Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o radu, nejde mi stáhnout fotky z úschovny, co si mám nainstalovat za program, aby mi to šlo stáhnout? ukazuje se mi tam program Windows nemůže obrázky otevřít, nachází se v umístění, které není dostupné. děkuji
Stahovat bys neměla nic, není už prošlá ta doba po kterou to bylo uložené a dál už je to jen za peníze? ![]()
Aha, tak to bohužel netuším, nikdy jsem s tím neměla problém
![]()
@RadkaCh je tam jen úschovna, a mám tam stáhnout zásilku, když to dám, tak seto stáhne, a akse kže náhledy a když je otevřu tak u se ukáže prohlížeč Windows nemůže fotografie otevřít, pravděpodobně se nachází v umístění, které nejde otevřít
@esmeralda44 No moc jsem to teda nepochopila, ale kam v počítači se to stáhne?
@esmeralda44 to se mi nikdy nestalo. Nemáš nějak poškozený ZIP? mně se to z úschovny ukládá do zipu a pak teprve extrahuju do svojí složky…
většinou do složky stažené soubory, pokud to nenastavíš jinak
stahoval jsi to jako zip nebo rar? je možné, že nemáš program, který by to uměl rozbalit.
@neumisa no prave proto se ptam, jestli nema neco nastaveno jinak. Tohle mi ale neprijde jako hlaska (pokud ji teda pise presne) na zazipovany soubor, na ktery nema program. S pis mi to prijde, ze ji to muselo skocit nekam, kam nema pristup. Jestli treba maji na pocitaci hlavni a vedlejsi ucty. No nejlip to videt ![]()