Kdy odčervit a očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alisa25
31.7.15 13:54

Díky moc o těch sardinkách jsem to netušila, ale určitě jim budou chutnat. Neochucený jogurt určitě zkusíme. Kostičky z kuřecího zatím dávám stranou, nevím jestli mojí už dost silnou žaludeční a střevní stěnu, aby se jim něco nepřihodilo ale chrupavky dáváme.

• Citovat
  • Upravit
20767
31.7.15 13:54
@JayLee píše:
před 14 dnama tu zakladatelka založila diskuzi o tom, ze si porizuje kocku a jako vicemene to vsem jen oznámila a nikdo nevedel co s tim a proc zaklada novou diskuzi a nenapise do kocici diskuze tak se to lehce zvrhlo protože zakladatelka napsala jedne uživatelce, ze na ni poda trestni oznameni když se do ni bude navázat - adminy pak diskuzi smazaly protože 99% em fakt zakladatelky vyhruzky nechapalo stejne tak jeji diskuze a ted je tu zase diskuze o tom, ze uz kocky doma ma takze tipuju, ze to dopadne stejne jako ta první :nevim: sama si tu postavila ostatní uživatelky proti sobe svým chovanim a pak odmitla nest následky no :nevim:
Osobne nechapu proc zalozila další diskuzi když uz tu kocici je a tam by sve odpovedi dostala to ji i poradili ostatní clenky em ale asi ma potrebu nam sdelovat jako v te první co si poridila a cim to krmi + foto doda no proste porad dokola :nevim: mi to prijde jako provokace no nevim :nevim:

Ježiši 8o Tak to já radši jdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.7.15 13:55
@JayLee píše:
před 14 dnama tu zakladatelka založila diskuzi o tom, ze si porizuje kocku a jako vicemene to vsem jen oznámila a nikdo nevedel co s tim a proc zaklada novou diskuzi a nenapise do kocici diskuze tak se to lehce zvrhlo protože zakladatelka napsala jedne uživatelce, ze na ni poda trestni oznameni když se do ni bude navázat - adminy pak diskuzi smazaly protože 99% em fakt zakladatelky vyhruzky nechapalo stejne tak jeji diskuze a ted je tu zase diskuze o tom, ze uz kocky doma ma takze tipuju, ze to dopadne stejne jako ta první :nevim: sama si tu postavila ostatní uživatelky proti sobe svým chovanim a pak odmitla nest následky no :nevim:
Osobne nechapu proc zalozila další diskuzi když uz tu kocici je a tam by sve odpovedi dostala to ji i poradili ostatní clenky em ale asi ma potrebu nam sdelovat jako v te první co si poridila a cim to krmi + foto doda no proste porad dokola :nevim: mi to prijde jako provokace no nevim :nevim:

Mě už to taky přijde, že provokuje a baví se tím. Jelikož někdo, komu už prošlo rukama x koček, moc dobře ví, kdy a jak odčervovat :roll: Takže otázku opět dodala jen proto, aby to blbě nevypadlo :-)

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
31.7.15 13:58
@radkka píše:
Ježiši 8o Tak to já radši jdu :lol:

A pak založila ještě jednu s názvem Vztahy na emiminu, ta je bohužel taky smazaná :,( a tam se obouvala do některých uživatelek. A některým dokonce vypisovala i SZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4284

@Alisa25 Těstoviny NE! Kočka je výlučný masožravec. Obilím ji necpi, škodí to jejímu zažívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Krasavicaa píše:
A pak založila ještě jednu s názvem Vztahy na emiminu, ta je bohužel taky smazaná :,( a tam se obouvala do některých uživatelek. A některým dokonce vypisovala i SZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ještěže jsem tu zrovna nebyla, to bych to taky slízla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.7.15 13:59

Takže holky, které jí tady radíte, kašlete na to :-) Krmíte trolla :-)

• Citovat
  • Upravit
20767
31.7.15 13:59
@JayLee píše:
@radkka no je lepsi odejit hele protože jinak se to tu zvrtne zase a smaze :nevim: fakt nechapu proc to nenapise a neda do kocici dikuze a zaklada porad nejaky dokola s tim ze ma doma další kocku - tam by ji všichni moc radi poradili a vymenili by si zkusenosti tipy a rady :nevim: ja uz radsi taky mlcim jen by se tohle mozna mohlo tohle vic kontrolovat a redukovat pak by nebylo tolik diskuzi na jedno téma :nevim:

Hlavně, že diskuze o uprchlících slučovali jako diví, tohle ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
31.7.15 14:00

Když už to tak sáhodlouze popisuješ dovolím si říct i něco já. To TO bych nepodala ani jsem to neměla v úmyslu ale někteří se tu v mojí nepřítomnosti začali do mě navážet. Zveřejňovaly tu mé staré diskuze, které s tématem nesouvisely, bavily se o tom jak jsem neschopná a mimo a že možná kočkám ubližuji. Nedávno mi totiž umřeli kocourci, tak jsem byla nařčena, že jim něco dělám. Přitom jsem sem dala diskuzi jak kocourkovi ozdobit hrob a rozloučit se s ním nic víc. Nevěděla jsem co proti osočování dělat, tak jsem se ohradila takto. Toto je z mé strany, k předchozímu tématu vše a nechci se znovu hádat není k tomu důvod ani to nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
Alisa25
31.7.15 14:04
@Icestar píše:
@Alisa25 Těstoviny NE! Kočka je výlučný masožravec. Obilím ji necpi, škodí to jejímu zažívání

Dobře můžu přidat i vařenou zeleninu, třeba mrkev? Můžu i něco jiného?

• Citovat
  • Upravit
Alisa25
31.7.15 14:05

Vařená zelenina v některých konzervách totiž je, takže si nejsem jistá jestli je opravdu vhodná.

• Citovat
  • Upravit
2435
31.7.15 14:06
@SIMONA1234 píše:
Může…pod dozorem v pohodě. Máma by mu přinesla mrtvou myš…a co?

Tak krky bych teda takhle malym. koťatům taky nedala. Nejsou zvukle na kosti a uz vubec ne varene, takze je to muze ucpat. Dávám pouze syrové, napr kridla a pod. Mléko nedavat už vibec, je zbytecne.
Odcervit teď a pak za 14 dnů. Očkování nespecha, ockuji velmi málo a jen mlada zvirata - ne mláďata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
31.7.15 14:07

@Alisa25 Zeleninu může, v malém množství v poměru k masu. Pokud ti to teda bude žrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
31.7.15 14:12

Zakladatelko, udělej to, co ti radily holky v minulý diskusi. Přidej se na FB do nějaký kočičí diskuse, tam ti lidi budou lajkovat fotky jak diví a můžeš si tam vyměňovat zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
31.7.15 14:15
@PetraJ píše:
Zakladatelko, udělej to, co ti radily holky v minulý diskusi. Přidej se na FB do nějaký kočičí diskuse, tam ti lidi budou lajkovat fotky jak diví a můžeš si tam vyměňovat zkušenosti.

Díky já se přišla jen poradit, zvířecí sekce diskuze tu je taky. Nejde mi o like, ale o zdraví koťátek. Chtěla bych pro ně zajistit to nejlepší

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová