Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz, asi už tady podobné dotazy jsou ale nenašla jsem je nikde. Chci se zeptat, mám zpoždění MS už 5tý den,dnes jsem byla u doktora,protože jsem šla na preventivní prohlídku,ale neudělal mi jí když jsem mu řekla že jsem to nedostala tak mi udělal vagin.ultrazvuk,ale nic tam nebylo vidět. Test jsem si zatím nedělala tak mi řekl,že buď to ještě dostanu nebo si mám za týden udělat test a když bude pozitivní tak mám přijít za týden od testu že už by to mohlo být vidět. Chci se zeptat kdy už u Vás doktor viděl emryjko? Jsem z toho značně rozhozená. Dvakrát jsme s manželem přišli o miminko (zamlk.potrat a následně samovolný) od té doby pět měsíců pauza a teď se nám nedaří. Vím,že mi budete psát,že si mám udělat test a neptat se na takové banality,ale podle mých propočtů kdybych byla těhotná 4.1. Děkuju moc za odpovědi a prosím budu ráda když nebudete urážet,tak jako se tomu občas děje v jiných trochu podobných diskusích. Děkuju moc Papa Verí
![]()
Já měla na ultrazvuku vidět gestační váček ve pátém týdnu a mimi bylo se srdeční činností vidět na sedmém týdnu.
Já to v prvním těhotenství viděla na utz v 5.týdnu. Šla jsem si pro vyvolávačku
a místo toho mě doktorka vzala na utz… ![]()
Tak první bych si udělala testík jestli tam jsou // nebo ne ![]()
Já jsem měla v 6tt krásný gestační váček, v 7tt jsme měly srdíčko v 9tt malé miminečko - vím to naprosto přesně, protože jsme byla na IUI a to mě sledovali každý týden (krev, UTZ …)
Přeji hodně štěstíčka a popř. pohodové těhu ![]()
Já měla na ultrazvuku vidět gestační váček ve pátém týdnu a mimi bylo se srdeční činností vidět na sedmém týdnu.
Jo a test si klidně udělej hned. Když už máš týden zpoždění tak by tam mělo být už něco vidět. Já měla ducha už den zpoždění.
Víc už nebudu zabýrat prostor
![]()
Já jsem měla „ducháčka“ už 10. DPO ![]()
Určitě testni a uvidíš ![]()
Taky bych testla a uvidíš. Myslím, že potvrdit těhotenství utz ti může zhruba 14 dní od vynechané MS. Bude tam asi vidět gestační váček.
Ahoj, mě byl gestační váček vidět v 5tt a srdíčko v 7tt. Testík jsem dělala 3 den po vynechání menstruace a už tam byla slabá čárka ![]()
Verčo,pátý den po vynechání je na UTZ brzo.Tak se nestresuj,že nebylo nic vidět.
Týden bych na test určo nečekala,ani bych to nevydržela.
u mě v 7 týdnu byla vidět srdíčka, dříve jsem u dr. nebyla…, test z moči jsem měla negativní, v krvi 284 jednotek, ale to bylo 9. den po transferu, čili asi bych testila či zašla na krev ![]()
Ahoj holky,
muzu se zeptat co to je mit duchacka? Jako , ze jsi mela podezreni, ze jses tehu?