Kdy přestat dávat Sab Simplex?

11.2.12 11:42

kdy přestat dávat sab simplex?

maminy! malá mela dva týdny kdy řvala noci i dny na prdíky.. ted má 7týdnu a myslím že je to dobre už dlouho neplakala prdí.. už nepoužívame rourku nic.. jen davam stale kapky sab s. stolicku se ji už ustalila na jednou za dva dny a je husta a oranžová. ale mam strach kapky vysadit ad to nezačne znovu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
11.2.12 12:29

Ahoj, nevím, jak často dáváš. Když jsem vysazovala Lefax (taky protipěnivý přípravek), dětská říkala, ať to dělám postupně, nejlíp ob jedno užívání vynechat, počkat třeba 2 dny, co to udělá, pak vynechat jedno další dávkování, co to udělá atd. Držím pěsti, ať se bolení bříška nevrátí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
12.2.12 17:59

Promiňte, že vstupuji do diskuze, ale ten sam simplex dáváte do každé lahvičky? My máme teď 3měsíce a prdíky se nám zničehonic objevily. Dr. napsala ten sab a prý ho mám dávat 2× až 3s denně po 10kapkách. Myslíte, že ho teda můžu dávat do každé lahvičky, resp. na lžičku do pusinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.12 18:38

my davame před každým kojením 10kap na lžičku.. od 14 dnu.. no a cca za tři dny teprve byl uspěch. navc kapky se nevstřebavají takže se neboj davkovaní oni pouze projdou telem viš :) držím palce ad to přejde.. jinak zlatá rada chovat chovat chovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.2.12 23:51

Já teda dávám na lžičce před každým kojením kromě noci, to se mi nechce :oops: Já myslím, že aby to dobře účinkovalo, tak to musí být právě s kojením nebo s lahvičkou dohromady, protože to na sebe váže to zpěněný mlíko, když to dáváš 3× denně jen tak, tak to podle mě nemá smysl. Malá bude mít 5 měsíců a začalo nám to až ve třech měsících, do té doby byl klid, teď to dávám každý den zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
17.2.12 23:59

Já dávám před každým krmením, ne do flašky, ale na lžičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3575
18.2.12 06:00

Karinko, moc děkujeme. Prdíky už nás skoro přešly, jen občas v noci se zakroutí,a le je to už o mnoho lepší. Sab simplex jsem přestala dávat úplně a vrátila se zpět k laktobacílkům. Snad už se to bude jen a jen zlepšovat.
To dávkování mi doporučila dr., tak jsem to dodržovala, ale připadalo mi, že to bylo ještě horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
18.2.12 07:41

Já jsem dávala před každým jídlem na lžičku 15 kapek.Řekla mi to tak doktorka a je to tak psané myslím i v píbalovém letátu.
No a když už nebyl potřeba tak jsem ho prostě ze dne na den přestala dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.12 10:28

a jak staré bylo tve ditě když si přestala davat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.12 10:29

no zkusila jsem kapky snižit.. no a učinek to mělo takový že mala řvala a řvala.. ted už je to třetí den co davame zae jak předtím a je to asi lepší.. no mame 8 týdnu. tak asi do těch třech měsicu budeme davat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
18.2.12 11:34

Tak malá na ně moc netrpěla,ale když to přišlo tak to stálo zato…
Přestala jsem dávat v těch 3 měsících.Po třetím měsíci se začnou mimča víc hýbat a jde jim to prdkání pěkně samo.Takže vydrž :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.12 07:09

Ahoj holky. Taky dávám Sab. simplex. Už nám byly 3mĕsíce. Dávám jen 1× denĕ ráno po kojení cca 10kapek. Malá v poslední dobĕ moc na prdíky netrpí-tak zkusím dneska nedat a uvidíme co to s ní udĕlá. Pak vám poreferuju=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.12 14:11
luca tomankova píše:
Ahoj holky. Taky dávám Sab. simplex. Už nám byly 3mĕsíce. Dávám jen 1× denĕ ráno po kojení cca 10kapek. Malá v poslední dobĕ moc na prdíky netrpí-tak zkusím dneska nedat a uvidíme co to s ní udĕlá. Pak vám poreferuju=)

to už budete mít ok.. si myslim nic mene nam napiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí