Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A je potřeba lhát? Jim to je jinak úplně jedno, oni jen potřebují ty informace vědět jen skrz vyšetření než aby si něco o tobě měli myslet. Vykašli se lhaní ![]()
Doktorovi je úplně jedno, že jsi ve vyšším věku panna. Řekni pravdu.
Doktora nezajímá, zda jsi a nebo nejsi panna.
![]()
A fakt se tě ve dveřích neptá, zda byl nebo nebyl pohlavní styk.
Jen kdyby jsi měla nějaké problémy. Tak tam ano.
Ale pokud jsi ok, nezajímá ho to
@Anonymní píše: Více
Nechápu proč by sis měla vymýšlet? Vždyť to není vůbec potřeba ![]()
@Ťarbík01 píše: Více
Mě se teda ptá, jestli pohl. styk byl…jasně, pokud už ví, že máš děti, tak je ta otázka zbytečná. A zakladatelku chápu, mám to podobně, člověk zkrátka nechce být divný. Já se už taky setkala s údivnou reakcí od doktorky, kvůli tomu, že jsem ještě neměla vztah a sex a to mi bylo asi dvacet dva.
@Anonymní píše: Více
A kvůli tomu, že jsi neměla vztah a sex tak z tebe byl horší nebo snad podřadný člověk? Nebo by byla radši, kdyby sis to rozdávala každý pátek večer v baru na toaletách? Tohle nebyl tvůj problém.
@Ťarbík01 píše: Více
ale ano zajímá panna se vyšetřuje jinak
Mně se ptala sestra při registraci. Řekla bych, že je jim to fakt jedno. Jsou ženy, co prostě nemají vaginální styk.
Jestli to pozná, nevím.
@izabe
Být promiskuitní je zase druhý „extrém“. Já si opravdu méněcenná připadala, přála jsem si být normální.
Ale to už je minulost, jsem nyní ještě starší a pořád panna, ale už jsem s tím smířená, možná se to jednou změní, možná ne, už z toho nejsem v depresi jako kdysi.
Ta doktorka je zvyklá. Neni proč lhát. Ona tě má léčit a ne soudit.
Gynekoložka tě soudit nebude za to, že jsi panna, ale pokud ti jde o to, že nechceš vyšetření per rectum, tak jí to řekni. Možná, že už ani panna nejsi, po tom vibrátoru a „natržení“. Já o panenskou blánu přišla s tamponem, protože jsem měla brutálně silnou menstruaci a vložky mě nebavily. Nakonec jsem byla ráda, že to můj první kluk nepoznal, nemusela jsem řešit při prvním sexu krvácení atd.
Já kvůli tomu, že jsem se za to styděla, vůbec na gynekologii nechodila. A to až do 27. Pak jsem si našla svého prvního kluka a teprve pak jsem se na gynekologii odvážila. Takže tvůj příspěvek chápu.
Dobrý den, prosím o radu zdržení se hloupých komentářů.
Vzhledem k mému vyššímu věku je mi trapné, že jsem ještě neměla pohlavní styk a tak jsem 1× zkusila zasunout vibrátor, abych narušila blánu (Jen nevím, jestli dostatečně, aby mě to při kontrole nebolelo, ale při poslední prohlídce mi ji i sama asi trochu natrhla, protože jsem krvácela)
Můžu tedy před gynekoložkou říct, že jsem už pohlavní styk měla nebo pozná, že lžu?