Kdy je poznat těhotenství na UTZ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
17.2.10 11:13

Držím palce, určitě to bude OK, dej pak vědět, to čekání je hrozný 8-o . Podle poslední MS bych měla být 7tt + 3 dny, ale cyklus se mi každý měsíc o týden prodlužoval, takže je mimi o něco menší. Na další UTZ jdu až 11.3., už aby to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
17.2.10 11:20

Luci - moc gratuluji! :kytka:

Veru - určitě je mimčo v pořádku, hlavně se nestresuj a šetři se :hug:

• Citovat
  • Upravit
587
26.2.10 22:11

ahojky, tak jsem byla toho 22.2.na tom UTZ a fazolka tam byla vidět.Jen mě doktor trochu vylekal,mám přijít prý raději za 10dní takže teď ve středu. Nezdála se mu moc velikost miminka.Prý podle UTZ jsem v pondělí byla max.4tt,ale podle poslední MS bych
měla být okolo 7+3tt.Moc se bojím abych znovu neměla zamlklý potrat. Strašně se bojím. JInak mi doktor hned po testech napsal utrogestan na udržení.Zatím nezvracím,jen občas mi je těžko od žaludku ale to je jen chvilkový stav,pak mě pořád bolej prsa(teda spíš bradavky),občas mě píchne v podbřišku jinak nic jiného mi není. Mám hrozný strach. Co si myslíte vy? prosím napište papa Verí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.10 12:55

ahoj,byla jsem na tom uplne stejne a bohuzel to skončilo zamlklym potratem byla jsem s toho moc nestasna. Ale nemusi to byt tvuj pripad kazda jsme jina a jeste se mi vedle miminka objevil hematon. Moje tehotenstvi odpovidalo tak 4t podle mesicku jsem mela byt v 8t do toho 7t nic nevidely o tyden pozdeji uz tam bylo srdicko,ale pak utichlo bylo to moc malinke a neodpovidalo to ani velikostne doktorka rikala,ze by to miminko melo mit uz tak 1cm a meril neceli 2mm. Ale jak rikam kazda jsme jina a ty to muzes mit uplne jinak jen ti popisuji svoji skusenost. Jinak tvemu mimiskovi preji at pekne roste a ty tomu hlavne ver,ze to bude dobry pak dej vedet jak to dopadlo

• Citovat
  • Upravit
22
4.3.10 14:25

Ahoj, v této diskuzi se s Vámi loučím a „přesouvám se“ do jiné skupiny, smutnější. Minulý týden jsem začala špinit, pak krvácet, na pohotovosti v Motole mě poslali domů s tím, že mám být v klidu a už asi cestou domů jsem potratila, spontálně… Večer mě tam manžel opět vezl, se silným krvácením, miminko už nebylo ani v děloze a musela jsem na čištění dělohy… Proto holky, i když někdo píše, že špinění je běžné, jděte k lékaři a nenechte se odbýt… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
5.3.10 18:24

Verčo, neboj se, po Tvých zkušenostech se o Tebe dr. určitě postará. A třeba jsi měla zpožděnou ovulaci, a proto je mimi menší. :-)

Luci, to je mi líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
29.5.14 18:07

Zdravim m otazku. V utery jsem byla na konzultaci chci darovat vajicka a mudr mi delala utz jak vypadaji vajicka a vajecniky. Prekvapila mne otazkpu zda nejsem tehotna pry tam neco vido ale nebyla schopa roci zda to je kapka krve nebo pocinajici tehu. Ms jsem mela dostat dnes. Myslite ze kdyby tam videla kapku krve musela bch tovuz dostat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
29.5.14 18:52

@MSM20 kapkou krve zpíše myslela případný hematom. Pokud by jsi měla před ms, byla by nízká sliznice, ale pokud něco zahlídla v děloze… Ono počínající těhu je jen malá tečka, takže jedině počkat jak se to vyvine. Ať to ale dopadne jak si přeješ :kytka:.
Jinak, chválihodné, že chceš darovat vajíčka, kolika párům tak pomůžeš k vysněnému :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.5.18 09:56

Tehotenstvi

Ahoj.
Ja isem vcera byla na ultrazvuku.
Byl tam videt malicky gestacni vacek.
Doktor mi nereklbv jakem tydnu jsem, ale dal mi recept na utrogestan.
A hodne spinim a mirne krvacim.
Tak budu doufat ze bude vse v poradku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí