Kdy oznámit v práci těhotenství a vyrovnávací příspěvek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@Lucka1111 Ahoj, pracuji s mentálně postiženými osobami, občas mají agresivní stavy. Nezažila jsem že by na mě za dva roky sáhli. U nás by se to mělo oznámit hned co to zjistíš, ale tak přemýšlím že to ještě měsíc vydržím než jim to oznámím, spíš aby ženský nezačali plašit jak jsem mohla dítě ohrozit a že mám být dávno doma.
To jsem poslouchala i já v práci, že makám a ohrožuju dítě, holt podle nich ejtehotna automaticky doma na nemocenské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemusíš to rozhodně říkat hned a už vůbec ne končit. K tomu tě nikdo nesmí nutit. Já jsem zdravotní sestra na lůžkovém. Mlčela jsem celý první trimestr a normalne sloužila. Pak jsem o tom řekla až jsem to měla potvrzené od lékaře a měla i průkaz. Dodělala jsem měsíc jak bylo zavedeno a následně mi upravili pracovní dobu a podmínky. Vyrovnávací příspěvek jsem brala. Pokračovala jsem až do mateřské. Oznamovat těhotenství s pozitivním testem je blbost. Není nic jisté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delame v praci s chemikalie a vsechny holky pri nastupu podepisuji papir, ze tehotenstvi musi oznamit neprodlene. Zcela uprimne je to kryti vedeni, kdyby se nahodou neco stalo, tak aby byly prokazatelne seznameny s tim, ze to mely ohlasit a melo se to resit prerazenim jinam. Pokud si to vezmou na sve triko (v tomto pripade tve), samozrejme to oznamovat hned nemusi, ale pak pripadne nesou veskere nasledky.
Rekla bych, ze je to zcela na tobe, pokud se citis v pohode a nepotrebujes ulevy, tak neni nutne to hlasit hned..
- Citovat
- Upravit