Kdy objednat dceru na gynekologii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
19.1.26 14:48
@Anonymní píše: Více

no tak máš evidentně jasno, tak proč chodíš na rozumy sem? :roll: Pro MUDRu jsou to jen další prachy, takže už jen proto neřekne ne. Trochu používat vl.mzek by nebylo na škodu, co myslíš?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.26 14:57

Já tam šla poprvé s mamkou ve 14, protože jsem měla menstruace, které trvaly 2 týdny a teklo ze mě krve, jak z vola a já vůbec nevěděla, co se děje. Gynekoložce bylo asi 65 let a nacpala mi půl ruky do zadku, pak mi předepsala železo a že se ta MS srovná. Pak jsem zjistila, že mamka tam chodí 1× za 10 let, tak tu gyndařku skoro ani nezná. Už jsem tam pak nepáchla. Pokud máš dobrého gynekologa, tak to asi není problém, ale zároveň to není vyloženě nutné, aby chodila, pokud sexuálně nežije a nemá potíže.

• Citovat
  • Upravit
9053
19.1.26 16:07
@Ahep píše: Více

Hele, to je moje diskuze a ta, co se zde vyjádřila a ty ji cituješ, jen vyslovila svůj názor, jak to udělá ona. A nechápu tvůj útok na to, jestli používá mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
19.1.26 16:09
@alisekR píše: Více

Zašla bych s ní teď aby tam měla kartu, pak už může v případě potřeby chodit sama. Taky jsem s dcerou šla když jí bylo 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.1.26 16:17

Nikam nepotřebuje, když nemá potíže. Stačí vysvětlit, kam má jít, kdyby něco potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
19.1.26 16:19
@Okta píše: Více

Tak ale poprvé s ní musí jít matka, pak už může chodit sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
20.1.26 00:20
@alisekR píše: Více

Nevšimla si, že anonym a zakladatelka nejsou totéž… to se stává, když člověk začne nejdřív nadávat (protože princip, někoho je prostě potřeba seřvat :mrgreen: ) a teprve potom přemýšlet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
20.1.26 00:22
@Okta píše: Více

Do 18 let nestačí vysvětlit….

K registraci nezletilé pacientky musí gynekolog mít souhlas zákonného zástupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.26 06:13

„@Ahep“ mozek si používej Ty, není vůbec špatně, když ji poradím, ať se poradí na své gynekologii, případně ji zaregistruje, ať pro ni mají místo…je to diskuze, můžeš a nemusíš diskutovat, ale nemusíš urážet, sotva projdeš okolo…a mimochodem jsem VŠ zdravotník, myslím, že mozek mi myslí dobře :-) žádné diagnózy :wink:

• Citovat
  • Upravit
9053
20.1.26 06:26
@BohunkaP píše: Více

Taky jsem si všimla :mrgreen: proto jsem reagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
20.1.26 06:35

Šla jsem tam s ní v necelých 16, v naší oblasti nebylo úplně jednoduché najít empatickou gynekoložku (chlap nepřicházel v úvahu), takže hlavně jsem chtěla, aby měla kam jít, když bude mít problém. Problém nakonec měla chvíli potom, co se zaregistrovala, dost urputnou mykózu po ATB a pak za nějakou dobu zánět močáku, takže bylo fajn, že měla kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí