Pozná gynekolog, že lžu?

Anonymní
18.1.26 15:52

Pozná gynekolog, že lžu?

Dobrý den, prosím o radu zdržení se hloupých komentářů.
Vzhledem k mému vyššímu věku je mi trapné, že jsem ještě neměla pohlavní styk a tak jsem 1× zkusila zasunout vibrátor, abych narušila blánu (Jen nevím, jestli dostatečně, aby mě to při kontrole nebolelo, ale při poslední prohlídce mi ji i sama asi trochu natrhla, protože jsem krvácela)
Můžu tedy před gynekoložkou říct, že jsem už pohlavní styk měla nebo pozná, že lžu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8643
18.1.26 15:54

A je potřeba lhát? Jim to je jinak úplně jedno, oni jen potřebují ty informace vědět jen skrz vyšetření než aby si něco o tobě měli myslet. Vykašli se lhaní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36135
18.1.26 15:59

Doktorovi je úplně jedno, že jsi ve vyšším věku panna. Řekni pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
18.1.26 16:04

Doktora nezajímá, zda jsi a nebo nejsi panna.
:roll:
A fakt se tě ve dveřích neptá, zda byl nebo nebyl pohlavní styk.
Jen kdyby jsi měla nějaké problémy. Tak tam ano.
Ale pokud jsi ok, nezajímá ho to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33969
18.1.26 16:04
@Anonymní píše: Více

Nechápu proč by sis měla vymýšlet? Vždyť to není vůbec potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.26 16:17
@Ťarbík01 píše: Více

Mě se teda ptá, jestli pohl. styk byl…jasně, pokud už ví, že máš děti, tak je ta otázka zbytečná. A zakladatelku chápu, mám to podobně, člověk zkrátka nechce být divný. Já se už taky setkala s údivnou reakcí od doktorky, kvůli tomu, že jsem ještě neměla vztah a sex a to mi bylo asi dvacet dva.

• Citovat
  • Upravit
8643
18.1.26 16:19
@Anonymní píše: Více

A kvůli tomu, že jsi neměla vztah a sex tak z tebe byl horší nebo snad podřadný člověk? Nebo by byla radši, kdyby sis to rozdávala každý pátek večer v baru na toaletách? Tohle nebyl tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
18.1.26 16:21
@Ťarbík01 píše: Více

ale ano zajímá panna se vyšetřuje jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.1.26 16:32

Mně se ptala sestra při registraci. Řekla bych, že je jim to fakt jedno. Jsou ženy, co prostě nemají vaginální styk.

Jestli to pozná, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.26 16:39

@izabe
Být promiskuitní je zase druhý „extrém“. Já si opravdu méněcenná připadala, přála jsem si být normální.
Ale to už je minulost, jsem nyní ještě starší a pořád panna, ale už jsem s tím smířená, možná se to jednou změní, možná ne, už z toho nejsem v depresi jako kdysi.

• Citovat
  • Upravit
24762
18.1.26 16:58

Řekni pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.1.26 17:32

Rekla bych pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149326
18.1.26 17:43

Ta doktorka je zvyklá. Neni proč lhát. Ona tě má léčit a ne soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.26 18:11

Gynekoložka tě soudit nebude za to, že jsi panna, ale pokud ti jde o to, že nechceš vyšetření per rectum, tak jí to řekni. Možná, že už ani panna nejsi, po tom vibrátoru a „natržení“. Já o panenskou blánu přišla s tamponem, protože jsem měla brutálně silnou menstruaci a vložky mě nebavily. Nakonec jsem byla ráda, že to můj první kluk nepoznal, nemusela jsem řešit při prvním sexu krvácení atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.1.26 18:55

Já kvůli tomu, že jsem se za to styděla, vůbec na gynekologii nechodila. A to až do 27. Pak jsem si našla svého prvního kluka a teprve pak jsem se na gynekologii odvážila. Takže tvůj příspěvek chápu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa