:02
@lenama18 píše:
@ikyki ne neznam zakladatelku ale nemyslim si ze by takovouhle vec myslela vazne. Proste my prijde ze nevedela jak ho ma k tomu dokopat tak rekla toto a zafungovalo to.

píše, že bez nakopnutí, možná by to stačilo normálně a ne vyhrožovat něčím takovým…a jestli neví, že chlapovi nestačí napovědět ale musíš ho koupnout tak je naivní

• Citovat
  • Upravit
Crystalline
19.11.13 20:03

@bismarck pracujeme oba v kancelari, ja mam vyssi pozici a vyssi prijem. Takze obskakovat by mel spis on me :)

• Citovat
  • Upravit
15404
19.11.13 20:05

Zakladatelko, mas chlapa jako 90% z nas. Takze bud ho opustit a jit na potrat nebo zustat a jit na potrat nebo zustat a dite si nechat nebo ho opustit a dite si nechat nebo ho kopnout a rict mu, co ma delat nebo delat, ze v noci spis a nic te nevzbudi a nebo si zvyknout a nebo se dohodnout na kompromisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L1

Zakladatelko, chapu te.Mas toho plny zuby, ses unavena, nevyspala a kdyz uz je konecne s vama, cekas, ze spolu budete sdilet to dobry i „spatny“.Reklas to v zoufalstvi, proto nechapu, proc te tu vsichni tak stiraj.Ony jsou totiz dokonale matky a manzelky,vis.Vse zvladaji bez problemu, starat se o dite, domacnost, manzela potesit, kdyz se vrati z prace… :-D Taky chodim do prace od puli roka prcka, je to psychicky narocny, i kdyz to beru spis jako relax (nejsem tam 5 dni v tydnu). Poslys, ten tvuj neni zvyklej na to starani, je potreba ho postupne zapojovat. On se chytne, verim tomu. A ty taky ver a bude to v pohode, uvidis. Drzim ti palce, abys podobne situace zvladala s nadhledem. :-) Kdybys chtela pokecat soukrome, nejsem proti. ;-)

• Citovat
  • Upravit
2642
@Allons-y píše:
@ikyki ty máš nějakej hustej deníček? :mrgreen: já neumim hledat deníčky podle přezdívky :think:

sím sím pančelko, já chci taky odkaz na ty senzační kontroverzní deníčky.. četla jsem jen tři a byly „normálně“ hezké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
19.11.13 20:06
@Crystalline píše:
@bismarck pracujeme oba v kancelari, ja mam vyssi pozici a vyssi prijem. Takze obskakovat by mel spis on me :)

tak ať on jde na RD a ty můžeš v klidu spát a chodit do práce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí