Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V prvním těhotenství na 1. screeningu. U druhého na 2. screeningu.
Prvni tip byl na 1. screeningu a trefili se. S větší jistotou potvrzeno na 2. scr. Ale jistota je stejně vždy až po porodu ![]()
Já u obou ve 13. týdnu, byla jsem na důkladnějším screeningu a plody byly v dobré poloze, takže doktoři měli jasno hned, že to budou kluci.
Dozvěděli jsme se až po porodu, ale klidně by to dr řekl už na prvním screeningu ![]()
V 40+2 na porodním sále…je ale pravda, že pro mě to byla do toho dne nepodstatná informace ![]()
U prvního až po 30tt. Nebylo to dřív poznat. U druhého na druhém screeningu, lékařka si teda byla jistá už při prvním, ale já si chtěla počkat až do 20tt
U prvních dvou před hodně lety až kolem půlky, zbylé děti 13-14 tt.
Kvůli dvojčatům chodím každých 14 dní a teprve v 18tt se nám ukázali 😃
U prvního dítěte až někdy kolem 24tt. Dřív se nechtěla ukázat. U druhého řekl doktor odhad hned na prvním screeningu a pak to už jen potvrzovali.
U prvního dítka na 60%na 2. Scr. Definitivně až po porodu…nechtěla se ukázat. Ale trefili to. U druhého na 90% na 1.scr, potvrzeno na 2.scr…to byl zas exhibicionista ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat kdy jste se dozvěděli pohlaví miminka protože za cca 2 týdny jdu k doktorovi a to budu v 17 týdnů skoro v 18 týdnů až tam půjdu a zajímalo by mě kdy jste se to dozvěděli vy?