Kdy přestat kojit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21593
15.9.18 15:02
@Mari.G píše:
@warita Já k němu nevstávám, spíme spolu, takže moje potřeba se vyspat je také naplněna. Pokud mu tedy nerostou od roku a půl pětky a není u toho nemocný :mrgreen: .

to te obdivuju. Mam lehke spani a nevyspim se ani, kdyz mala spi ve sve postylce ale ve stejnem pokoji. Kdyz ji bylo 6m, tak manzel rezolutne rozhodl, ze to takto dal nejde, zombifikace u mne probehla uz na 95% a mala byla vystehovana do vlastniho pokoje. :mrgreen:

Ted jsme se vratili z dovolene, kde mala s nami chte nechte spala ve stejne mistnosti a „stalo to za to“. Jsme z toho nedostatku spanku tak vycerpani, ze manzel onemocnel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5896
15.9.18 15:14

@warita Já toto zažívala, dokud syn nespal s námi. Vzbudilo mě naprosto všechno, vůbec jsem nespala, když měl 8 dní, tak jsem zkolabovala. Naopak při společném spaní spíme oba tvrději, kolikrát jen zaznamenám, že se někde pohne a nemusím kvůli tomu vstávat - sáhnu a vím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . S námi začal spát, když se budil cca 14× za noc, to se opravdu nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22864
16.9.18 06:57

@ayra.5 mléčné kaše ji?
Myslím,že pokud dostane 1× denně mléčnou kaší a jogurt, bude to kojeni bohate stacit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová