Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nefunguje nám satelit - na všech programech je napsáno „žádný signál“ Stalo se vám někdy, že nefungoval a pka zase začal? Myslím tím to, že by třeba mohl být problém někde „nahoře“, když je takové šílené počasí… manžel je na pár dní pryč, takže to neopraví… ne že bych teda bez TV nedokázala fungovat, ale k večeru si ji ráda pustím…
Je to hrůza, jak jsme zvyklí na komfort…
nejde elektřina nabo TV a jsme ja bez rukou a nohou ![]()
Jj to bude tím hnusným počasím, nám to taky občas takhle vypadne a pak zase hned naskočí.
Když to trvá do večera tak jsem taky nesvá,jak bez rukou
![]()
Příspěvek upraven 05.01.12 v 10:36
Jestli u vás fučí,tak jak tady,tak to bude možná tím počasím.
Zkus vypnout a pak zapnout.Nebo zavolej na jejich linku.kdyby tam byl nějaký problém tak by ti to tam psalo stav smard karty a číslo poznámky.
Zkoušelas znovu naladit? Občas se nám tohle stává když je fakt hnusný počasí, už jsme ho měli i na reklamaci, ale to bylo skrz to, že občas nereagoval na ovládání, takže se musel vytáhnout ze sítě a pak už to znovu nějakou dobu šlo, teď se nám zase začíná kousat obraz a vypadávat zvuk, tak nevim co to má zase znamenat. Zlatej analog! Stejně na jiný programy nekoukáme a co mě ještě štve, tak z reklamace nám ho vrátili z předělanym časem, takže když je letní, tak je tam vlastně zimní, tudíž o hodinu míň a až se bude čas zase měnit, tak budem muset v duchu hodinu přičítat, protože jsem nikde nenašla, kde by se to dalo přehodit a pokud dám ručně, tak nám dost často vypadává el. proud, takže se mi je věčně štelovat nechce, stačí mi hifi, mikro a trouba ![]()
Ahoj, zrovna dnes (déšt se snehem a fouká) mi to taky sem tam píše žádný signál…je to hold počasím…
tak jsme na tom stejně,jako ty
a před 14 dny to bylo to samé,a opravdu byl problém tam nahoře ![]()
Holky víte čím to je?? Stačí být na tom talíři trochu sněhu nebo namrzlí a nejde to. Vemte smetáček pokud na něho došáhnete a omeťte a jde to.
je to moc choulostivý
Dittaa píše:
Holky víte čím to je?? Stačí být na tom talíři trochu sněhu nebo namrzlí a nejde to. Vemte smetáček pokud na něho došáhnete a omeťte a jde to.je to moc choulostivý
Jj tohle přesně radily aj mojí mamce ![]()
christy píše:Dittaa píše:Jj tohle přesně radily aj mojí mamce
Holky víte čím to je?? Stačí být na tom talíři trochu sněhu nebo namrzlí a nejde to. Vemte smetáček pokud na něho došáhnete a omeťte a jde to.je to moc choulostivý
Nám to taky ráno nešlo. Tak jsme ho ometly od sněhu a dobrý ![]()
Nám taky nejde, když na něj nachumelí mokrý sníh.Jenže my ho máme na střeše a nikdo z nás tam nepoleze, aby ho ometl.Takže my musíme vždy čekat ![]()
Dittaa píše:
ajaj,to bych musela na střechu 4.patrového paneláku
takže dneska tv nehrozí ![]()
sthan píše:
U vás je sníh?Tady jen leje a fouká.
u nás déšť se sněhem a fučí
na Frýdecko-Místecku ![]()