Kdy dát párky a jaké?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
27.10.11 19:50
katarinka7233 píše:
Neda mi nenapisat, dnes som sedala s malou v tramke a pristupila romska rodinka - posadili sa oproti mne, takze som mala na celu scenu dobry vyhlad. Mali 2 deti vek priblizne 1,5 - 2 roky, babka s mamkou alebo tetou vytiahli z tasky balicek z masny a dali kazdej ratolesti do ruky parek a rohlik. Normalne mi prislo zle. Parky konzumujeme s manzom len cez vikend u babicky raz do mesiaca a nemam proti tomu nic ale neumyte a neuvarene parky - tak to je teda mazec.

Já si taky dám občas párek rovnou z balíčku, v životě mě nenapadlo jej umýt. :nevim: A můj syn jí párky zásadně studené, tedy taky rovnou z balíčku. A stejně tak kdybych koupila vážené u pultu, tak mu je taky nebudu mýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.10.11 20:35

Neohřátý párek je stejně dobrý/špatný jako ohřátý :nevim: . A o mytí uzenin jsem taky neslyšela. Jo a studené mám též nejradši, kolikrát bych si vzala hned jak to nesu z krámu… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
27.10.11 20:43
KPKristy píše:
Neohřátý párek je stejně dobrý/špatný jako ohřátý :nevim: . A o mytí uzenin jsem taky neslyšela. Jo a studené mám též nejradši, kolikrát bych si vzala hned jak to nesu z krámu… :jazyk:

Já občas sním po cestě :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
27.10.11 21:55
byron píše:
KPKristy píše:
Neohřátý párek je stejně dobrý/špatný jako ohřátý :nevim: . A o mytí uzenin jsem taky neslyšela. Jo a studené mám též nejradši, kolikrát bych si vzala hned jak to nesu z krámu… :jazyk:
Já občas sním po cestě :oops: :mrgreen:

I já bych snědla, ale chodím s kočárem, takže mám plné ruce a Ondra by jistě chtěl taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.13 10:26

Jak to tak čtu, tak všichni kupujeme jen kvalitní a drahé párky. To by mě zajímalo, kdo teda kupuje ty hnusné levné :think:
jinak malá někdy somruje u snídaně, tak jí taky sem tam kousek do pusiny strčím…( a pak už nechce svou snídani :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí