Kdy odstrojujete stromek?

14809
5.1.12 13:20

Kdy odstrojujete stromek?

Tak mě tak napadlo, kdy odstrojujete stromek? Prý se má odstrojovat na svátek tří králů, což je zítra. Já už se nemohu dočkat, až to zítra poletí. Můj dědeček měl tedy stromek vždycky strašně dlouho, dělali jsem si z něj legraci, že vánoční stromek má do Velikonoc, pak ho vymění za kraslice, které má zas do Vánoc. Fakt nechápu, že mu tam ten stromek nepřekážel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9556
5.1.12 13:22

u nas o vikendu poleti z okna, uz mi tady vadi, zacina opadavat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
eva valoi píše:
Tak mě tak napadlo, kdy odstrojujete stromek? Prý se má odstrojovat na svátek tří králů, což je zítra. Já už se nemohu dočkat, až to zítra poletí. Můj dědeček měl tedy stromek vždycky strašně dlouho, dělali jsem si z něj legraci, že vánoční stromek má do Velikonoc, pak ho vymění za kraslice, které má zas do Vánoc. Fakt nechápu, že mu tam ten stromek nepřekážel.

Včera šel z domu,začal opadávat a to by byla další skvělá pochoutka pro synátora,takže musel pryč :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730

Na Tri krale. Ale nekdy to nestihnu. Slysela jsem i o tradici, kdy se vyzdoba nechavala do Hromnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
5.1.12 13:23

v neděli večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
5.1.12 13:23

U nás letěl už na Novej rok :oops: Rozčiloval mě, nějak brzy začal opadávat a navíc jsem chtěla konečně zase volnej prostor.
Babička mívala umělej stromek v místnosti, kam nikdo nechodil, pravidelně až do velikonoc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
5.1.12 13:24

Zítra to asi vše sklidím i když mi je líto ten strom dávat pryč když ani neopadává . :-)

• Citovat
  • Upravit
6882
asha píše:
Na Tri krale. Ale nekdy to nestihnu. Slysela jsem i o tradici, kdy se vyzdoba nechavala do Hromnic.

do Hromnic mívám výzdobu, i stromeček jsme tak už párkrát měli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245

my ho uz odstrojili 3.1. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
5.1.12 13:26

Ahojky…me tento problém už vyřešila dcerka :lol: …usoudila,že dárečky už má a Ježíšek podruhé nepřijde tak ho na Silvestra odstrojila sama :lol: :palec: …já spíše trhala opačný rekord..nejdéle do 15.3. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

me uz tady taky vadi,mame zivej,tak opadava a mame to tu maly,tak ze zitra nebo dneska vecer taky leti.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Asi příští týden. Zatím je pěknej a nepřekáží. Jmelí jsem sundala v úterý opadávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

my ho míváme do února. Letos máme obzvlášť krásný a velký a vůůůbec neopadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
5.1.12 13:27

Chystám se na to o víkendu..Odzdobím stromek a uklidím všechny vánoční dekorace..
Stromek mi už leze na nervy..Pořád zametám jehličí.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
14535
5.1.12 13:27

U nás letěl 1.1.. Nevím proč, ale akvárko začalo vypouštět z filtru vodu a když jsme přišli do obýváku, tak byl nacucanej koberec, mokro do půli obýváku, takže chlap zahodil strom a rychle všechno usušit a s kobercem na šňůry. Stromek to nešetrný zacházení nějak nevydržel :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová