Mám vzít něco zubaři?

604
29.7.15 07:58

mám vzít něco zubaři?

Pěkné ráno všem,

chtěla bych se s Váma poradit, během těhotenství a šestinedělí se mi hodně zkazily zuby. :( bohužel mám kaz asi na každém zubu.

Na opravy jsem objednana.. ale mezitím mě už 2× rozbolely zuby. Sestřička mě vždy veme ten den, a hlavně nikdy nemusím čekat. (ví, že mám dvě malé děti)

Dnes v noci mě začalo šíleně trhat v zubu ani jsem nemohla spat.. ráno volám k zubaři, sestřička milá určitě přijdte podívám se abyste nemusela čekat přijdte kolem půl 9..

Myslíte si, že bych jim dneska měla něco vzít? třeba bomboniéru a víno?? manžel mi říká, že je to jeho práce a jemu v práci taky nikdo nic nenosí.. :nevim:

Děkuji mooc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4201
29.7.15 08:07

Sice to je jeho práce, ale určitě by ti nemusel vycházet takto nadstandardně vstříc. ;)
Já jsem taky občas dala své paní zubařce a sestřičče něco sladkého nebo kávu. Někdo to chápe jako úplatek, mně to přijde jen jako malé poděkování.
Nedávala bych nic jen třeba na soukromé klinice, kde si ten nadstandard bohatě zaplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
29.7.15 08:08

Myslím, že „společenská nutnost“ to není. Jestli jsi ale sestřičce či doktorovi vděčná a z darování bonboniéry apod. budeš mít dobrý pocit, tak ji dones, taková pozornost určitě každého potěší :-)

• Citovat
  • Upravit
215
29.7.15 08:14

Taky jsem to řešila - ale vahala jsem nad tím, jestli nosit něco sladkého…čili kaziče zubů zrovna do zubní ordinace :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
29.7.15 08:14

Taky bych vzala bonbosku jako podekovani za vstricnost. Urcite je to potesi.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.7.15 08:16

Ano jeho práce to je, ale ošetřit Tě, ne vzít Tě co nejdřív. Já osobně bych něco vzala, určitě to potěší. Akorát bych nebrala bombošu, ale třeba nějakou sadu čajů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
29.7.15 08:21

Brala bych buď bombonieru, nebo víno, nebo spíš kafe pro dva „úplatky“ to zas není důvod… my teda nosíme čokoládu(pečeť) a bere jí tedaposlední z rodiny, kdo tam jde… táta k ní chodí přes 30 let, 4ak už je to taková tradice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.7.15 08:27

Já bych vzala třeba nějakou dobrou kávu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.7.15 08:45

Nic prosím tě nenos. Dělám v nemocnici a máme tu toho kvanta. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
29.7.15 08:48

Něco bych donesla, u nás by šlo o max. vstřícnost s termíny, protože má pořád plno a mimo akutní ranní půl hodinky nikoho navíc nebere. Myslím, že manžel nemá pravdu, klidně by tě mohla sestra odeslat na pohotovost a objednat na termín, který se hodí jim. Bonbonieru bych asi nevolila moje zubařka i sestra hubnou a jsou sportovkyně. Tak ale kafe nebo víno se hodí vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
29.7.15 08:52

Myslím si, že zubař musí mít něco jako a kutní hodiny právě pro akutní případy. Na druhé straně, tohleto „všimné“ je společenský bonus, který potěší. Taky mám svoji práci, kterou odvedu - ale když tu někdo nechá kafe nebo sušenky - je to prostě milé. Přestože jsem podepsala, že úplatky nebrat :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.7.15 08:54

Bonbonieru zubaři ne, to radši kafe, po tom se tolik nekazí zuby :P Klidně něco dones, je to od nich milé, že ti tak vycházejí vstříct a budou mít radost, že to oceňuješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
29.7.15 08:58

Taky bych něco vzala, spíš nějaký dobrý víno nebo jinou pozornost, kafí a bombošek má určo plnou lednici, ale i to potěší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukecaná holka
29.7.15 09:09

Určitě bych jim přinesla nějakou malou pozornost..:)

• Citovat
  • Upravit
3711
29.7.15 09:11

Je to na tobě, bonbošku nebo čokoládu ok, víno bych nenosila ;) Podívej se na to z druhé strany - je blbé mít něco takového v práci ;) Aspoň mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová