Kdy dát párky a jaké?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
katarinka7233 píše:
Neda mi nenapisat, dnes som sedala s malou v tramke a pristupila romska rodinka - posadili sa oproti mne, takze som mala na celu scenu dobry vyhlad. Mali 2 deti vek priblizne 1,5 - 2 roky, babka s mamkou alebo tetou vytiahli z tasky balicek z masny a dali kazdej ratolesti do ruky parek a rohlik. Normalne mi prislo zle. Parky konzumujeme s manzom len cez vikend u babicky raz do mesiaca a nemam proti tomu nic ale neumyte a neuvarene parky - tak to je teda mazec.
Já si taky dám občas párek rovnou z balíčku, v životě mě nenapadlo jej umýt.
A můj syn jí párky zásadně studené, tedy taky rovnou z balíčku. A stejně tak kdybych koupila vážené u pultu, tak mu je taky nebudu mýt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neohřátý párek je stejně dobrý/špatný jako ohřátý
. A o mytí uzenin jsem taky neslyšela. Jo a studené mám též nejradši, kolikrát bych si vzala hned jak to nesu z krámu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KPKristy píše:
Neohřátý párek je stejně dobrý/špatný jako ohřátý. A o mytí uzenin jsem taky neslyšela. Jo a studené mám též nejradši, kolikrát bych si vzala hned jak to nesu z krámu…
Já občas sním po cestě
![]()
- Citovat
- Upravit
byron píše:KPKristy píše:Já občas sním po cestě
Neohřátý párek je stejně dobrý/špatný jako ohřátý. A o mytí uzenin jsem taky neslyšela. Jo a studené mám též nejradši, kolikrát bych si vzala hned jak to nesu z krámu…
![]()
I já bych snědla, ale chodím s kočárem, takže mám plné ruce a Ondra by jistě chtěl taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to tak čtu, tak všichni kupujeme jen kvalitní a drahé párky. To by mě zajímalo, kdo teda kupuje ty hnusné levné ![]()
jinak malá někdy somruje u snídaně, tak jí taky sem tam kousek do pusiny strčím…( a pak už nechce svou snídani
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit