Kdy přišel příspěvek na bydlení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kdy přišel příspěvek na bydlení?
Hezký den, je tu hodně diskuzí na téma příspěvek na bydlení, ale já chci jen zjistit jestli už někomu přišel v dubnu za leden? Já si žádala na začátku dubna poprvé, 19.4 mi přišel dopis, že příspěvek schvalují, ale na účet nepřišlo ještě nic.. tak jestli to přijde až v květnu naráz obě platby??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dostaneš vyměřenou částku v květnu, červnu a červenci. V květnu Ti přijde jen jedna platba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To asi ne, známé přišly v jeden měsíc také dvě platby…v červenci mi nemužou poslat nic, protože se žádá za zpětné čtvrtletí a vyplácí to také ve čtvrtletí… v červenci budu žádat za duben, květen, červen… dávají si prostě na čas, se všm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky no ja byla taky zadat poprve v dubnu ted. Dopis mi teda jeste neprisel, ale jedna znama co delala na socialce me zjistila castku kterou budu brat. takze jsem rada ze to uz vim co a jak, jen ten dopis nedosel tak snad dojde!!! Snad se dockam.Ale kdy platba dojde, nevim, s tim neporadim ale mela by nejspis ted v kvetnu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to jak píše @lísteček1 V červenci budeš žádat za další a první ti příjde v srpnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87: mají 30dní na vyřízení, tak to mě dopis poslali asi ještě brzy…takže počítám s tím, že v květnu dojde platba jak za leden tak za unor… tak si ještě počkáme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@claire91: tak to je asi všude jinde, protože známá už tedy poprvé žádala loni, to trvá asi nejdéle.. ale pak už jen chodí s těma papírama a nečeká na vyjádření, na začátku měsíce požádá a v pulce toho stejného měsíce už příjde platba jak má..tak uvidíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irča90 JOjo zitra je posledniho no tak snad..
No ale me uz dopis stejne je jedno docela protoze vim uz castku ta me zajimala ze vseho nejvic…
![]()
No jinak ja zadala ted v dubnu a zadala jsem za leden, unor, brezen. Castka je celkem i slusna jsem rada..Jojo v kvetnu by to melo dojit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irča90 určitě nepřijde známé platba nově vyměřená, když si začádá dejme tomu 7.4. a ona to má 15.4. je to ještě platby za měsíc zpětně, v červenci nevím proč by to nic přijít nemohlo, chodí to každý měsíc, pokud včas dokládáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaja87: mě vyšla částka přesně jak jsem si ji vypočítala na netu na kalkulačce.. tu nejvyšší co prý na jednotlivce dávají, tak aspon to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příspěvek se vyplácí zpětně. Žádá se za KALENDÁŘNÍ čtvrtletí. Takže nyní se dokládají příjmy za leden, únor, březen. Můžete je doložit kdykoliv v kalendářním čtvrtletí duben, květen, červen. pokud je doložíš v dubnu, dostaneš vypočítanou dávku v květnu, červnu, červenci. Pokud zažádáš v květnu, dostaneš v červnu dávku za květen, červen, pak normální v červenci.
Irča90 Pokud jsi žádala ted v dubnu, žádné dvě platby ti nepřijdou.
Příspěvek upraven 29.04.13 v 18:44
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Irča90 No jo, ale o příšpěvek na bydlení se žádá jednou za tři měsíce a jestli tvoje známá žádá každý měsíc, tak pobírá doplatek na bydlení. Tam se výdaje dokládají měsíčně a dochází to ve stejný měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@archienka: uvidíme.. to je stejně jedno, hlavně že něco ![]()
@claire91: nene, žádá jednou za 3 měsíce
ale když žádala poprvé, tak se jí to nějak vleklo, pořád tam něco nesedělo, tak ji vyplatili pak najednou za dva měsíce naráz, protože další měsíc už brala normálně… tak zřejmě z důvodu toho protahování..
no to je jedno, však přijdou, jen jsem se chtěla zeptat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit