Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné to je,i když málo pravděpodobné.Budeš muset počkat na test.
ahojky možné je všechno. Já jsem otěhotněla 21.den z 28 dnů cyklu. A mám kamarádku co otěhotněla taky těsně před MS. Počkej a uvidíš co ukáže test. Nevolnost ještě nic neznamená, ale i tak držím palce ![]()
Ahoj,
mozne to je, ale to bys nedostala MS v terminu. To by znamenalo, ze se ti posunula ovulace. A pet dni po oplodneni ani vlastni telo jeste nevi, ze je tehotne, takze bych tem priznakum nedavala prilis vahu. Pokud neni samozrejme mozne, zes otehotnela driv.
j
…jen já mam MS nepravidelný
a jsou o dost slabší než normálně… kež by to vyšlo… ![]()
Ahoj, jak už tady psaly holky, JE MOŽNÉ otěhotnět jak před MS, tak po. U mě to vychází, že jsem otěhotněla asi těsně před MS, kdy jsme si nedávali bacha - říkali jsme si, že teď otěhotnět nemůžeme a vida
teď jsme strašně rádi a tobě přeju, aby ti to vyšlo také, i kdyby ne teď tak jindy
Zvlášť, pokud máš MS cyklus nepravidelný ![]()
Taky je mozne, ze to neni MS ale uhnizdovani… to je taky nekdy provazeno slabym krvacenim.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnět 3 dny před MS, dostala jsem MS, ale je mi pořád špatně, atd.takže ty příznaky by odpovídaly… je to zatim krátká doba cca 5 dní, takže s testem musim zatim počkat… děkuji za radu…