Kdy dát párky a jaké?

57
26.10.11 20:13

kdy dát párky a jaký

Dobry den, chtela bych se Vás mamičky zeptat kdy ste svojim ditkum začali dávat parky a jaky?jenom detsky či i nejaky iny druhy,dekuji za vaše skušeosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
26.10.11 20:16

Mám děti tři a pět let a párky mají 2× do roka, když je ve městě vyžebrají jako párek v rohlíku, jinak nedávám a dávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
26.10.11 20:22

vubec nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
26.10.11 20:27

až dítě bude větší stejně je jíst bude :think: vše co jíme je svinstvo ani kuře není už zdraví :think: tak nevím je to každeho věc synovec a neteř je jí normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749

monika312 - taky by mě to zajímalo, ale teď se začnou ozývat jen ty, které je nedávají a dávat nebudou ani kdyby je mučili :roll: Našemu Kubíkovi je 19m v neděli mi ukradl kousek pečenýho buřta a strašně u toho mlaskal :cert: Dokonce viděl, jak je namáčíme do křenu, tak si taky namáčel a moc mu to chutnalo, ale další už jsem mu radši nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198

Já zase na kvalitním párku nevidím nic špatného, když ho dítě dostane občas. Kupuju od řezníka, párky s telecím masem.
Já zase nevěřím označením „dětský“, protože dětská šunka jisté značky má větší obsah soli a menší podíl masa než kvalitní, ale „obyčejná“ šunka od kosti.

Ale souhlasím s tím, že uzeniny by neměly být denní součástí jídelníčky. Přesto na kvalitních párkách,šunce,uzeném,nevidím nic špatného - pro děti tak od 2 nebo 3 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.10.11 20:28

Zatím ho ochutnal jednou. Vidím to taky tak na frekvenci 2× do roka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
26.10.11 20:28

A v letních večerech jsme na chatě mimo jiné taky opékali buřtíky - i s dětmi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
26.10.11 20:30

ja obcas davam starsi dceri, protoze ja ma rada. Kupuju ty nejdrazsi a kontroluju aby mely co nejvic masa a nejmene sragor… mladsi uz si taky nekolikrat kousek ukradla, ale nastesti ji nejedou… jinak kupuju sunku v Globusu, kdyz uz nemuzu jit k reznikovi, je tahle snad nejlepsi(maji dobre i maso)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
26.10.11 20:30

Kvalitní párek klidně ve 2 letech, když to nebude jíst každý den, nevidím v tom problém, já párky kupuju dobrý ty za 50 kilo jsou pěknej humus nejedla bych je ani já.
Všeho s mírou :wink:

• Citovat
  • Upravit
7805
26.10.11 20:32

Tak naši kluci občas párky mají,řekla bych tak jednou do měsíce.Pokaždé koupíme jiné,někdy dětské,jindy mini párečky nebo lahůdkové párky.Někdy jim dám kousek od sebo co zrovna mám.Zas bych to tak neřešila.Pokud je nebude jíst často,tak neuškodí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
26.10.11 20:34

Náš jí-ne často.Jen se zeptám co je dneska zdravé :cert: .Koupila jsem dětskou šunku a byla tak slaná že bych ji nejedla ani já :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
26.10.11 20:35
Dajdula píše:
monika312 - taky by mě to zajímalo, ale teď se začnou ozývat jen ty, které je nedávají a dávat nebudou ani kdyby je mučili :roll: Našemu Kubíkovi je 19m v neděli mi ukradl kousek pečenýho buřta a strašně u toho mlaskal :cert: Dokonce viděl, jak je namáčíme do křenu, tak si taky namáčel a moc mu to chutnalo, ale další už jsem mu radši nedala.

u nas je to jednoduché, my je nejíme, takže děti nemají, kde je vzít. uzeniny nejime vubec, ani trvanlive salamy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
26.10.11 20:36

A je pravda, že ty nejlevnější bych taky nejedla ani já.
Ale zase nesouhlasím s tím, že vždycky musí být kvalitní jen Ty nejdražší.
Já je dětem dávám tak dvakrát do měsíce, staršímu možná třikrát, protože je má rád. Mladší to zase tolik nejede,takže někdy má jen starší.
Ale myslím, že vybírám kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.10.11 20:37

Já teda nevidím nic špatného na tom, když dítě dostane kvalitní párek jednou za čas, nepamatuju si, kdy ho malý dostal poprvé, ale minimálně od dvou let jí párky určitě. Párky vybírám takové, aby měly alespoň 80% masa, mám ráda Vídeňské značky Zimbo, ty voní a chutnají jako párky, takže je klidně dám i malýmu. Za to bych mu nekoupila na ulici párek v rohlíku, protože si myslím, že do toho dávají ty nejlevnější jakopárky. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí