Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:
A pak založila ještě jednu s názvem Vztahy na emiminu, ta je bohužel taky smazanáa tam se obouvala do některých uživatelek. A některým dokonce vypisovala i SZ
![]()
![]()
Ještěže jsem tu zrovna nebyla, to bych to taky slízla ![]()
Takže holky, které jí tady radíte, kašlete na to
Krmíte trolla ![]()
@JayLee píše:
@radkka no je lepsi odejit hele protože jinak se to tu zvrtne zase a smazefakt nechapu proc to nenapise a neda do kocici dikuze a zaklada porad nejaky dokola s tim ze ma doma další kocku - tam by ji všichni moc radi poradili a vymenili by si zkusenosti tipy a rady
ja uz radsi taky mlcim jen by se tohle mozna mohlo tohle vic kontrolovat a redukovat pak by nebylo tolik diskuzi na jedno téma
Hlavně, že diskuze o uprchlících slučovali jako diví, tohle ne ![]()
Když už to tak sáhodlouze popisuješ dovolím si říct i něco já. To TO bych nepodala ani jsem to neměla v úmyslu ale někteří se tu v mojí nepřítomnosti začali do mě navážet. Zveřejňovaly tu mé staré diskuze, které s tématem nesouvisely, bavily se o tom jak jsem neschopná a mimo a že možná kočkám ubližuji. Nedávno mi totiž umřeli kocourci, tak jsem byla nařčena, že jim něco dělám. Přitom jsem sem dala diskuzi jak kocourkovi ozdobit hrob a rozloučit se s ním nic víc. Nevěděla jsem co proti osočování dělat, tak jsem se ohradila takto. Toto je z mé strany, k předchozímu tématu vše a nechci se znovu hádat není k tomu důvod ani to nemá smysl.
Vařená zelenina v některých konzervách totiž je, takže si nejsem jistá jestli je opravdu vhodná.
@SIMONA1234 píše:
Může…pod dozorem v pohodě. Máma by mu přinesla mrtvou myš…a co?
Tak krky bych teda takhle malym. koťatům taky nedala. Nejsou zvukle na kosti a uz vubec ne varene, takze je to muze ucpat. Dávám pouze syrové, napr kridla a pod. Mléko nedavat už vibec, je zbytecne.
Odcervit teď a pak za 14 dnů. Očkování nespecha, ockuji velmi málo a jen mlada zvirata - ne mláďata.
@Alisa25 Zeleninu může, v malém množství v poměru k masu. Pokud ti to teda bude žrát…
Zakladatelko, udělej to, co ti radily holky v minulý diskusi. Přidej se na FB do nějaký kočičí diskuse, tam ti lidi budou lajkovat fotky jak diví a můžeš si tam vyměňovat zkušenosti.
@PetraJ píše:
Zakladatelko, udělej to, co ti radily holky v minulý diskusi. Přidej se na FB do nějaký kočičí diskuse, tam ti lidi budou lajkovat fotky jak diví a můžeš si tam vyměňovat zkušenosti.
Díky já se přišla jen poradit, zvířecí sekce diskuze tu je taky. Nejde mi o like, ale o zdraví koťátek. Chtěla bych pro ně zajistit to nejlepší
@Alisa25 píše:
Díky já se přišla jen poradit, zvířecí sekce diskuze tu je taky. Nejde mi o like, ale o zdraví koťátek. Chtěla bych pro ně zajistit to nejlepší
O zdraví?
Jo tak je krm vařenýma kostma, mlékem a těstovinami. Budou jako rybičky ![]()
@Krasavicaa píše:
O zdraví?Jo tak je krm vařenýma kostma, mlékem a těstovinami. Budou jako rybičky
Právě proto, abych je nekrmila něčím co nemají.
@Alisa25 píše:
Však už si kočky měla, ne? Tak musíš vědět, co žerou.
Já mám štěně, jsem na FB ve skupině o psech a když tam dám dotaz, vždycky se najde dost lidí (určitě víc než tady), co mi dobře poraděj.
@Alisa25 píše:
Právě proto, abych je nekrmila něčím co nemají.
A co jsi dávala těm kočkám, kterým jsi už udělala hrobečky?
![]()
@Krasavicaa píše:
Ty tu kočku asi nemáš moc ráda, když takové kotě krmíš kuřecími krky, že?![]()
![]()
A mlíko k tomu
To byly obrané vařené kuřecí krky, čisté maso bez kostí.