Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
no tak máš evidentně jasno, tak proč chodíš na rozumy sem?
Pro MUDRu jsou to jen další prachy, takže už jen proto neřekne ne. Trochu používat vl.mzek by nebylo na škodu, co myslíš?!
Já tam šla poprvé s mamkou ve 14, protože jsem měla menstruace, které trvaly 2 týdny a teklo ze mě krve, jak z vola a já vůbec nevěděla, co se děje. Gynekoložce bylo asi 65 let a nacpala mi půl ruky do zadku, pak mi předepsala železo a že se ta MS srovná. Pak jsem zjistila, že mamka tam chodí 1× za 10 let, tak tu gyndařku skoro ani nezná. Už jsem tam pak nepáchla. Pokud máš dobrého gynekologa, tak to asi není problém, ale zároveň to není vyloženě nutné, aby chodila, pokud sexuálně nežije a nemá potíže.
@Ahep píše: Více
Hele, to je moje diskuze a ta, co se zde vyjádřila a ty ji cituješ, jen vyslovila svůj názor, jak to udělá ona. A nechápu tvůj útok na to, jestli používá mozek.
@alisekR píše: Více
Zašla bych s ní teď aby tam měla kartu, pak už může v případě potřeby chodit sama. Taky jsem s dcerou šla když jí bylo 15.
Nikam nepotřebuje, když nemá potíže. Stačí vysvětlit, kam má jít, kdyby něco potřebovala.
@Okta píše: Více
Tak ale poprvé s ní musí jít matka, pak už může chodit sama ![]()
@alisekR píše: Více
Nevšimla si, že anonym a zakladatelka nejsou totéž… to se stává, když člověk začne nejdřív nadávat (protože princip, někoho je prostě potřeba seřvat
) a teprve potom přemýšlet
![]()
@Okta píše: Více
Do 18 let nestačí vysvětlit….
K registraci nezletilé pacientky musí gynekolog mít souhlas zákonného zástupce.
„@Ahep“ mozek si používej Ty, není vůbec špatně, když ji poradím, ať se poradí na své gynekologii, případně ji zaregistruje, ať pro ni mají místo…je to diskuze, můžeš a nemusíš diskutovat, ale nemusíš urážet, sotva projdeš okolo…a mimochodem jsem VŠ zdravotník, myslím, že mozek mi myslí dobře
žádné diagnózy ![]()
@BohunkaP píše: Více
Taky jsem si všimla
proto jsem reagovala.
Šla jsem tam s ní v necelých 16, v naší oblasti nebylo úplně jednoduché najít empatickou gynekoložku (chlap nepřicházel v úvahu), takže hlavně jsem chtěla, aby měla kam jít, když bude mít problém. Problém nakonec měla chvíli potom, co se zaregistrovala, dost urputnou mykózu po ATB a pak za nějakou dobu zánět močáku, takže bylo fajn, že měla kam jít.